trzeba bedzie kiedys jednak zrobic piwny zlot masterfula, zarejestrowac te wszystkie wspominki i materiał prima sortIhasan pisze: scenariusz później by nie został stworzony na jej podstawia a my byśmy jeszcze na tym zarobili
to jak Adrian, Trocak![]()

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
trzeba bedzie kiedys jednak zrobic piwny zlot masterfula, zarejestrowac te wszystkie wspominki i materiał prima sortIhasan pisze: scenariusz później by nie został stworzony na jej podstawia a my byśmy jeszcze na tym zarobili
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Maria w ogole sie nie wypowiada w tym temacie, pewnie w tamtych czasach zbieral kasety Gamma Ray i RageConflagrator pisze:Maria Konopnicka napiszeIhasan pisze:kto wie czy scenariusz później by nie został stworzony na jej podstawia a my byśmy jeszcze na tym zarobili
mów za siebieAnalripper pisze:jaki lokal by wytrzymal najazd takiej hołoty?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
ba! zjazd, opis wszystkich zdarzeń, zebranie wszystkiego w jedną całość i wydanie pod nickami z MastefrulaAdrian696 pisze:trzeba bedzie kiedys jednak zrobic piwny zlot masterfula, zarejestrowac te wszystkie wspominki i materiał prima sortIhasan pisze: scenariusz później by nie został stworzony na jej podstawia a my byśmy jeszcze na tym zarobili
oczywiście do użytku wewnetrznego - konspirka musi być
pewnie pigmejkakademona pisze:taki niski czarny tylko ksywy nie pamietam
We Wrocławiu nie ma karłówkakademona pisze:.nawet przyjechał tu z wrocławia ktos , taki niski czarny tylko ksywy nie pamietam bo juz pijani bylismy, - chodził po Bydg i niby miał kontrakt na niego heheheheh
tak samo śmieszne jak brygada antyterrorystyczna pod drzwiami o 6 rano, prawda?Adrian696 pisze: nie mów o jakiejs konspiracji, bo to śmieszne...
nie - śmieszniejsze było, jak jednego inwigilowały tajne służby, a inni popierdalali na komisariaty z waszymi "tajnymi" dokumentami i chcieli zeznawacDeathDealer pisze:tak samo śmieszne jak brygada antyterrorystyczna pod drzwiami o 6 rano, prawda?Adrian696 pisze: nie mów o jakiejs konspiracji, bo to śmieszne...
my mamy krasnaleIhasan pisze:We Wrocławiu nie ma karłówkakademona pisze:.nawet przyjechał tu z wrocławia ktos , taki niski czarny tylko ksywy nie pamietam bo juz pijani bylismy, - chodził po Bydg i niby miał kontrakt na niego heheheheh
to pewnie ten:kakademona pisze:taki niski czarny tylko ksywy nie pamietam
swoja droga pomysl moze i ciekawy bo Masterrfulowi stuka okrągla 13 rocznica...tak mniej wiecej jakos.Adrian696 pisze:mów za siebieAnalripper pisze:jaki lokal by wytrzymal najazd takiej hołoty?my tu kulturne andergrandki jestyma
Róbta zlot na Asphyx szakalowe synyswoja droga pomysl moze i ciekawy bo Masterrfulowi stuka okrągla 13 rocznica...tak mniej wiecej jakos.
juz nie pierdol ,że w przedszkolu masterfula zakładałes.przed leżakowaniem czy po ?Analripper pisze:swoja droga pomysl moze i ciekawy bo Masterrfulowi stuka okrągla 13 rocznica...tak mniej wiecej jakos.Adrian696 pisze:mów za siebieAnalripper pisze:jaki lokal by wytrzymal najazd takiej hołoty?my tu kulturne andergrandki jestyma
a co, wpadasz wtedy do Polendy?Grindead pisze:Róbta zlot na Asphyx szakalowe synyswoja droga pomysl moze i ciekawy bo Masterrfulowi stuka okrągla 13 rocznica...tak mniej wiecej jakos.