DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Re: DARKTHRONE
1. The Velvet Underground & Nico vs. 2112 - tu bym akurat wybrał Rush, z sentymentu, zresztą to jedna z najlepszych ich płyt
2. Killing Technology vs. Images and Words - Dream Theater to gejostwo a KT to wielka płyta
3. Youthanasia vs. Larks' Tongues in Aspic - lubię ten krążek Megadeth, ale do King Crimson nie ma on startu
4. The Stooges vs. The Wall - Oczywiście, że The Stooges, The Wall to fajny koncept album, ale za długie to to i wlecze się strasznie
5. Earth AD vs. And Justice for All - Tu mam zagwozdkę, bo obie pozycje lubię. Ale niech będzie, że Earth AD za bezkompromisowy czad
6. Draconian Times vs. Pawn Hearts - nie znam tych płyt
7. Dirty Deeds Done Dirt Cheap vs. Human - Ac/Dc, Human kiedyś lubiłem bardzo, ale obecnie mógłby dla mnie nie istnieć
8. Unknown Pleasures vs. Focus - Focus się strasznie zestarzał, a UP nic a nic, wybór jest więc oczywisty
9. The Jester Race vs. Grin - Grin, tego szwedzkiego pitu pitu nawet nie słyszałem nigdy, a Grin miecie
10. Plastic Surgery Disasters vs. Testimony of the Ancients - nie znam ani tej ani tej
11. Overkill vs. Heartwork - tu ciężko wybrać bo oba krążki doskonałe, ale skłonię się jednak przy Motorhead, bo to ich najlepsza płyta.
2. Killing Technology vs. Images and Words - Dream Theater to gejostwo a KT to wielka płyta
3. Youthanasia vs. Larks' Tongues in Aspic - lubię ten krążek Megadeth, ale do King Crimson nie ma on startu
4. The Stooges vs. The Wall - Oczywiście, że The Stooges, The Wall to fajny koncept album, ale za długie to to i wlecze się strasznie
5. Earth AD vs. And Justice for All - Tu mam zagwozdkę, bo obie pozycje lubię. Ale niech będzie, że Earth AD za bezkompromisowy czad
7. Dirty Deeds Done Dirt Cheap vs. Human - Ac/Dc, Human kiedyś lubiłem bardzo, ale obecnie mógłby dla mnie nie istnieć
8. Unknown Pleasures vs. Focus - Focus się strasznie zestarzał, a UP nic a nic, wybór jest więc oczywisty
9. The Jester Race vs. Grin - Grin, tego szwedzkiego pitu pitu nawet nie słyszałem nigdy, a Grin miecie
10. Plastic Surgery Disasters vs. Testimony of the Ancients - nie znam ani tej ani tej
11. Overkill vs. Heartwork - tu ciężko wybrać bo oba krążki doskonałe, ale skłonię się jednak przy Motorhead, bo to ich najlepsza płyta.

- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
MATKO BOSKA. ty coś gościu o punk rocku mówiłeś, a nie znasz Plastic Surgery Disasters?!?!?Zenek pisze:1. The Velvet Underground & Nico vs. 2112 - tu bym akurat wybrał Rush, z sentymentu, zresztą to jedna z najlepszych ich płyt
- twoja_stara_trotzky
tu nie chodzi o złapanie, a o rzetelną ocenę studenta. są pytania na poziom mierny i są pytania na poziom celującyAdrian696 pisze:nawet Maria by sie na to nie złapał...twoja_stara_trotzky pisze: 9. The Jester Race vs. Grin

- Zenek
nigdy nie lubiłem wokalu Biafry ;] chociaż Fresh Fruit for Rotting Vegetables słyszałem...
A zresztą kurwa co ja się tłumaczę, kilka lat temu pisałeś, że cały punk jest do zaorania oprócz Misfits...

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Bloodcult
to przy okazji nadmienię że Biafra wraz z nowym zespołem Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicine wystąpi w Łodzi - 1 lipca w Klubie Dekompresja. Ja idęRiven pisze:wokal Biafry masaaaaaaaaa okej.

