BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BURZUM
Ja tak zrobiłem z "Fallen", ale teraz już nie ze mną te numery Brunner.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- vicek
- zahartowany metalizator
hmn co zrobić wszyscy znajomi plują na tą płytę a mi się naprawdę podoba :P teraz wiem co czuli ci co podobało im się idi morbidów ale w sumie to mam wyjebane bo teraz czuje się jak bym był w jakiejś avangardowej elicie :E
-
ale pluja, bo na MM pluja czy pluja bo pluja? ;)
- vicek
bo albo słuchają tylko blacku i deathu a takich jest kilku albo pozerskiego melodeathu czy deathcoru , albo lubią bjork pj harvey i tych lubie w sumie najbardziej i o dziwo lubią nowy burzum :D co się porobiło
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Kurwa mać, nie porównujmy przemyślanego albumu o wspaniałym klimacie do jakiejś pierdolonej szopki Morbid Pendzel.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- vicek
no tak , ale wszystko co nagrali łącznie z hereticiem i prócz domination było zajebiste
-
Dominejśon nie lubisz?
no no no, wiara sie szerzy ostatnimi czasy i to mnie w sumie cieszy z jednej strony, a z drugiej wkurwia, bo nawracaja sie brudasy, ktore mentalnie zdechna brudasami :d niedawno spotkalem takiego typowego brudaska, ktory jednak lubil Einsturzende Neubauten, ale co sie potem okazalo o istnieniu zgrzytliwego EN nie mial pojecia ;)vicek pisze:bo albo słuchają tylko blacku i deathu a takich jest kilku albo pozerskiego melodeathu czy deathcoru , albo lubią bjork pj harvey i tych lubie w sumie najbardziej i o dziwo lubią nowy burzum :D co się porobiło
- vicek
Widzę, że wszystko w szufladach poukładane. Muzyka, znajomi, zeszyty i kredki...Natomiast zabawki dalej leżą rozrzucone na podłodze.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wygląda, że naprawdę chujowi są Ci metalowcy...choć był tu taki temat, że właściwie to cipy są. Teraz już wiem, że niemyte, brudne cipy! :-D
all the monsters will break your heart
- vicek
Ty to jesteś fajny. :D535 pisze:Widzę, że wszystko w szufladach poukładane. Muzyka, znajomi, zeszyty i kredki...Natomiast zabawki dalej leżą rozrzucone na podłodze.
-
535 pisze:Widzę, że wszystko w szufladach poukładane. Muzyka, znajomi, zeszyty i kredki...Natomiast zabawki dalej leżą rozrzucone na podłodze.

TOUCHE!
- vicek
[quote="byrgh"]Dominejśon nie lubisz?
no jakoś tak wyszło , brzmienie mi wybitnie nie leży o ile otwieracz jest fajny i hatework tak reszta nie pasuje mi do tego zespołu . nie ma to jak altars i formulas
no jakoś tak wyszło , brzmienie mi wybitnie nie leży o ile otwieracz jest fajny i hatework tak reszta nie pasuje mi do tego zespołu . nie ma to jak altars i formulas
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
nikt ze sprawnym aparatem sluchowym nie deprecjonuje Wzorów :)
-
- w mackach Zła
tak czy inaczej typ spóźnił się z tym pogańskim rzępoleniem z 15 lat, wszak imć Nergal już w 1996 roku utrzymwał drużynę na nogach dzięki pełnym zwierza borom. ktoś tam wyżej porównał też te nowe płyty do Absurd (nawet tak samo nagrali płyty ze starymi numerami) - ja bym dodał jeszcze Falkenbach. podobne wibracje.aniola pisze:Teutonic metal to jednak innych kapel dotyczylo:)))Arisowicz pisze:i to z powodu jakiegoś teutońskiego metalu :D
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Ja kupie. Nie sluchalem i nie zamierzam.ultravox pisze:Sarkazm byłby bardziej na miejscu względem ludzi, którzy kupią ten album bez wcześniejszego przesłuchania. ;)maciek z klanu pisze:To był sarkazm. :)ultravox pisze:Nikt jej nie kupił, premiera jest w maju.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- empir
W Elicie byłbyś wtedy gdyś zrozumiał i nowe burzum i nowe morbidy ;)vicek pisze: teraz wiem co czuli ci co podobało im się idi morbidów ale w sumie to mam wyjebane bo teraz czuje się jak bym był w jakiejś avangardowej elicie :E