a tak zinnej beki,bo ciekawość mnie gryzie;
White Zombie anyone?
w szczegóści interesuje mnie zawartośc supersexy swingin sounds i La Sexorcisto -Devil Music volume one

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Znam. Bardzo dobra rzecz, podoba mi się mimo że doom metalu słucham raczej okazjonalnie. Z pewnością lepsze od "jedynki" Solstice. I pewnie niektózy stwierdzą, że porównanie z dupy wzięte, ale kojarzy mi się ten album, wogóle cały Solstice, z Count Raven. Tak więc jeśli Ci leży ten zespół, spróbować jak najbardziej warto.vulture pisze: 2.Solstice - New Dark Age
Dobrze Ci się kojarzy... Count Raven, Warning i tp. Solstice kawał dobrego heavy metalu.pilgrim pisze:Znam. Bardzo dobra rzecz, podoba mi się mimo że doom metalu słucham raczej okazjonalnie. Z pewnością lepsze od "jedynki" Solstice. I pewnie niektózy stwierdzą, że porównanie z dupy wzięte, ale kojarzy mi się ten album, wogóle cały Solstice, z Count Raven. Tak więc jeśli Ci leży ten zespół, spróbować jak najbardziej warto.vulture pisze: 2.Solstice - New Dark Age
Okładka i książeczka rzeczywiście sexy, muzyka już mniej. Astro-Creep: 2000, panie, to jest coś!vulture pisze:White Zombie anyone?
w szczegóści interesuje mnie zawartośc supersexy swingin sounds
To znaczy, że trzeba obowiązkowo posłuchaćvulture pisze:co to znaczy że to jest coś?
Zero growlu. Bliżej do Candlemass, niż do My Dying Bride.vulture pisze:a jak się przedstawia warstwa wokalna? jest growl ?
vulture pisze:No,sprawdziłem w sieci to i owo wczesniej i rzeczywiście -widze że dobry zakup będzie.ale na dłuższą wypowiedź posile się naturalnie dopiero gdy cd dotrą i to po kilkukrotnym przesłuchaniu.
a wracając do tematu -White Zombie nikt nie zna?![]()
rzucam dla zachety kilka kolejnych tytułów;
1.Decoryah - Breathing The Blue
2.Solstice - New Dark Age
3.Sentenced -Amok
4.Rigor sardonicous -Principia sardonica
5.Godsend -As the shadows fall
jakie są te albumy?ktoś zna?
powiedział bym nawet wokale są power metalowe lub nawet takie troszkę w stylu wiking albumów Batlorda.pilgrim pisze:Zero growlu. Bliżej do Candlemass, niż do My Dying Bride.vulture pisze:a jak się przedstawia warstwa wokalna? jest growl ?
Rewelacyjna płyta. Świetne połączenie death metalu, melodii i heavy metalu. Można brać w ciemno, gwarantuje, że zrobi dobrze.vulture pisze: 3.Sentenced -Amok
Pod tym się mogę podpisać. Do tego typowo fińskie lekko melodyjnorockowe naleciałości. Zasadniczo to każde Sentenced można brać w ciemno bo jest to jeden z tych zespołów, który gniota nie wypuścił.Block69 pisze:Rewelacyjna płyta. Świetne połączenie death metalu, melodii i heavy metalu. Można brać w ciemno, gwarantuje, że zrobi dobrze.vulture pisze: 3.Sentenced -Amok
Powinieneś.vulture pisze:Brzmi obiecująco.Czyli skoro jestem fanem "Down" to powinienem przyswoić i mieć z tego grania kupe radochy