DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
poważnie? :D
- ultravox
- zahartowany metalizator
-
niesamowite, jak ludzie różnie postrzegają i odbierają muzykę :) po raz kolejny się o tym przekonuję
-
ultravox zaskakuje.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ultravox
Smutno by było, gdyby wszyscy lubili to samo.
-
pewnie, ale to jest bardzo kontrowersyjne zestawienie :) żeby nic z wielkiej trójki nie było? albo panzerfaust chociaż? :)
- ultravox
Kontrowersyjne by było, gdybym stwierdził, że to ich najlepsze płyty, a to są po prostu moje ulubione, z różnych względów dla mnie ważne. Z "wielkiej trójki" w pierwszej kolejności wytypowałbym "A Blaze...", potem "Under...", natomiast paradoksalnie "Transilvanian Hunger" lubię chyba najmniej ze wszystkich (choć lubię bardzo). A z "Panzerfaust" najlepsze są dziś dla mnie kawałki skomponowane pod Celtic Frost (które kiedyś podobały mi się najmniej).Heretyk pisze:pewnie, ale to jest bardzo kontrowersyjne zestawienie :) żeby nic z wielkiej trójki nie było? albo panzerfaust chociaż? :)
-
czyli mam rozumieć, że najlepsze są te wczesne?
- ultravox
Ja nie wiem, które są obiektywnie najlepsze, nie obchodzi mnie to. Niech inni nad tym debatują, robią głosowania itp. Dla mnie ważne jest to, co mnie rusza, a nie to, co rusza innych. Jeśli już miałbym się bawić w "obiektywne" oceny, to moim zdaniem najważniejsze ich płyty to "A Blaze..."/"Under..." i "The Cult.."/"F.O.A.D."
-
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ja na dzien dzisiejszy widze to tak:ultravox pisze:Ja nie wiem, które są obiektywnie najlepsze, nie obchodzi mnie to. Niech inni nad tym debatują, robią głosowania itp. Dla mnie ważne jest to, co mnie rusza, a nie to, co rusza innych. Jeśli już miałbym się bawić w "obiektywne" oceny, to moim zdaniem najważniejsze ich płyty to "A Blaze..."/"Under..." i "The Cult.."/"F.O.A.D."
1. A blaze
2. Under a funeral moon
2. Hate Them
3. Sardonic Wrath
3. Panzerfaust
4. FOAD
4. Transilvanian
this is a land of wolves now
-
- w mackach Zła
ja osobiście mam problem z tym FOAD - fhuj lubię tylko jeden kawałek, poza tym taka tam płytka... natomiast uwielbiam płytę wcześniejszą, jak i następną... badania ochujtuchodzi w trakcie.
- Riven
- Kontakt:
no przeciez na FOAD kazdy jeden utwor to jebany hicior... wez idz do laryngologa ;)
this is a land of wolves now
Idealnie pasuje do muzyki.Bambi pisze:Okładka Do Goatloard zajebista
Co do FOAD to zgodze się z Rivenem - hit na hicie, mi wchodzi najbardziej z 'nowego' oblicza DT.
-
- w mackach Zła
no dobra, okazuje się, że lubie więcej na niej numerów, ale jednak w całości mnie wciąż nie przekonuje. w przeciwieństwie do DT&BF.
za to chciałbym przypomnieć, bo jakoś jest ta epka pomijana, o zajebistości Too Old, Too Cold. cover Siouxsie - mistrzostwo.
za to chciałbym przypomnieć, bo jakoś jest ta epka pomijana, o zajebistości Too Old, Too Cold. cover Siouxsie - mistrzostwo.
- Nerwowy
To jest akurat najsłabszy z tych nowszych Darkthrone'ów jeśli nie najsłabszy w ogóle ;).Arisowicz pisze:no dobra, okazuje się, że lubie więcej na niej numerów, ale jednak w całości mnie wciąż nie przekonuje. w przeciwieństwie do DT&BF.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Riven
- Kontakt:
-
- w mackach Zła
nichuja. najweselsza z nich trzech, ergo najlepsza. bo ja lubię wesołą muzykę.
- Nerwowy
Przecież to właśnie Circle the Wagons jest najweselsza.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- rasowy masterfulowicz
Ja w ogóle z tego nowego darkthrone'a to słyszałem tylko Cult is alive i było fajne. Wcześniejszej SW nie słyszałem i późniejszej żadnej. Chyba mam sporo do nadrobienia widzę po opiniach. :)
HAILSA!!!!!