Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: Masa mode ON ;)
czyzby uzytkownik Menel ujawnil swoje nowe alter ego?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Owsianka przed snem?! 
Kiepski z Ciebie sportowiec i wnioskuję, że pojęcia wielkiego nie masz o czym mówisz.

Kiepski z Ciebie sportowiec i wnioskuję, że pojęcia wielkiego nie masz o czym mówisz.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Siłownia
Zakładam temat bardziej z ciekawości,czy ktoś z forum szacownego Masterfula prócz wlewania w paszcze litrów browarów lub czystej krajowej i słuchania notorycznego napierdolu wpada czasem na siłownię aby doprowadzić do porządku swe zwiotczałe ,liche mięśnie?Są jacyś koksiarze,czy tylko suplementowcy ewentualnie miłośnicy ryżu z twarogiem,dawajcie staż,cykl treningowy,diety ewentualnie suple jesli ktoś spożywa.
- Bloodcult
-
- zaczyna szaleć
Re: Siłownia
wolf pisze:Zakładam temat bardziej z ciekawości,czy ktoś z forum szacownego Masterfula prócz wlewania w paszcze litrów browarów lub czystej krajowej i słuchania notorycznego napierdolu wpada czasem na siłownię aby doprowadzić do porządku swe zwiotczałe ,liche mięśnie?Są jacyś koksiarze,czy tylko suplementowcy ewentualnie miłośnicy ryżu z twarogiem,dawajcie staż,cykl treningowy,diety ewentualnie suple jesli ktoś spożywa.
tylko czasami, średnio 5 razy w tygodniu, co niestety, w porównaniu do czasów 'zawodostwa' jest średnim wynikiem i nie wystarcza, niestety praca, praca, praca.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No raczej nie ma, na noc to tylko bialka zeby katabolizm za duzo nie popsul.
woodpecker from space
I po pięć minut treningu?To przekafar jesteś.zuo pisze:tylko czasami, średnio 5 razy w tygodniu

- Block69
Siłka to strasznie nudna sprawa, ale od czasu do czasu sie przejde. Wole jednak pojeździć na rowerze, od czasu do czasu na basen, teraz planuje zakup wielkiego worka do ćwiczenia technik ręcznych i nożnych plus regularne uprawianie jakiegoś sportu. W międzyczasie jakiś meczyk w noge, kosza, siate, w lato znowu na kajaki ... siłka schodzi na ostatni plan natomiast kluczowe jest odpowiednie żarcie.
PENIS METAL
-
temat interesuje mnie odkad pamietam. mam w domu wlasna mini -silownie (lawka,hantle,sztangi etc),cwicze 3 razy w tygodniu.wolf pisze:Zakładam temat bardziej z ciekawości,czy ktoś z forum szacownego Masterfula prócz wlewania w paszcze litrów browarów lub czystej krajowej i słuchania notorycznego napierdolu wpada czasem na siłownię aby doprowadzić do porządku swe zwiotczałe ,liche mięśnie?Są jacyś koksiarze,czy tylko suplementowcy ewentualnie miłośnicy ryżu z twarogiem,dawajcie staż,cykl treningowy,diety ewentualnie suple jesli ktoś spożywa.
skupiam sie glównie na rozwoju gornych partii ciala,klatki,bicepsów,brzucha,w ogóle nie cwicze pleców.Miesnie nóg mam dobrze rozwiniete glownie dzieki bieganiu i moim rowerowym eskapadom. Staram sie przestrzegac diety i w ogóle nie jem zadnego scierwa typu frytki,pizza,ciasta,czekolady,napoje slodzone,etc.Moja obecna waga to 112,8 kg przy 182 cm wzrostu.
Sylwetka atletyczna,miesnie dobrze zarysowane,jedynie miesnie brzucha nie reaguja tak jak bym chcial,w paru miejscach tluszczyk jeszcze troche zalega,ale i to pusci,wiecej aerobów + jakies suple i powinno byc ok.
Wlasnie kupilem Animal Cuts'a,zobaczymy jak moj organizm na to zareaguje..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak sie idzie pogadac albo odbebnic to moze i tak, na pewno nie nudniejsza od rowerow, basenu, kajakow, i innych siatkowek, bo jest zasadnicza roznica: na silowni musisz sie skupic na tym co robisz, rowery czy kajaki to relaks a nie sport.Block69 pisze:Siłka to strasznie nudna sprawa
woodpecker from space
-
- zaczyna szaleć
odżywki universala = dużo dużo dobre jak to ktoś na forum napisał hehe.
- Block69
-
Triceratops pisze:Jak sie idzie pogadac albo odbebnic to moze i tak, na pewno nie nudniejsza od rowerow, basenu, kajakow, i innych siatkowek, bo jest zasadnicza roznica: na silowni musisz sie skupic na tym co robisz, rowery czy kajaki to relaks a nie sport.Block69 pisze:Siłka to strasznie nudna sprawa

