Czy cały to nie wiem. Ale płyta była zdecydowanie lepsza - a utrzymana w sumie w podobnej konwencji muzycznej (stylistycznej już niekoniecznie)Riven pisze: dokladnie tak i nie inaczej. a jak ktos chce dawac tej plycie 9/10 to polecam jeszcze raz przesluchac Now, Diabolical, gdzie pierwszy lepszy riff kladzie na lopatki caly material z TAON : D
SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gothmog
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Re: SATYRICON
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Maria Konopnicka pisze:Zgadzam się z Tobą, chociaż akurat ja po ostatnich "działach" dwóch pozostałych kapel właśnie tego się spodziewałem.twoja_stara_trotzky pisze:a ja w życiu bym się nie spodziewał, że w momemncie, gdy nowe płyty wydadzą Satyricon, Darkthrone i Taake, to najlepsza z nich będzie ta ostatnia
czy mi sie wydaje czy od kilkunastu dni jebiesz Satyricon, zgadzasz sie z każdym kto te płyte krytykuje, wydajesz osady o pozerstwie Satyra - a tak naprawde osiągnąłeś poziom SIIDa?????Maria Konopnicka pisze:Płyta jeszcze do mnie nie doszła, robię sobie więc rozgrzewkę przed jej recenzją
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
coś w tym jest, do tego Marian ponoć nie ma u siebie płyt na półce, które mają ocene poniżej 7/10...Adrian696 pisze:Maria Konopnicka pisze:Zgadzam się z Tobą, chociaż akurat ja po ostatnich "działach" dwóch pozostałych kapel właśnie tego się spodziewałem.twoja_stara_trotzky pisze:a ja w życiu bym się nie spodziewał, że w momemncie, gdy nowe płyty wydadzą Satyricon, Darkthrone i Taake, to najlepsza z nich będzie ta ostatniaczy mi sie wydaje czy od kilkunastu dni jebiesz Satyricon, zgadzasz sie z każdym kto te płyte krytykuje, wydajesz osady o pozerstwie Satyra - a tak naprawde osiągnąłeś poziom SIIDa?????Maria Konopnicka pisze:Płyta jeszcze do mnie nie doszła, robię sobie więc rozgrzewkę przed jej recenzją
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- ultravox
Jasne, nie od dziś wiadomo, że nie trzeba kogoś znać ani orientować się w tym, co robi, żeby nazwać go pozeremMaria Konopnicka pisze: pozerstwo mogę z czystym sumieniem jebać nie znając muzyki
- Maleficio
- Kontakt:
Wlasnie wyslalem meila do Satyra o tresci... "TY POZERZE"! ciekawe co odpisze:)
- ultravox
To chyba logiczne, że spedalony cingciarz nie może grać lepszej muzyki niż rasowy black metalowiecDrone pisze: Nie słuchał SATYRICON, ale zgadza się z góry, że TAAKE jest lepsze.
- rob
- w mackach Zła
np. wspomniany przez Trockiego LeviathanDrone pisze:Rob, a jakie płyty BM, które wyszły w tym roku są najlepsze?rob pisze: a dla części jest to najzwyklejsza w świecie słabizna
jebać frajerów
- Skaut
ja tak nieśmiale wdepnę i znów pogonię za Ruins - "Cauldron", ktory też jest w czołówce tego roku.rob pisze:np. wspomniany przez Trockiego LeviathanDrone pisze:Rob, a jakie płyty BM, które wyszły w tym roku są najlepsze?rob pisze: a dla części jest to najzwyklejsza w świecie słabizna
Coś tam było! Człowiek!
- twoja_stara_trotzky
HAHAHAHAHAHA!!!
jak wynalazł
no ale Maria akurat TEJ płyty zbytnio nie lubi, w końcu na początku to Gay Hansen nawet nieco kombinował w tym całym Ramma Gay
jak wynalazł
no ale Maria akurat TEJ płyty zbytnio nie lubi, w końcu na początku to Gay Hansen nawet nieco kombinował w tym całym Ramma Gay
- Maleficio
- Kontakt:
cemu ja lubisz? Przeciez to lysiejacy pozerzy... w bialych trampkach... niemczy co spiewaja po angielsku... no i te chujowe okulary...Maria Konopnicka pisze:Bardzo lubię tą płytę i nie sądzę, żeby jedynym problemem Satyra było noszenie ciemnych okularówtwoja_stara_trotzky pisze:HAHAHAHAHAHA!!!
jak wynalazł![]()
- Maleficio
- Kontakt:
Czołówka Heavy metalu:
Judas Priest
Iron Maiden
Accept
WASP
Manowar
i gamma ray

Judas Priest
Iron Maiden
Accept
WASP
Manowar
i gamma ray
-
aryman
- postuje jak opętany!
Kurwa, Maria, przecież ja to wcześniej napisałem, czyli nie jest to odosobniona opinia. Jak cytujesz, to podawaj źródła.Maria Konopnicka pisze:...ale gość wygląda jak alfons a nie rockersjester pisze: Satyricon, którego lider nosi się teraz jak rockers,
P.S. Teledysk jest naprawdę żałosny.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
-
vulture
lol! ale swoją drogą niezły pomysł! każdy kto twierdzi że Satyr to pedał i alfons niech wklei tutaj swoje zdjęcie i pokaże jaki z niego kozak który to unika big sun glassesssssss i russian jacket
będzie ubaw 
- zekke
- weteran forumowych bitew
wait, to juz zdjecie drone bylo?
-
vulture
doktor nawet ava nie ma.nie lubi.ukrywa sie.zekke pisze:wait, to juz zdjecie drone bylo?
- zekke
- weteran forumowych bitew
po cholere w takim razie pieprzenie nt fizis pozostalych?
-
aryman
- postuje jak opętany!
Nie nazwałem Satyra alfonsem, tylko napisałem, że wygląda jak alfons. Czujesz różnicę, czy trzeba ci to wyłuszczyć geologicznie?Drone pisze:Mam czekać, aż zamieścisz swoje zdjęcie czy mam cię nazwać alfonsem zaocznie?aryman pisze: Kurwa, Maria, przecież ja to wcześniej napisałem, czyli nie jest to odosobniona opinia. Jak cytujesz, to podawaj źródła.![]()
P.S. Teledysk jest naprawdę żałosny.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
-
vulture
o,czyżby jakiś kompleks sie odzywał?zekke pisze:po cholere w takim razie pieprzenie nt fizis pozostalych?
panowie chyba nie przepadają za sobą he he