- twoja_stara_trotzky
pisałem, ale pisząc to miałem na półce dobre kilkaset punkowych płyt (licząc CDRy) heheheZenek pisze:nigdy nie lubiłem wokalu Biafry ;] chociaż Fresh Fruit for Rotting Vegetables słyszałem...A zresztą kurwa co ja się tłumaczę, kilka lat temu pisałeś, że cały punk jest do zaorania oprócz Misfits...
to kwestia nazewnictwa -- czy NoMeansNo nazwiesz punkiem czy może h/c, a może po prostu alternatywą?
czy wczesne Joy Division będziesz określać jako post-punk czy może jako prekursorów cold wave?
- Triceratops
no ladnie ladnieZenek pisze:A zresztą kurwa co ja się tłumaczę, kilka lat temu pisałeś, że cały punk jest do zaorania oprócz Misfits...

woodpecker from space
- trup
A się do mojego określenia "prostactwo" przyjebali...twoja_stara_trotzky pisze:pisałem, ale pisząc to miałem na półce dobre kilkaset punkowych płyt (licząc CDRy) heheheZenek pisze:nigdy nie lubiłem wokalu Biafry ;] chociaż Fresh Fruit for Rotting Vegetables słyszałem...A zresztą kurwa co ja się tłumaczę, kilka lat temu pisałeś, że cały punk jest do zaorania oprócz Misfits...
to kwestia nazewnictwa -- czy NoMeansNo nazwiesz punkiem czy może h/c, a może po prostu alternatywą?
czy wczesne Joy Division będziesz określać jako post-punk czy może jako prekursorów cold wave?

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
a najlepsze jest to... "Already recorded two new songs for another album. Theyr're even mixed as well" wiadomość od Nocturno Culto:) Jak będzie dobrze, to pewnie jeszcze w tym roku będzie nowa płyta;)
- Triceratops
Czytal kto wywiad z Fenrizem w Tera Rocku? Powiedzial ze juz nie graja blacku.
woodpecker from space
A to chuj zdrajca jedenTriceratops pisze:Czytal kto wywiad z Fenrizem w Tera Rocku? Powiedzial ze juz nie graja blacku.

twoja_stara_trotzky pisze: 1. The Velvet Underground & Nico vs. 2112
2. Killing Technology vs. Images and Words
3. Youthanasia vs. Larks' Tongues in Aspic
4. The Stooges vs. The Wall
5. Earth AD vs. And Justice for All
6. Draconian Times vs. Pawn Hearts
7. Dirty Deeds Done Dirt Cheap vs. Human
8. Unknown Pleasures vs. Focus
9. The Jester Race vs. Grin
10. Plastic Surgery Disasters vs. Testimony of the Ancients
11. Overkill vs. Heartwork

- hcpig
Po prostu chyba się nie zrozumieliśmy, bo wedle przyjętej przez Ciebie logiki na deathmetalowego odpowiednika Lilkera czy Fenriza możnaby podawać ludzi w rodzaju Jacka Hiro a nie o to chodzi bo byłaby to piramidalna bzdura.trup pisze:Jak wszystkie to wszystkie...., nie? Poza tym uważam że ikoną death metalu jest Duran DuranTriceratops pisze:
Trup czesto-gesto rozmawia w ten sposob, ze jezeli jest temat "opowiedz o fajnych laskach ktore przeleciales" to wymienia wszystkie , nawet stare i grube kurwy.
Yare Yare Daze
- Bloodcult
- Riven
- Kontakt:
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
"Real metal eco-warrior"
.

- koreaniec
- w mackach Zła
kurwa Fenrizowi chyba serio odjebało (cytat z wywadu w chaos vault z 22.IV):
"Nasza obecna muzyka wpisuje się w nurt reprezentowany przez takie kapele jak: (...), CRYSTAL VIPER."
no kurwa comment
ps. jak ktoś nie wie ocb:
"Nasza obecna muzyka wpisuje się w nurt reprezentowany przez takie kapele jak: (...), CRYSTAL VIPER."
no kurwa comment
Lefthandpathyoga
- Husar
- Skaut
a Maria Konopnicka w tym momencie drwi ze wszystkich, którzy w temacie o polskim heavy metalu śmieli podważyć wielkość tego zespołukoreaniec pisze:kurwa Fenrizowi chyba serio odjebało (cytat z wywadu w chaos vault z 22.IV):
no kurwa comment

Coś tam było! Człowiek!