swietna wiadomosc. plany trzeba zrealizowac jak najszybciej, lud czeka na ewangelie.Mdłości pisze:Nowina jest planowana. Czy dobra, zobaczymyCthulhu pisze:dobrego newsa![]()
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Mgła
this is a land of wolves now
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Są jakieś plany oficjalnego wydania dem KSM ? Jestem uczulony na CDry, i wolałbym zakupić tłoczone i ładnie wydane
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- rasowy masterfulowicz
NED N-K POLAND
-
- zaczyna szaleć
za to może jakieś gigi będą KSM w Polsce w tym roku? a nowa Mgła też chyba w tym czasie. Mnie kopią po wężowym pysku wszystkie materiały Mgły. A co do nazwy - jest ok, tak samo jak Szron, czy Taran. Dlaczego niby nie mielibyśmy podkreślać Swego pochodzenia? Szadź to faktycnzie byłoby przegięcie, aczkolwiek jeden poważny zespół BM z Polski taką nazwę rozważał, jednak im to odradzono i dobrze!
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Gołoledź
Odwilż
Sopel
Mróz
Lód
Kra
Odwilż
Sopel
Mróz