No zgadza sie, ale na poczatku nja zaznaczylem ze wedlug mnie jest inaczej, to znaczy ze ja inaczej uwazam, znaczy ze mam inne zdanie na ten temat etc. Niektorzy za swieta trojce do dzisiaj uwazaja te z biblii a inni sex alcohol i rokendrolAdrian696 pisze:Triceps - ale oni Wielka Trójca zostali okrzyknięci wieki temua że określenie zostało dla potomnych
zreszta - gdyby nie ta trasa koncertowa kilka lat temu to chyba nikt by tego określenia nie pamietal....
i nie zapominaj o jednym - to oni inspirowali setki zespołów a nie WARPATH (aczkolwiek mnie w tę awanturę kto lepszy nie mieszajcie, ja lubie oba nurty germanskiego thrashu i ten prosty jak cep i ten finezyjny jak kokardka)...
WARPATH (Ger)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: WARPATH (Ger)
woodpecker from space
- Triceratops
Ale ja to wiem ale rob najwyrazniej nie.Maria Konopnicka pisze:bo to prawdaTriceratops pisze: Niby jakimi a ze Maria pisze ze kto nie lubi Sodom ten pedal to ci jakos nie przeszkadza.)) hehehehe! wyluzujcie chłopaki, przecież wiadomo w jakim tonie ta rozmowa była utrzymana
PS. I nieprawda
Maria-remiza-ziemniakiMaria Konopnicka pisze:Warpath-Crematory-Lacrimosa. Co ja na to poradzę?
Znasz cos takiego jak "koncz wasc wstydu oszczedz" ?Maria Konopnicka pisze:Ups! WARPATH już dawno nie istnieje. Ups!
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Triceratops pisze: Maria-remiza-ziemniaki
- hcpig
Po kliku odsłuchach debiutu to gitara ten Warpath, nie nuży ani trochę, ale łeb straciłem całkiem dopiero przy coverze (jest śliczny).
Yare Yare Daze
- Adrian696
- zahartowany metalizator
moim zdaniem debiucik jest najsłabszy - zdecydowanie najsłabszy - to takie 25% dwójeczki i trójeczki...jester pisze:Po kliku odsłuchach debiutu to gitara ten Warpath, nie nuży ani trochę, ale łeb straciłem całkiem dopiero przy coverze (jest śliczny).
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Kontakt:
np. przez wmawianie wszystkim innym DLACZEGO sluchaja chujowej, wg. Ciebie, muzyki - przeciez wiesz lepiejaryman pisze:Niesamowicie zabawne jest, że niektórzy usiłują się dowartościować lub zaleczyć kompleksy za pomocą internetowego forum.
uwielbiam internetowych psychoanalitykow
this is a land of wolves now
- hcpig
Niepotrzebnie odfajkowałem przedwczoraj ignora z tych postów, był miesiąc spokoju, teraz zakładka foes i już przejrzyściej się zrobiło.
Ale kierunkek generalnie ten sam?
.Adrian696 pisze:moim zdaniem debiucik jest najsłabszy - zdecydowanie najsłabszy - to takie 25% dwójeczki i trójeczki...
Ostatnio zmieniony 12-09-2008, 10:58 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
- Adrian696
generalnie tak - ale bardziej Carnivore'owojester pisze:Niepotrzebnie odfajkowałem przedwczoraj ignora z tych postów, był miesiąc spokoju, zakładka foes i już przejrzyściej się zrobiło.
.Adrian696 pisze:moim zdaniem debiucik jest najsłabszy - zdecydowanie najsłabszy - to takie 25% dwójeczki i trójeczki...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Triceratops
Adrian696 pisze:moim zdaniem debiucik jest najsłabszy - zdecydowanie najsłabszy - to takie 25% dwójeczki i trójeczki...jester pisze:Po kliku odsłuchach debiutu to gitara ten Warpath, nie nuży ani trochę, ale łeb straciłem całkiem dopiero przy coverze (jest śliczny).
