To nie są wydania na wschodnią Europę, tylko wschodnie licencje. Wszystko normalnie wygląda poza tym, że booklet znacznie uboższy i rosyjskie lub ukraińskie napisy z tyłu. Raczej nie dla kolekcjonerów:)))).pr0metheus pisze:oprocz eko packow sa jeszcze tansze wydania na wschodnia europe-w normalnym pudelku,bez ksiazeczki,tylko okladka. tez niezly shit.
HATE ETERNAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
Re: HATE ETERNAL
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Przeciez w porownaniu do tych pierdolonych ecopackow ruskie licencje wydane w ten sposob sprawiaja wrazenie wydan deluxe
-
- rozkręca się
To prawda.0ms pisze:Przeciez w porownaniu do tych pierdolonych ecopackow ruskie licencje wydane w ten sposob sprawiaja wrazenie wydan deluxe
Na szczęście z całego tego eco trafił mi się jedynie ostatni Slayer:/. Martwi natomiast fakt, że nowego Hate Eternal nie widzę nigdzie w formie innej niż cały ten 'limitowany digipack':/.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Gdyby chuj interesowało, to byś ani pytań nie zadawał, ani nie komentował :)Scaarph pisze: chuj mnie to interesuje, jak kupuję płytę cd w opakowaniu to chcę, żeby oba te elementy wytrzymały dłużej niż pierwsza próba wyciągnięcia krążka z tekturki. mam rozumieć, że ty nie kupujesz nic na ułomnych nośnikach bez przyszłości?
no i poprosiłbym też o jakiś namiar gdzie można kupić te wszystkie metalowe albumy w ORYGINALNEJ jakości studyjnej, bo ja zupełnie nie wiem, gdzie tego szukać, a skoro cd jest ułomne i bez przyszłości to pora się rozejrzeć za czymś innym.
CD mało. Zresztą i tak wszystkie posiadane wylądują wkrótce jako WAV na zewnętrznym twardym, plus prawdopodobnie coś jak Squezzebox/odtwarzacz plików + hi-fi przetwornik. Każdorazowe wsadzanie kawałka plastiku do odtwarzacza mnie nie podnieca.
Sądzę, że rozpowszechnienie sprzedaży plików o lepszej jakości niż 44,1 to tylko kwestia czasu.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
mnie tam podnieca :) to znaczy ja lubię te kawałki plastiku, mnie nie podniecają jakieś bezduszne pliczki. ja rozumiem, że te cd to nie jest optymalna jakościowo sprawa, ale przecież nie ma żadnej alternatywy. gdyby nagle masowo pojawiły się płyty ze studyjną jakością muzyki jako alternatywa do tych dzisiejszych kompaktów to pewnie kupowałbym właśnie je zamiast regularnych cd, pod warunkiem, że cała oprawa i opakowanie pozostałyby takich samych (lub większych, co jednak nie grozi) rozmiarów. fizycznego nośnika cyfrowe rzeczy u mnie chyba nigdy nie przebiją.
inna sprawa, czy tak naprawdę taki choćby darkthrone potrzebuje się ukazywać w jakości studyjnej - czy może inaczej, czy w ogóle jest jakakolwiek słyszalna różnica.
inna sprawa, czy tak naprawdę taki choćby darkthrone potrzebuje się ukazywać w jakości studyjnej - czy może inaczej, czy w ogóle jest jakakolwiek słyszalna różnica.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
nie o tym mowie... taki przyklad,akurat na tej plycie sie tak nacialem,pare zl tansza niz normalna wersja.Modeus pisze:To nie są wydania na wschodnią Europę, tylko wschodnie licencje. Wszystko normalnie wygląda poza tym, że booklet znacznie uboższy i rosyjskie lub ukraińskie napisy z tyłu. Raczej nie dla kolekcjonerów:)))).pr0metheus pisze:oprocz eko packow sa jeszcze tansze wydania na wschodnia europe-w normalnym pudelku,bez ksiazeczki,tylko okladka. tez niezly shit.
http://www.gigant.pl/html/2/prd/srvosic ... rsion_.htm
niech to miejsce niebawem zniknie
- FENIKS
- w mackach Zła
To jest magia :)Scaarph pisze:mnie tam podnieca :) to znaczy ja lubię te kawałki plastiku, mnie nie podniecają jakieś bezduszne pliczki. ja rozumiem, że te cd to nie jest optymalna jakościowo sprawa, ale przecież nie ma żadnej alternatywy. gdyby nagle masowo pojawiły się płyty ze studyjną jakością muzyki jako alternatywa do tych dzisiejszych kompaktów to pewnie kupowałbym właśnie je zamiast regularnych cd, pod warunkiem, że cała oprawa i opakowanie pozostałyby takich samych (lub większych, co jednak nie grozi) rozmiarów. fizycznego nośnika cyfrowe rzeczy u mnie chyba nigdy nie przebiją.
Niby coś słychać niby nie. Planuje skompletować sobie sprzęt typu dobra karta dźwiękowa jakis dac może i podłączyć to do dobrego audio i może usłysze różnice. Myślę tu w grę wchodzi dobry wzmak i kolumny. Flac od mp3 w 320kb raczej ciężko odróżnić chyba że hujowo zripowane. Co do 24bit to raczej żaden metalowy zespół nie wyda muzy. Zresztą będąc w studio pytałem o takie wersję i to jest tylko kosmetyka - lekką przestrzeń i to przy dobrym słuchu i sprzęcie.
Co do kawałków plastiku zawsze się będe podniecać :) zarówno okładka i wszystkim innym. A pliki są po prostu wygodniejsze.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Nowy krążek to niestety padaka. Jatka i nic wiecej.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Hate Eternal i jatka ? Kto by się spodziewał.... a czego właściwie oczekiwałeś ? :)
The madness and the damage done.
- Deathless King
kurcze, musze tej plyty w koncu posluchac ;)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
-
- w mackach Zła
nie męcz sięDeathless King pisze:kurcze, musze tej plyty w koncu posluchac ;)
naprawde sobie Hate Eternal darujDeathless King pisze: Dokładnie, ja lubie metal, ale tylko jeśli nie ma w nim przesterowanych gitar, agresywnych wokali i podwojnej stopy.
- Deathless King
widze, ze starozytna sztuka zartu przerasta mozliwosci Twojego pustostanu miedzyusznego
-
- w mackach Zła
No nic dziwnego, najpierw pierolniesz jakąś głupotę albo tekst, z którego cieżko się wykręcić a potem mówisz, że to niby taki żart, w sumie dość typowe zachowanie, nie ty pierwszy i nie ostatni.Deathless King pisze:widze, ze starozytna sztuka zartu przerasta mozliwosci Twojego pustostanu miedzyusznego
- Deathless King
nie wiem jakim debilem trzeba byc, zeby ten tekst odebrac na powaznie
-
- w mackach Zła
Ja proponuję ci najpierw myśleć a potem pisać, właśnie w tej kolejnosci, i ewentualnie dopiero pożniej kogoś od debila określać.Deathless King pisze:nie wiem jakim debilem trzeba byc, zeby ten tekst odebrac na powaznie
btw.. podobne teksty nie raz spotkałem w życiu i były wypowiedziane jak najbardziej poważnie.
- Deathless King
ja proponuje Ci wogole zaczac myslec, reszta pojdzie sama
btw. juz sie nie tlumacz
btw. juz sie nie tlumacz
-
- w mackach Zła
Ale jak na razie to właśnie ty mi się tumaczysz, ja tylko cytuję twoje teksty heheh.Deathless King pisze:ja proponuje Ci wogole zaczac myslec, reszta pojdzie sama
btw. juz sie nie tlumacz
- Deathless King
normalnie tafla wody prądem myśli niezmącona z Ciebie.
-
- w mackach Zła
Jak chcesz mnie poderwać na poezję to źle trafiłeś.Deathless King pisze:normalnie tafla wody prądem myśli niezmącona z Ciebie.