Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Złote Wary Masterfula 2006
Nie jestem żadnym apologetą ekipy Frosta i Satyra, ale jak dla mnie to cokolwiek nagrane przez Shining nie może stanąć w szranki z jakąkolwiek płytą Satyricon.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Skaut
ależ ja sobie żartowałem longinusie ;]longinus696 pisze:Hehe... "Domination" to moja ulubiona płyta MA obok "Formulas..." i "Gateways..." Moim zdaniem jest ZNACZNIE lepsza od takiej chociażby, cenionej przez wszystkich "trójki".Skaut pisze:z perspektywy czasu Domination to najsłabsza płyta MAnicram pisze:
Na takie tanie prowokacje nikt się chyba nie nabierze! ;-)
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
zartowales , ale prawie miałeś racje, bo słabszy jest tylko hehehheretic ;)
this is a land of wolves now
Prawda jest taka, że szybko chłonęłam kawałki, które budziły we mnie istote bytu.
- Łucja
- rozkręca się
Maria moim ulubieńcem.Maria Konopnicka pisze:Prawda jest taka, że szybko chłonęłam kawałki, które budziły we mnie istote bytu.
Mój plan, to z życia ram wyłamać realności dzienny kicz.
-
- zaczyna szaleć
Łucja pisze:Maria moim ulubieńcem.Maria Konopnicka pisze:Prawda jest taka, że szybko chłonęłam kawałki, które budziły we mnie istote bytu.
Raczej fanem. ;)
-
- rasowy masterfulowicz
Odpowiedź kulturalna i z przytupem.Kraft pisze:Za późno. Album został sprzedany, oceniony i przeżuty, a przecież mogłeś interweniować WTEDY. Pozostaje wejść w skórę akwizytora chińskich czajników i zadbać o przyszłość Target Earth. To ci po prostu wychodzi.535 pisze:Nie pozwala mi na to sumienie i świadomość istnienia kilku zdecydowanie RÓWNIEJSZYCH i MOCNIEJSZYCH płyt.
I AM MORBID
Nie sądzę. Kraft użył sformułowania "przeżuty". Znaczy, że co? Stado krów ten znakomity album kupiło, oceniło i przeżuło? Nie chce mi się gadać o dalszej drodze, skupię się na kwestii, co krowy tak naprawdę przeżuwają. Każde siano, trawę, cokolwiek. Słaba i bardzo nieprzemyślana riposta, Kolego Mort. Więcej tu miernego żucia, niż (także żałosnego) tupania. Wpisałem Cię już dobrze do tematu, czy mam dalej się znęcać, nad Wami?Mort pisze:Odpowiedź kulturalna i z przytupem.Kraft pisze:Za późno. Album został sprzedany, oceniony i przeżuty, a przecież mogłeś interweniować WTEDY. Pozostaje wejść w skórę akwizytora chińskich czajników i zadbać o przyszłość Target Earth. To ci po prostu wychodzi.535 pisze:Nie pozwala mi na to sumienie i świadomość istnienia kilku zdecydowanie RÓWNIEJSZYCH i MOCNIEJSZYCH płyt.
-
chciałem wrzucić te jego brednie na temat DsO vs Black Sabbath ale jakoś mi się zapomniało i nie wiem gdzie to jest. na pocieszenie:
Headcrab pisze: Nierówność odsłuchowa:
DSO > Origin = Atheist > Malevolent Creation
- Castor
- weteran forumowych bitew
-
- w mackach Zła
klasykHeretyk pisze:chciałem wrzucić te jego brednie na temat DsO vs Black Sabbath ale jakoś mi się zapomniało i nie wiem gdzie to jest. na pocieszenie:
Headcrab pisze: Nierówność odsłuchowa:
DSO > Origin = Atheist > Malevolent Creation
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
DSO zaskakujaco wysoko
Nie wiem dlaczego się czepiacie. Przecież jeżeli DSO jako jedyna kapela zbliża się do 10 w skali 10, to gdzie ma być jak nie na pierwszym? Reszta to tylko tło, bo jak gdzieś tutaj przeczytałem i chyba nawet sam Autor owej nierówności, raczył to napisać. W jednym numerze DSO jest więcej nowych pomysłów, niż w całej dyskografii, albo na tamtej konkretnej (Master of Reality?) płycie Black Sabbath. To mnie przekonuje.
- Bezdech
No nie wiem, pachnie mi to jakimś hochsztaplerstwem.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
-
Mi to pachnie sztuczną mgłą i zamachem.
- Headcrab
- Kontakt:
Ja bez problemu znalazłem, proszę.Heretyk pisze:chciałem wrzucić te jego brednie na temat DsO vs Black Sabbath ale jakoś mi się zapomniało i nie wiem gdzie to
Headcrab pisze:To błąd. Jeden utwór Deathspell Omega zawiera znacznie więcej ciekawych pomysłów, niż cała płyta Black Sabbath. Oczywiście zaraz będą śmiechy, bo przecież lepiej przyjąć asekuracyjną postawę igłosić wielkość klasyków, tak dla zadady.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
OK, chyba pora zamknac temat. Headcrab, gratulacje i czapki z glow.Headcrab pisze:Headcrab pisze:To błąd. Jeden utwór Deathspell Omega zawiera znacznie więcej ciekawych pomysłów, niż cała płyta Black Sabbath. Oczywiście zaraz będą śmiechy, bo przecież lepiej przyjąć asekuracyjną postawę igłosić wielkość klasyków, tak dla zadady.
-
- zahartowany metalizator
brałem to kiedyś za niewyszukany ale żart, dziś dopatruję się jednostki chorobowej.