ELECTRIC WIZARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Shamrock
- zaczyna szaleć
Re: ELECTRIC WIZARD
Ja w ogole jakis lipny towar mialem. Wiecej tego bylo i jak ostatnia porcje sciagnalem z wiadra tylko raz to przezylem chyba najgorszy psychodeliczny koszmar zycia. Rozdzielczosc obrazu 320x320, dzwiek 8 bitowy, wszyscy mowia po niemiecku, serce wali jak oszalale. Nie wiem czemu to bylo takie straszne, ale nikomu tego nie zycze. ;)
- Glene
- weteran forumowych bitew
Tak to bywa, teraz rozne ciekawe, rzeczy mozna w tym znalezc, najgorzej jeszcze do tego sobie cos wkrecic. Ja wczoraj podobnie skonczylem tylko dlatego, ze dolozylem sobie mocno alkoholem,:)
- lucass
Wiadra są zajebiste, jeśli mogę wtrącić, ale w sumie co ja mogę wiedzieć. :DGlene pisze:Wiadra sa przejebane, wymiekam po 3. Ziolo+dupa+muzyka+wino najlepsza rzecz na swiecie.
Zresztą Ukochana Mary jest fantastyczna w każdej postaci. Dziś akurat kocham ją za klasyczną formę. :D
LEGALISE DRUGS & MURDER
- megawat
Kiedyś po wiaderku z kumplem puściliśmy z kasety "Spalaj Się" Kazika a on, tzn. Kazik zapierdalał w języku niemieckim. Co, kurwa?
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- beastov23
- Glene
Efekt, ktory daja jest zajebisty, tylko dojscie do tego efektu jest mniej przyjemne. :Dlucass pisze:Wiadra są zajebiste, jeśli mogę wtrącić, ale w sumie co ja mogę wiedzieć. :DGlene pisze:Wiadra sa przejebane, wymiekam po 3. Ziolo+dupa+muzyka+wino najlepsza rzecz na swiecie.
Zresztą Ukochana Mary jest fantastyczna w każdej postaci. Dziś akurat kocham ją za klasyczną formę. :D
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
po wiaderku był miksowany jeden numer z dwójki Hefeystos, do dziś uważam, że jedyny, jaki wyszedł :D
- Shamrock
- zaczyna szaleć
Z tym niemieckim to cos musi byc, ze tak nawiedza na zlej fazie. ;)megawat pisze:Kiedyś po wiaderku z kumplem puściliśmy z kasety "Spalaj Się" Kazika a on, tzn. Kazik zapierdalał w języku niemieckim. Co, kurwa?
- lucass
Vibe mocno jak na Witchcult Today
Wykurwisty materiał!!!
LEGALISE DRUGS & MURDER
-
No w tytułowym to riff jest chyba po prostu zerżnięty z "Witchcult Today"? (z numeru tytułowego).
Moga być, "Murder & madness" mi bardziej leży - jest w nim dużo klimatu starych horrorów klasy Y.
Moga być, "Murder & madness" mi bardziej leży - jest w nim dużo klimatu starych horrorów klasy Y.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- vicek
- zahartowany metalizator
30 tabsów acodinu plus kilka buszków z lufki gwarantowana pizda życia heh lollucass pisze:Wiadra są zajebiste, jeśli mogę wtrącić, ale w sumie co ja mogę wiedzieć. :DGlene pisze:Wiadra sa przejebane, wymiekam po 3. Ziolo+dupa+muzyka+wino najlepsza rzecz na swiecie.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Do mnie dopiero niedawno dotarło jak dużo ten zespół zawdzięcza Hawkwind co skutkuje... jeszcze większą moją sympatią do nich. No ale jak czerpać wzorce, to z najlepszych ;)
Wiadomo coś o pełnej płycie, czy ten singiel to jedyne ich wydawnictwo z tego roku?
Wiadomo coś o pełnej płycie, czy ten singiel to jedyne ich wydawnictwo z tego roku?
The madness and the damage done.
-
Pełna płyta się pisze, ale Oborn w wywiadach wspominał, że "szans na wydanie jej przed końcem roku raczej nie widzi". Coś gdzieś przebąkiwali, że ten singiel to pierwszy z serii tego typu winylowych wydawnictw, więc czekamy na kolejne.
-
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, opisujecie tutaj rzeczy po trawsku, przynajmniej takie jak po 3 dobrych kartonach, zagryzanych grzybkami :D Co za młodzież :D
HAILSA!!!!!
-
A myślałem, że może nowy album...
- lucass
Ale im sie ryje cieszą. I temu z przodu tez.beastov23 pisze:
LEGALISE DRUGS & MURDER
- harvestman
-
- rozkręca się
wywiad jak wywiad, ale parę wątków ciekawych - konflikt z Rise Above?, no i wypowiedź na temat Sarcofago rządzi! :)
http://velanegra666.blogspot.com.br/201 ... oborn.html
http://velanegra666.blogspot.com.br/201 ... oborn.html
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Wspaniale!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz