Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Melepeta pisze:Z tej płyty najwyżej ceniłem zawsze "The Shortest Straw", trochę niedoceniany acz świetny numer.
Pewnie, w przypadku METALLICA najlepsze numery to te najmniej doceniane - The Shortest Straw, The Frayed Ends of Sanity, Dyers Eve, My Friend of Misery, The God That Failed, Outlaw Thorn, Carpe Diem Baby, Trapped Under Ice, Damage Inc, Ain't My Bitch, 2x4, Leper Messiah, Disposable Heroes, Devil's Dance, I Disappear...
L: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ah jester i jego teorie. uwielbiam tego studenta/intelektualiste speca od wszystkiego jesterku wiem ze studiujesz w lodzi, mieszkam niedaleko politechniki moze umowili bysmy sie na browar w indexie i poopowiadal bys mi wiecej?
Srak!
skończcie już filozować.
AJFA w żadnym wypadku nie jest najlepszą płytą Metaliki, kurwa żeby się człowiek o takie debilizmy co chwile musiał tutaj potykać...
est pisze:Ogólnie to z tematu wynika, ze Metallica to chujowy zespół, na razie więc najlepszą płytę mają jeszcze przed sobą
Coś w ten deseń, aczkolwiek nie liczę, że kiedykolwiek im się to uda i ostatnie 3 płyty nie ściągnąłem nawet, aby usiłować zmienić swoje zdanie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Zamiast nagrywać płyty trwające po 75 minut mogliby trochę podkręcić tempo i kończyć szybciej. Poza tym często mam wrażenie, że rozwlekają kompozycje na siłę. Na przykład tytułowy z "St. Anger" o wiele bardziej podoba mi się w tej wersji przyciętej na potrzeby teledysku. Wyrzucono kilka niepotrzebnych, moim zdaniem, fragmentów i kompozycja sporo na tym zyskała.
Gore_Obsessed pisze:Poza tym często mam wrażenie, że rozwlekają kompozycje na siłę. Na przykład tytułowy z "St. Anger" o wiele bardziej podoba mi się w tej wersji przyciętej na potrzeby teledysku. Wyrzucono kilka niepotrzebnych, moim zdaniem, fragmentów i kompozycja sporo na tym zyskała.
Racja.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior