METALUCIFER - KING OF THE HEAVY METAL HELL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- gezolucifer
- rozkręca się
-
- zahartowany metalizator
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Cała otoczka wokół tego zespołu jest troche śmieszna. Typowy przykład robienia z przciętnizny "kultu" na siłe. Muzyka wprawdzie jest ok, ale absolutnie nic ponad to, momentami jest bardzo śmiesznie - ot taka ciekawostka. "Flight of Iron Pegasus" to mój faworyt - momentami lepszy od Smolenia i Laskowika.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
Cała otoczka wokół tego zespołu jest troche śmieszna. Typowy przykład robienia z przciętnizny "kultu" na siłe. Muzyka wprawdzie jest ok, ale absolutnie nic ponad to, momentami jest bardzo śmiesznie - ot taka ciekawostka. [/quote]
Mam podobnie. Takie oldschoolowe granie. Nie wychodzi im to źle...
Cała otoczka wokół tego zespołu jest troche śmieszna. Typowy przykład robienia z przciętnizny "kultu" na siłe. Muzyka wprawdzie jest ok, ale absolutnie nic ponad to, momentami jest bardzo śmiesznie - ot taka ciekawostka. [/quote]
Mam podobnie. Takie oldschoolowe granie. Nie wychodzi im to źle...
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Deathrow[/i]
a wymienienie Sabbat w kontekście tej kapeli to lekkie przegięcie. Nie mam nic do METALUCIFER, ale ich rodacy z Sabbat są przy nich jak tygrys przy stonce. Niby jedno i drugie w paski, ale różnica niezaprzeczalna... [/quote]
tyle ze METALUCIFER sklada sie praktycznie w 2/3 z muzykow Sabbat hehe.
dp tematu:
zajebisty zespol.
z grupy kapel nawiazaujacych do starych czasow oni wioda prym w mojej plytotece. dostanie ich nagran w Polsce jest trudniejsze niz np. Sabbat czy Abigail ale naprawde warto sie postarac.
a wymienienie Sabbat w kontekście tej kapeli to lekkie przegięcie. Nie mam nic do METALUCIFER, ale ich rodacy z Sabbat są przy nich jak tygrys przy stonce. Niby jedno i drugie w paski, ale różnica niezaprzeczalna... [/quote]
tyle ze METALUCIFER sklada sie praktycznie w 2/3 z muzykow Sabbat hehe.
dp tematu:
zajebisty zespol.
z grupy kapel nawiazaujacych do starych czasow oni wioda prym w mojej plytotece. dostanie ich nagran w Polsce jest trudniejsze niz np. Sabbat czy Abigail ale naprawde warto sie postarac.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: METALUCIFER - KING OF THE HEAVY METAL HELL
Nie tak dawno wyszło DVD Samurajów z zapisem koncerty na Keep it True Festival. Doskonały materiał na wieczorek przy piwie, ogląda się to pięknie - kupa śmiechu i zabawy, a czas zapierdala jakby się nawciągał amfetaminy. Chłopaki na scenie czują się lepiej niż u siebie w laczkach przed telewizorem, nieskrępowany i prosty do bólu heavy metal samurai - dla fanów w sumie projekcja obowiązkowa. Tutaj zajawka -
Jako, że dystrybucja tego dvd w naszym kraju to raczej pobożne życzenie, więc zachęcam do odwiedzenia chomika. Baj de łej nieźle, ich menago z Polski, a tu takie numery. Do dzisiaj się zastanawiam na czym polega ten managing Bartłomieja Gabriela.
Jako, że dystrybucja tego dvd w naszym kraju to raczej pobożne życzenie, więc zachęcam do odwiedzenia chomika. Baj de łej nieźle, ich menago z Polski, a tu takie numery. Do dzisiaj się zastanawiam na czym polega ten managing Bartłomieja Gabriela.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95