METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: METALLICA
Jako, że parasz się Pan dziennikarstwem, siejąc propagandę, którą notabene w wiadomej części wspieram, odpowiem znanym i lubianym "Ciemny lud, wszystko kupi".[V] pisze:lud ciemny jest. nic nie wie :D
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dziennikarstwem to sie paraja ludzie pokroju Lisa. Ja marnuje swoj czas na Masterfulu. ;DDD535 pisze:Jako, że parasz się Pan dziennikarstwem, siejąc propagandę, którą notabene w wiadomej części wspieram, odpowiem znanym i lubianym "Ciemny lud, wszystko kupi".[V] pisze:lud ciemny jest. nic nie wie :D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Zenek
- weteran forumowych bitew
- Gore_Obsessed
METALLICA jest zajebista - jej wpływ na: BLINK 182, LIMP BIZKIT, HUNTER, TRIVIUM, DREAM THEATER, IN FLAMES, SOILWORK, NICKELBACK, KORN, COAL CHAMBER, STAIND, SUM 41, HAMMERFALL i SNOOP DOGGA jest niepodważalny. Co prawa nie nagrali nigdy rzeczy na miarę "At dawn they sleep", "Chemical Warfare" czy "Raining blood", ale co tam... :)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pełna zgoda!Gore_Obsessed pisze:METALLICA jest zajebista - jej wpływ na: BLINK 182, LIMP BIZKIT, HUNTER, TRIVIUM, DREAM THEATER, IN FLAMES, SOILWORK, NICKELBACK, KORN, COAL CHAMBER, STAIND, SUM 41, HAMMERFALL i SNOOP DOGGA jest niepodważalny. Co prawa nie nagrali nigdy rzeczy na miarę "At dawn they sleep", "Chemical Warfare" czy "Raining blood", ale co tam... :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
haters gonna hate.
metalowa zbroja nie cisnie zbyt mocno?:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Gdzies kiedys chyba Ice-T mowil, ze go Slayer inspirowal :D Na temat Cannibal Corpse tez sie bardzo pozytywnie wypowiadal, ale nic o inspiracjach nie pamietam. Nie zdziwilbym sie :P
- Gore_Obsessed
Od 24 lat czuję się w niej komfortowo.[V] pisze:haters gonna hate.
-
och,zbliza sie okragla rocznica.jestes z siebie dumny?
- Kraft
Rollins mawiał, że nie ufa ludziom którzy nie lubią Slayera, i to w sumie mądra prawda życiowa, ale kudy im do Mety ;)
- Gore_Obsessed
Sram na to. Wciąż bawi mnie ta muzyka i nie czuję, że cokolwiek mnie ciśnie. Masz z tym problem?[V] pisze:och,zbliza sie okragla rocznica.jestes z siebie dumny?
-
nie moge spac po nocach z tego powodu.Gore_Obsessed pisze:Sram na to. Wciąż bawi mnie ta muzyka i nie czuję, że cokolwiek mnie ciśnie. Masz z tym problem?[V] pisze:och,zbliza sie okragla rocznica.jestes z siebie dumny?
- witchfinder
Sęp, tyle razy w różnych miejscach apelowałeś o rozluźnienie etc., ale ile razy tylko ktoś krzywo popatrzy na Metę, a już nie daj Boże coś złego napisze, dostajesz takiej spinki, że ja jebię ;) Spokojnie ;)
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
serio? :D
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
A tam, pare lat temu to byla napinka. Teraz jest luz ;)
-
coś w tym jest :)witchfinder pisze:Sęp, tyle razy w różnych miejscach apelowałeś o rozluźnienie etc., ale ile razy tylko ktoś krzywo popatrzy na Metę, a już nie daj Boże coś złego napisze, dostajesz takiej spinki, że ja jebię ;) Spokojnie ;)
- Block69
Hahahaha. Dobre, dobre. Popieram.Gore_Obsessed pisze:METALLICA jest zajebista - jej wpływ na: BLINK 182, LIMP BIZKIT, HUNTER, TRIVIUM, DREAM THEATER, IN FLAMES, SOILWORK, NICKELBACK, KORN, COAL CHAMBER, STAIND, SUM 41, HAMMERFALL i SNOOP DOGGA jest niepodważalny. Co prawa nie nagrali nigdy rzeczy na miarę "At dawn they sleep", "Chemical Warfare" czy "Raining blood", ale co tam... :)
Na mnie Metalika nigdy nie zrobiła większego wrażenia. Nawet przy pierwszym odsłuchu jedynki czy dwójki. Jak już obecnie coś zapuszcze to Load, Garage Inc. albo Master i tyle mi styknie. Doceniam, nie gnoje, ale też nie ma nad czym sie podniecać. Do SLAYER, VENOM czy JUDAS PRIEST brakuje im lat świetlnych.
PENIS METAL