Jak kto chce to moge zmontowac z 1 czy 2 pogladowego ripa , oczywiscie tajnego.
woodpecker from space
- Triceratops
Calkowita rezygnacja z solowek, zbrutalizowanie brzmienia, wyciagniecie basu do przodu, mniej stricte thrashowych struktur, wiecej dzikosci i kapitalne wokale.Adrian696 pisze:generalnie tak - ale bardziej Carnivore'owojester pisze:Niepotrzebnie odfajkowałem przedwczoraj ignora z tych postów, był miesiąc spokoju, zakładka foes i już przejrzyściej się zrobiło.
woodpecker from space
- hcpig
Bitte schon das Ripen, naturlich.
Ogłuchłem, że ten album czasami lekko pankuje?
Ogłuchłem, że ten album czasami lekko pankuje?
Yare Yare Daze
- Adrian696
jak sie nie zgodzisz???? wg Ciebie jednyka jest lepsza od 2 i 3???Triceratops pisze:Adrian696 pisze: moim zdaniem debiucik jest najsłabszy - zdecydowanie najsłabszy - to takie 25% dwójeczki i trójeczki...Ej no szoke, czworka najslabsza, ale poza tym to nie zgodze sie apsolutnie.
- Triceratops
Tak. Ogolnie to pomiedzy jedynka a dwojka moge postawic znak rownosci tylko ze jezeli bede ukladal jedna na drugiej to uloze na szczycie debiutAdrian696 pisze:jak sie nie zgodzisz???? wg Ciebie jednyka jest lepsza od 2 i 3???Triceratops pisze:Adrian696 pisze: moim zdaniem debiucik jest najsłabszy - zdecydowanie najsłabszy - to takie 25% dwójeczki i trójeczki...Ej no szoke, czworka najslabsza, ale poza tym to nie zgodze sie apsolutnie.
@ aha i bez sęsu pokolorowales to na czerwono
woodpecker from space
- Adrian696
nie no błagam - jedynka to album dobry ale dopiero dwójka ukazała prawdziwe oblicze WARPATH...
-
DCI Hunt
Ja niestety słyszałem tylko "Massive" i swego czasu bardzo mi się podobał, ale słabo już pamiętam muzykę. Chętnie bym sobie przypomniał, ale nie chce mi się szukać taśmy w pufach, wersalkach, kartonach tylko po to, żeby się potem wkurwiać jakością dźwięku. Jeśli ktoś ma jakieś linki to chętnie sobie odświeżę.
- Adrian696
w tym czasie Thrash juz nie był w modzieMaria Konopnicka pisze:innymi słowy - zaczęli grać taki thrash, jaki był wówczas w modzieTriceratops pisze:
Calkowita rezygnacja z solowek, zbrutalizowanie brzmienia, wyciagniecie basu do przodu, mniej stricte thrashowych struktur, wiecej dzikosci i kapitalne wokale.
- Triceratops
No tak Carnovire zaczynalo byc wowczas w modzieMaria Konopnicka pisze:innymi słowy - zaczęli grać taki thrash, jaki był wówczas w modzieTriceratops pisze:
Calkowita rezygnacja z solowek, zbrutalizowanie brzmienia, wyciagniecie basu do przodu, mniej stricte thrashowych struktur, wiecej dzikosci i kapitalne wokale.
woodpecker from space
- Adrian696
hmmm - ale w tym okresie to chyba tylko Sodom i Kreator (który nie uprościł swojej muzyki tylko zaczal eksperymentowac) coś jeszcze nagrywały - reszta zdechła wcześniej - zostajac cały czas w Germanii...Maria Konopnicka pisze: Thrash przestawał być modny i kapele zaczynały upraszczać, grać ciężej, bardziej groove. Chyba tylko Sodom cały czas był wierny prawdziwemu thrashowi.
- Triceratops
No to do czego ma sens jezeli nie do Carnivore? (ktorego nawet cover popelnili jako wyraz inspiracji)Maria Konopnicka pisze:Porównanie WARPATH do Carnivore jest zupełnie nie na miejscu. Dla mnie to zupełnie inny klimatTriceratops pisze: No tak Carnovire zaczynalo byc wowczas w modzie
woodpecker from space
- hcpig
FLAC może? Z debiutu zrobiłbym sobie ładny bezstratny cd-r z drukowaną okładką, skoro cd is out of range. Chciałbym to przetestować na normalnym sprzęcie.
Yare Yare Daze