DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- empir
- zahartowany metalizator
Re: DEICIDE
Nie ma co się napinać że stary skład rządzi. Nowi gitarzyści też są całkiem ok.
A poza tym że w starym składzie nagrali swoje najlepsze płyty to popełnili również te najgorsze.
A ostatnia płyta Deicide jest bardzo fajna. Myślę że 90% krytykantów w ogóle jej nie słyszało.
A poza tym że w starym składzie nagrali swoje najlepsze płyty to popełnili również te najgorsze.
A ostatnia płyta Deicide jest bardzo fajna. Myślę że 90% krytykantów w ogóle jej nie słyszało.
- Aron
- postuje jak opętany!
Najgorsze płyty w starym składzie >>>>>>>>> Najlepsze płyty w nowym składzie
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- empir
raczysz żartowaćAron pisze:Najgorsze płyty w starym składzie >>>>>>>>> Najlepsze płyty w nowym składzie
posłuchaj Insineratehymn i In Torment in Hell a później jakąkolwiek płytę bez braci Hoffman.
Ostatania płyta DEICIDE jest dla mnie lepsza niż In Torment in Hell i Insineratehymn. Natomiast te dwie płyty uważam za lepsze niż Till Death Do Us Part i The Stench of Redemption. Poza tym chyba wolę Scars of the Crucifix niż Serpents of the Light. Prawdę mówiąc jednak wracam w zasadzie tylko do pierwszych trzech płyt DEICIDE i gdyby po Once Upon the Cross zaprzestali wydawać płyt skupiwszy się tylko na działalności koncertowej to moje życie muzyczne nie byłoby specjalnie uboższe. Dodam jeszcze, że wolę trzy pierwsze płyty Angelcorpse niż cokolwiek co Deicide nagrało po Once Upon the Cross. :)Aron pisze:Najgorsze płyty w starym składzie >>>>>>>>> Najlepsze płyty w nowym składzie
- Aron
- postuje jak opętany!
Słyszałem wszystkie oprócz ostatniej i z Hoffmanami w składzie nigdy nie spłodzili takiego kloca:
http://www.youtube.com/watch?v=9l5llgEiSUM
ten refren jest megawieśniacki...
http://www.youtube.com/watch?v=9l5llgEiSUM
ten refren jest megawieśniacki...
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- ultravox
Ten kawałek jest spoko. Ostatnia płyta Deicide jest moim zdaniem gorsza od dwóch poprzednich. A bracia H. lepiej sobie radzą pod szyldem Amon.
- empir
no ilu userów tyle opinii
wg mnie najnowsza płyta jest słabsza tylko od pierwszych 3
-
- rasowy masterfulowicz
Lubię wszystkie, najczęściej wracam do 3 pierwszych, In Torment in Hell i do ostatniej, bo najswiezsza w dyskografii i po prostu dobra.
Benton, to jak zawsze, klasa sama dla siebie. Kiedy slucham swietnego Once Upon the Cross albo ostatniej to mam wrazenie, ze najwieksza zasluge w tym, ze album jest tak przebojowy ma Benton. Wokale sa zaaraznowane po mistrzowsku i tak tez wyryczane.
Benton, to jak zawsze, klasa sama dla siebie. Kiedy slucham swietnego Once Upon the Cross albo ostatniej to mam wrazenie, ze najwieksza zasluge w tym, ze album jest tak przebojowy ma Benton. Wokale sa zaaraznowane po mistrzowsku i tak tez wyryczane.
I AM MORBID
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dla mnie - od pierwszych 4. Jak wspominałem wielokrotnie ostatni ich album to było wielkie, pozytywne zaskoczenie!empir pisze:no ilu userów tyle opinii
all the monsters will break your heart
- empir
Jestem pewny że dla każdego kto ją wysłuchał.nicram pisze:ostatni ich album to było wielkie, pozytywne zaskoczenie!
- ultravox
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
te nowe płyty są tak chujowe, że nie mam słów, aby wyrazić ich chujowość.
- Castor
- weteran forumowych bitew
Płyta wcale nie jest taka zła, z tego co słyszałem. Rewelacji oczywiście brak, ale tragedii też nie ma.empir pisze:Jestem pewny że dla każdego kto ją wysłuchał.nicram pisze:ostatni ich album to było wielkie, pozytywne zaskoczenie!

-
- postuje jak opętany!
Nie no, gdyby nie było pierwszych dwóch, a nawet trzeciej i czwartej, to by można powiedzieć, że "takie se" te ostatnie.
- twoja_stara_trotzky
TAK.
pierwsze cztery wszystkie świetne.
kolejnych NIE MA.
pierwsze cztery wszystkie świetne.
kolejnych NIE MA.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
a to coś wyszło po "Serpent ... "?
-
- postuje jak opętany!
ale na koncercie to nadal dają pięknie, z tym wzgardliwym tonem Betona ładnie się to komponuje. ale fakt - na żywo te nowe również nie zyskują w konfrontacji z kanonicznymi petardami.
- twoja_stara_trotzky
Coś wyszło, bo nawet coś sprzedałem. :DIhasan pisze:a to coś wyszło po "Serpent ... "?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To może pokaż chuja, może być naprawdę chujowo... ;-)twoja_stara_trotzky pisze:te nowe płyty są tak chujowe, że nie mam słów, aby wyrazić ich chujowość.
Podejrzewam, że jesteś starozakonny... :-Dtwoja_stara_trotzky pisze:Coś wyszło, bo nawet coś sprzedałem :DIhasan pisze:a to coś wyszło po "Serpent ... "?
all the monsters will break your heart
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Aaa ... czyli nie wyszło. :)twoja_stara_trotzky pisze:Coś wyszło, bo nawet coś sprzedałem :DIhasan pisze:a to coś wyszło po "Serpent ... "?