Celestial, Oceanic i Panopticon to każde na swój sposób inne dzieło Amerykanów, wszystkie razem tworzą niesamowity klimat. Wydali tez kilka EPek, ale niestety nie posiadam w płytotece
ISIS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
ISIS
Show no mercy... nie ma dziś litości - kolejny wykraczający poza wszelkie szufladki projekt. Bo który zespół mając dwóch Aaronów w składzie może grać tak demonicznie i złowieszczo
?
Celestial, Oceanic i Panopticon to każde na swój sposób inne dzieło Amerykanów, wszystkie razem tworzą niesamowity klimat. Wydali tez kilka EPek, ale niestety nie posiadam w płytotece
- zna ktoś, słyszał ? Czy gdybyście mieli na imię Aaron tez chcielibyście grać w Isis?
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Fazi
- rozkręca się
- Kontakt:
ja mam "The Mosquito Control", "Red Sea" tu na CD jako bonus dorzucone demo 1998, "SGNL>05" Do tego wydali 3 płyty "Live" a teraz na trasę z TOOL szykują czwarte takie wydawnictwo, niestety te rzeczy sprzedają tylko na koncertach, a potem na ebay'u mają jakieś absurdalne ceny 
Z niecierpliwością czekam na nową płytę, kawałek promujący "In The Absence Of Truth" jest zajebisty
Z niecierpliwością czekam na nową płytę, kawałek promujący "In The Absence Of Truth" jest zajebisty
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
ha! a tu cię mam, bo nie lubię Isis
i nawet specjalnie nie wiem czemu, po prostu nie czuję u nich tego silnego, indywidualnego charakteru muzyki. no i wokal mnie podkurwia
[/quote]
no ba, też nie wiem czemu, ale może to dobrze, bo już myślałem że ktoś mnie sklonował
- a wokal jest po chuju opętańczy, kasuje 99% pierdzeń, rzężeń i bekań
dla mnie kolejny gigant, choć przyznam, że trochę minęło, zanim sie przekonałem i pochłonęli mnie w całości...
ha! a tu cię mam, bo nie lubię Isis
i nawet specjalnie nie wiem czemu, po prostu nie czuję u nich tego silnego, indywidualnego charakteru muzyki. no i wokal mnie podkurwia
no ba, też nie wiem czemu, ale może to dobrze, bo już myślałem że ktoś mnie sklonował
dla mnie kolejny gigant, choć przyznam, że trochę minęło, zanim sie przekonałem i pochłonęli mnie w całości...
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Fazi
- rozkręca się
- Kontakt:
- Ulfr
- zaczyna szaleć
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Fazi
- rozkręca się
- Kontakt: