Meshuggah - I
Meshuggah - Catch 33
Czyli generalnie peak tego wybitnego boysbandu.
Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Maruder
- w mackach Zła
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Dzisiaj 40 lecie tej płyty:

Właśnie świętuję. Miałem niecałe 3 lata, jak płyta wyszła i jak dorastałem, to t-shirty i blyzy z tą płytą robiły na mnie piorunujące wrażenie. No i muza w porównaniu do black albumu tak staro brzmiała w porównaniu do acidów na przykład czy innych popularnych sepultur i kornów jak dorastałem. Doceniłem po latach. To moja ulubiona meta i do niej najczęściej wracam. Jest w niej wszystko. Moda na sepe i korn minęła, a Metallica cały czas coś znaczy w metalowym światku.

Właśnie świętuję. Miałem niecałe 3 lata, jak płyta wyszła i jak dorastałem, to t-shirty i blyzy z tą płytą robiły na mnie piorunujące wrażenie. No i muza w porównaniu do black albumu tak staro brzmiała w porównaniu do acidów na przykład czy innych popularnych sepultur i kornów jak dorastałem. Doceniłem po latach. To moja ulubiona meta i do niej najczęściej wracam. Jest w niej wszystko. Moda na sepe i korn minęła, a Metallica cały czas coś znaczy w metalowym światku.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Hellion
- weteran forumowych bitew

Posłuchałbym już chętnie nowego albumu, no ale jeszcze miesiąc trza poczekać
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Też czekam i jestem bardzo ciekaw w jakim kierunku tym razem poszli. Czy będzie klasycznie czy może jakieś ciekawostki się pojawią (na to liczę). Najbardziej by mnie ucieszyło inne brzmienie bębnów i styl grania, ale na to chyba nie ma co liczyć