chyba patrzysz na pewne zespoły bezkrytycznie.zekke pisze:chyba cos ci sie poprzestawialo od sluchania lifelover
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE - DARK THRONES AND BLACK FLAGS -
- hcpig
Od TCIA lepsza, od FOAD nie, i tak jest dość mocna. Fenriz był chyba dotąd niedoceniany jako wokalista, albo ludzie skreślili go po "Nordavind" 

Yare Yare Daze
- rob
- w mackach Zła
ja np w kawałku `The Winds They Called The Dungeon Shaker` słyszę nawiązania do VOI VOD, co do płyty to uważam, że jest słaba, zresztą niczego specjalnego po nich się nie spodziewałem
jebać frajerów
- hcpig
"Norway in September" to kawałek analogiczny do "Splikein Fever".
Yare Yare Daze
- Set
- postuje jak opętany!
Miałem wczoraj w koncu okazje przesłuchać w całości, płyta jest zajebista bez dwóch zdań. Wiadomo, że słychac sporo nawiązań do starszych zespołów, ale wydaje mi się, że to akurat jest jak najbardziej zamierzone. I tak, względem tego zespołu jestem bezkrytyczny:-)
NECRO SKINS SOCIETY
- Scaarph
- zahartowany metalizator
a jak zdrowie? bo mi dziś ciężko się do roboty wstawałoSet pisze:Miałem wczoraj w koncu okazje przesłuchać w całości, płyta jest zajebista bez dwóch zdań. Wiadomo, że słychac sporo nawiązań do starszych zespołów, ale wydaje mi się, że to akurat jest jak najbardziej zamierzone. I tak, względem tego zespołu jestem bezkrytyczny:-)

płyta oczywiście mistrzostwo świata, nic do zarzucenia, dziesięć powodów więcej by kochać ten zespół.
- Set
- postuje jak opętany!
Zdrowie gut, zero kaca, bo i po czym:-)?Scaarph pisze:a jak zdrowie? bo mi dziś ciężko się do roboty wstawałoSet pisze:Miałem wczoraj w koncu okazje przesłuchać w całości, płyta jest zajebista bez dwóch zdań. Wiadomo, że słychac sporo nawiązań do starszych zespołów, ale wydaje mi się, że to akurat jest jak najbardziej zamierzone. I tak, względem tego zespołu jestem bezkrytyczny:-)
płyta oczywiście mistrzostwo świata, nic do zarzucenia, dziesięć powodów więcej by kochać ten zespół.
NECRO SKINS SOCIETY
- Scaarph
niby tak, chociaż mi tam parenaście sztuk pękło do drugiej w nocy hehe
- twoja_stara_trotzky
nowe Taake też mi się bardziej podoba.
- Scaarph
pierdolisz jak potłuczonytwoja_stara_trotzky pisze:nowe Taake też mi się bardziej podoba.

(chociaż żadnego nowego taake jeszcze nie słyszałem hehe)
- twoja_stara_trotzky
taka widać moja rola - jak wszyscy jebali na "nowe Darkthrone", to pierwszy ich broniłem, teraz, gdy nagle wszyscy się zaczęli jarać, jako pierwszy muszę przyznać, iż materiał się nieco zmęczył...
- hcpig
- Scaarph
ja tam nigdy nie jebałem darkthrone
co masz na myśli pisząc, że materiał się nieco zmęczył?
co masz na myśli pisząc, że materiał się nieco zmęczył?
- zekke
- weteran forumowych bitew
moze dlatego ze jestes jedyna osoba na tym forum ktora rozumie darkthrone? gdy plebs w koncu przyswoil 'nowe dt' to tobie juz sie przejadlo. ciezkie zycie, teraz musisz czekac az znowu odjebia jakas rewolucje na ktora wszyscy bedzie pierdolic a ty sie bedziesz zachwycal.twoja_stara_trotzky pisze:taka widać moja rola - jak wszyscy jebali na "nowe Darkthrone", to pierwszy ich broniłem, teraz, gdy nagle wszyscy się zaczęli jarać, jako pierwszy muszę przyznać, iż materiał się nieco zmęczył...
- twoja_stara_trotzky
pewnie takzekke pisze:moze dlatego ze jestes jedyna osoba na tym forum ktora rozumie darkthrone? gdy plebs w koncu przyswoil 'nowe dt' to tobie juz sie przejadlo. ciezkie zycie, teraz musisz czekac az znowu odjebia jakas rewolucje na ktora wszyscy bedzie pierdolic a ty sie bedziesz zachwycal.twoja_stara_trotzky pisze:taka widać moja rola - jak wszyscy jebali na "nowe Darkthrone", to pierwszy ich broniłem, teraz, gdy nagle wszyscy się zaczęli jarać, jako pierwszy muszę przyznać, iż materiał się nieco zmęczył...
- Set
- postuje jak opętany!
Poprostu nie podązasz za plebsem. Jesteś prawdziwy:-)
NECRO SKINS SOCIETY
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Mam wrażenie, że mimo ironi ta teoria jest prawdziwa. Plebs potrzebował czasu, paru płyt, paru epek, żeby ogarnąć nowy styl Darkthrone. Ja po usłyszeniu sampla stwierdzam, że przegieli pałe i nie zamierzam słuchać tej płyty w najbliższym czasie, żeby nie psuć sobie humoru. Posłucham, jak będę mieć zły humor, żeby się pośmiać.zekke pisze:moze dlatego ze jestes jedyna osoba na tym forum ktora rozumie darkthrone? gdy plebs w koncu przyswoil 'nowe dt' to tobie juz sie przejadlo. ciezkie zycie, teraz musisz czekac az znowu odjebia jakas rewolucje na ktora wszyscy bedzie pierdolic a ty sie bedziesz zachwycal.twoja_stara_trotzky pisze:taka widać moja rola - jak wszyscy jebali na "nowe Darkthrone", to pierwszy ich broniłem, teraz, gdy nagle wszyscy się zaczęli jarać, jako pierwszy muszę przyznać, iż materiał się nieco zmęczył...
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Block69
No dyć ! To samo chciałem wczoraj napisać.twoja_stara_trotzky pisze:nowe Taake też mi się bardziej podoba.
PENIS METAL
wczoraj posłuchałem i takie rzadkie gówno raczej.tzn posłuchac można ale tak w ogóle to 5/10Block69 pisze:No dyć ! To samo chciałem wczoraj napisać.twoja_stara_trotzky pisze:nowe Taake też mi się bardziej podoba.
a jeśli o Darkthrone mowa to dzisiaj premiera.ide do sklepu.
- zekke
- weteran forumowych bitew
j/w, wytrzymalem pierwsze 4 kawalki, nuda jak cholera. Na dodatek bardziej smutne niz ostatni lifelover.vulture pisze:wczoraj posłuchałem i takie rzadkie gówno raczej.tzn posłuchac można ale tak w ogóle to 5/10Block69 pisze:No dyć ! To samo chciałem wczoraj napisać.twoja_stara_trotzky pisze:nowe Taake też mi się bardziej podoba.
a jeśli o Darkthrone mowa to dzisiaj premiera.ide do sklepu.