VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: VOIVOD
i to jest wlasnie piekne studium przypadku z dziedziny "jak zjebac temat o zespole muzycznym"
this is a land of wolves now
-
byrgh
- zahartowany metalizator
dokładnie :DRiven pisze:nie zesraj się tylko, mistrzu
btw. koles jest inteligentniejszy niż ty i twoja stara razem wzieci :)
- Adrian696
Maciusiu, nie rozmawialismy o tobie, tylko o tym co ty opowiadasz o mnie :) to było najzabawiniejsze :) a co do plotkowania - nie chce mi sie wklejac twoich debilowatych przytykow jak to pisałes ze z Morphem i Barielem na piwie nabijałes sie z nasRiven pisze:oczywiscie, ze nie, za to takich jak ty jest kilka milionow, zakompleksionych, nudnych idiotow dla ktorych jedyna rozrywka jest obgadywanie innych ludzi :))) no ale fajnie ze plotkujesz na moj temat, fajne masz zycie, pogratulowac.
a reszte powiem ci w twarz - przeciez tego chciałes
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Kontakt:
jakich was? :DDDD ilu was jest pod tym kontem?! btw kurwa, naprawde musisz srac w tym temacie? nie mozesz mi tego samego na priv wyslac?
-
byrgh
ze mnie też się ponoć nabijaliście ;)))) słusznie więc pisze, po prostu przewiduje :D
Ostatnio zmieniony 01-01-2013, 17:12 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian696
nie moge - bo juz ci kiedys napisałem, z takimi jak ty nie utrzymuje kontaktow na stopie prywatnejRiven pisze:jakich was? :DDDD ilu was jest pod tym kontem?! btw kurwa, naprawde musisz srac w tym temacie? nie mozesz mi tego samego na priv wyslac?
a nas - miałem na mysli ludzi w grupie na FB bo o kilku osobach pisałes
a co do sranie w tematach muzycznych, z twoich 25 tys postów to 24 tys to własnie sranie w tematach muzycznych jak przed chwila opowiesci komu i na co zalił sie byrgh... zacznij sam stosowac swoje zlote zasady kłamliwy prostaczku :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Kontakt:
nie stosuj takich kwantyfikatorow bo nie sa uzasadnione.
ogolnie to: boze, jaki bol dupy...
btw naprawde nie masz nic lepszego do roboty w nowy rok niz zajmowac sie klamliwymki prostaczkami w internecie? przeciez masz zycie, idz nim zyj!
btw naprawde nie masz nic lepszego do roboty w nowy rok niz zajmowac sie klamliwymki prostaczkami w internecie? przeciez masz zycie, idz nim zyj!
Ostatnio zmieniony 01-01-2013, 17:17 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
- empir
Podniecanie się każdym pierdnięciem swojego idola to trochę głupie aleRiven pisze:Tak się bawią w Kanadzie
ocenianie czyjejś inteligencji na podstawie głupkowatego filmu również nie jest mądremaciek z klanu pisze:co swiadczy o inteligencji jegomościa, ani to smieszne, ani żadne raczej żałosne
Ale obrażanie innych tylko dlatego że obrażają Twojego idola też nie jest rozsądne.Riven pisze:nie zesraj się tylko, mistrzu
btw. koles jest inteligentniejszy niż ty i twoja stara razem wzieci :)
Tak więc poluzujcie panowie stringi.
- Adrian696
zwyczajnei bawi mnie pojazd z takiej pizdeczki jak ty, ktora potem wypłakuje sie wspolnym znajomym, ze chce cie pobic, a przeciez ty nic zlego nie zrobiles :)Riven pisze:nie stosuj takich kwantyfikatorow bo nie sa uzasadnione.
szkoda ze odszedles z grupy na FB - zawsze miłó sie ponabijac z twojej neiwiedzy muzycznej :)
- Riven
- Kontakt:
@empir
no gosc sie wyglupia po pijaku, taki tam zabawny akcent w temacie nowego roku. przeciez nie napisalem nigdzie, ze sie tym podniecam. no akurat nie tym ;).
@Adrian
ok fajnie
no gosc sie wyglupia po pijaku, taki tam zabawny akcent w temacie nowego roku. przeciez nie napisalem nigdzie, ze sie tym podniecam. no akurat nie tym ;).
@Adrian
ok fajnie
-
nan
- postuje jak opętany!
ogólnie obstawiam jednak, że jak dojdzie do wpierdolu, to Adrian wygra
-
[V]
ze mna nie wygra ;Dnan pisze:ogólnie obstawiam jednak, że jak dojdzie do wpierdolu, to Adrian wygra
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Morph
- Kontakt:
Błagam, nie wciągajcie mnie w to -..-'.Adrian696 pisze:nie chce mi sie wklejac twoich debilowatych przytykow jak to pisałes ze z Morphem i Barielem na piwie nabijałes sie z nas
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Riven
- Kontakt:
Ty lepiej zaluj, ze nie byles na sylwestrze, Bloodcult obiecal, ze bedzie z Toba pil rowno :) Ale musze przyznac ze wczoraj dzielnie walczyl, az go nie moglem poznac.
- Adrian696
a to juz błagaj swojego kumpla, on takie teksty wypisywał na Fb gdy kilka osob go wysmiałoMorph pisze:Błagam, nie wciągajcie mnie w to -..-'.Adrian696 pisze:nie chce mi sie wklejac twoich debilowatych przytykow jak to pisałes ze z Morphem i Barielem na piwie nabijałes sie z nas
- Morph
- Kontakt:
OK, Riven, błagam, nie wciągaj mnie w osobiste porachunki z Adrianem -..-'
Give birth to something dead
- Riven
- Kontakt:
- Adrian696
a przyznaj sie?? obgadywałes i nabijałes sie ;)Morph pisze:OK, Riven, błagam, nie wciągaj mnie w osobiste porachunki z Adrianem -..-'