Biały już u wydawcy poszedł do ludzi . Czerwony czuję że lada chwila sold out . A płyta genialna . Jak to jest rozdział I to nie wiem jak oni to przebiją . Najlepsze co TH do tej pory wydali .
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz

Sprawdzamy co w trawie piszczy.
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie

Czy lepsze od dwójki, to jeszcze nie wiem, ale bdb materiał.DST pisze: ↑09-09-2026, 21:48Sprawdzamy co w trawie piszczy.
edit: Już słychać, że lepiej niż na poprzedniej.
Ciężko mi ogólnie pomyśleć o kapeli, która jest większym zwierciadłem obecnych czasów. Jak nagrania Kazika były odbiciem lat 90. w Polsce, tak Chat Pile odbija realia obecnego, technokratycznego USA.

Myślę, że ma potencjał żeby przebić jedynkę, ale jestem na świeżo. Niezłe jest zakończenie tej płyty, że wszystko będzie dobrze śpiewane tak jakby był 5 minut przed kopnięciem krzesła z petlą na szyi.Bolt pisze: ↑10-09-2026, 10:49Czy lepsze od dwójki, to jeszcze nie wiem, ale bdb materiał.DST pisze: ↑09-09-2026, 21:48Sprawdzamy co w trawie piszczy.
Ciężko mi ogólnie pomyśleć o kapeli, która jest większym zwierciadłem obecnych czasów. Jak nagrania Kazika były odbiciem lat 90. w Polsce, tak Chat Pile odbija realia obecnego, technokratycznego USA.
![]()

długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
Aż tak to dla mnie nie, ale też jedynka to moja ulubiona płyta ostatnich paru lat.DST pisze: ↑10-09-2026, 11:00Myślę, że ma potencjał żeby przebić jedynkę, ale jestem na świeżo. Niezłe jest zakończenie tej płyty, że wszystko będzie dobrze śpiewane tak jakby był 5 minut przed kopnięciem krzesła z petlą na szyi.Bolt pisze: ↑10-09-2026, 10:49Czy lepsze od dwójki, to jeszcze nie wiem, ale bdb materiał.DST pisze: ↑09-09-2026, 21:48
Sprawdzamy co w trawie piszczy.
![]()