DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- empir
- zahartowany metalizator
Re: DEICIDE
jak szukasz hiciorów to proponuje Amon Amarth
oczywiście nowe deicide bardzo ok
oczywiście nowe deicide bardzo ok
-
- zaczyna szaleć
Owszem. Bardzo ok,nawet bdb!
- zekke
- weteran forumowych bitew
nudne monotonne gowno. a plyty deicide to zawsze byly z 3-4 hiciory i fillery gorsze lub lepsze, wiec pierdolenie o amon amarath mozesz sobie darowac jak nie rozumiesz o co chodzi.
No nie tracę, bo jej nie słucham, ale doceniam i nie uważam, żeby była wyjątkowo słaba. :)Triceratops pisze:marian kurwa nie trac zycia na rzeczy solidne :)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Plyta roku!Bacchus pisze:Owszem. Bardzo ok,nawet bdb!
- ultravox
Nie no, na pierwszych czterech są akurat same hiciory.zekke pisze:nudne monotonne gowno. a plyty deicide to zawsze byly z 3-4 hiciory i fillery gorsze lub lepsze
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jakby na to nie patrzeć, to utwory z pierwszych czterech płyt stanowią do teraz zdecydowaną większość w ich koncertowym menu.
- zekke
- weteran forumowych bitew
no co wy, przeciez hiciory to w amon amarath ; d
- empir
bo ty pewnie takich hiciorów oczekujesz.
no już się nie dąsaj.
wiem że amon to potwarz, poniosło mni ;)
posłuchaj na spokojnie bez uprzedzeń nowej płyty.
jest przecież bardzo dobra
no już się nie dąsaj.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Same sa na pierwszych dwoch ;)ultravox pisze:Nie no, na pierwszych czterech są akurat same hiciory.zekke pisze:nudne monotonne gowno. a plyty deicide to zawsze byly z 3-4 hiciory i fillery gorsze lub lepsze
Dzielo totalne, ktore calkowicie zredefiniowalo gatunek i po ktorym juz nic nigdy nie bedzie takie samo. Szkoda, ze nikt To Hell with God tutaj nie docenil, a glosy jakoby byla ona jedynie "bardzo dobra" nie oddaja geniuszu tego dziela. Wielka plyta, kiedys pewnie nawet Headcrab uwzgledni ja w ktorejs ze swoich nierownosci odsluchowych razem z tuzami brutal death metalu, a odzew wlasciwie zaden. Zupelnie jakby bylo to nijakie, wymeczone gowno, a tak przeciez nie jest.empir pisze:bo ty pewnie takich hiciorów oczekujesz.
no już się nie dąsaj.
- empir
no ale nie żartuj sobie bo nikt tak nie uważa
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja to już wolę stary Amon Amarth niż ten nowy Deicide.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
-
A starego nie?;)
- Scaarph
a ja tam wolę stary deicide :) nowy mi do niczego nie potrzebny jak są płyty takie jak legion czy deicide. czy once upon the cross.est pisze:Ja to już wolę stary Amon Amarth niż ten nowy Deicide.
-
Niby niepotrzebny, ale skoro już nagrywają to mogliby chociaż próbować zbliżyć się do tego poziomu.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ale skoro juz sobie zartujemy, ze to bardzo dobra plyta to po co sie ograniczac? :] Na pewno sie taki znajdzie, poczekaj kilka stron ;))empir pisze:no ale nie żartuj sobie bo nikt tak nie uważa
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pytanie brzmi, czy im się chce?est pisze:Niby niepotrzebny, ale skoro już nagrywają to mogliby chociaż próbować zbliżyć się do tego poziomu.
Przy okazji wydania którejś z dennych płyt na "I", Glen stwierdził że tylko dzięki nazwie sprzedają jakąś określoną liczbę płyt, nie wiem czy to jakiś wyjątkowo szokujący wynik, ale chyba zadowalający, skoro nie próbują nagrać czegoś w klimacie pierwszych czterech płyt.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Pytanie czy oni są w stanie coś takiego nagrać. Coś z tego zespołu zeszło i to nie na Insineratehymn a wcześniej (dokładnie to na trójce). To było coś więcej niż sprawnie odegrany Death Metal i tego czegoś ekipa Bentona moim zdaniem nie odnajdzie już nigdy choćby się zesrała.
A ostatnie dziełko zjadliwe, nie najgorsze w ich karierze. Paradoksalnie to Stench of Redemption budziła pewne nadzieje. Tak jak nie trawię Santolli w Obituary tak tu wpasował się nawet, nawet. Muzyka zyskała na przestrzeni i można było mieć nadzieję że coś się z tego urodzi. No ale niestety.
A ostatnie dziełko zjadliwe, nie najgorsze w ich karierze. Paradoksalnie to Stench of Redemption budziła pewne nadzieje. Tak jak nie trawię Santolli w Obituary tak tu wpasował się nawet, nawet. Muzyka zyskała na przestrzeni i można było mieć nadzieję że coś się z tego urodzi. No ale niestety.
-
:D0ms pisze: Wielka plyta, kiedys pewnie nawet Headcrab uwzgledni ja w ktorejs ze swoich nierownosci odsluchowych razem z tuzami brutal death metalu, a odzew wlasciwie zaden.