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Po pierwsze przepraszam za bajzel w temacie ale cos mi komp szwankuje.
W temacie supli ,od grudnia do lutego jechałem na Vital Max 2 opinie na jego temat są podzielone ,mnie zrobił dobrze gdyż zmasowałem się i efekty były widoczne,obecnie po lekkim regresie zapodałem regenerację na tydzien z hakiem.Potem piramida do lipca przynajmniej.
W temacie supli ,od grudnia do lutego jechałem na Vital Max 2 opinie na jego temat są podzielone ,mnie zrobił dobrze gdyż zmasowałem się i efekty były widoczne,obecnie po lekkim regresie zapodałem regenerację na tydzien z hakiem.Potem piramida do lipca przynajmniej.
Ostatnio zmieniony 28-03-2010, 15:49 przez wolf, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaczyna szaleć
nie wiem po czym wnosisz 5 minut treningu, licząc Twoje posty wychodzi 15 ale nie, też pudłowolf pisze:I po pięć minut treningu?To przekafar jesteś.zuo pisze:tylko czasami, średnio 5 razy w tygodniu

czy 'przekafar'? jakiś wielki nie jestem i nigdy być nie chciałem, siła chłopcze, siła ma być i dynamika.
Spoko bez nerwów każdy ćwiczy jak chce tylko lekko mnie rozbawiły te" 5 razy w tygodniu",ponieważ albo szybko się regenerujesz albo jedziesz krótkie treningi lub też preferujesz aeroby przed lustrem.zuo pisze:nie wiem po czym wnosisz 5 minut treningu, licząc Twoje posty wychodzi 15 ale nie, też pudłowolf pisze:I po pięć minut treningu?To przekafar jesteś.zuo pisze:tylko czasami, średnio 5 razy w tygodniu![]()
czy 'przekafar'? jakiś wielki nie jestem i nigdy być nie chciałem, siła chłopcze, siła ma być i dynamika.
-
- zaczyna szaleć
KAŻDY sport można potraktować w ramach zabawy ale i każdy można przenieść na inny poziom, potraktować trochę poważniej, poprawiać wyniki etc.
- Block69
-
- zaczyna szaleć
dobra, wyjaśnię, kiedyś, zanim nie musiałem podjąć pracy zawodowej, trenowałem 'zawodowo' powiedzmy, średnio 2 razy dziennie, no to już zależało od okresu przygotowań do zawodów. na obozach i 3 razy dziennie się zdarzało. treningi średnio po 1,5 - 2 godziny, to też zależało o wielu czynników.
teraz wpadnę na siłownię, max 2 godzinki(to już musi mi się baaaaardzo chcieć), czasem jakiś basenik, rower, czy jak wczoraj aeroby pod sceną
więc te pięć razy w tygodniu, traktuję jako takie tam lajtowe rozruszanie się.
edit: no i te moje teraźniejsze treningi to czasami więcej gadania z kumplami czy z trenerem niż tachania żelastwa.
teraz wpadnę na siłownię, max 2 godzinki(to już musi mi się baaaaardzo chcieć), czasem jakiś basenik, rower, czy jak wczoraj aeroby pod sceną

więc te pięć razy w tygodniu, traktuję jako takie tam lajtowe rozruszanie się.
edit: no i te moje teraźniejsze treningi to czasami więcej gadania z kumplami czy z trenerem niż tachania żelastwa.
- Lykantrop
Jeśli ktoś chce na poważniej zajmować się jakimkolwiek sportem to siłownia jest wręcz nieodzownym partnerem. No chyba, że mamy na myśli szachistów, w tym wypadku faktycznie jedyna dbałość o kondycję pewnie polegać powinna na wietrzeniu co partyjkę pomieszczenia. Niegdyś namiętnie "pakowałem", ale u mnie zawsze na 1szym miejscu było bieganie przełajowe i wspinaczka, a szczególnie to 1sze kłóciło się z tym, aby osiągać w kwestii mięśniowej jakieś większe przyrosty. W dodatku jestem typem ektomorfika...
Chociaż już cykli na winstrolu nie planuję, to dla mnie wizyta 3 razy w tygodniu na siłowni jest wpisana w stały harmonogram i, jak ktoś tam powiedział - nuda, jest tutaj najmniej pasującym określeniem. Zaryzykuję twierdzenie, że ten sport wymaga najwięcej poświęcenia, precyzji i wytrwałości.
Chociaż już cykli na winstrolu nie planuję, to dla mnie wizyta 3 razy w tygodniu na siłowni jest wpisana w stały harmonogram i, jak ktoś tam powiedział - nuda, jest tutaj najmniej pasującym określeniem. Zaryzykuję twierdzenie, że ten sport wymaga najwięcej poświęcenia, precyzji i wytrwałości.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95