Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: Behemoth v.2
Nuda nuda jeszcze raz nuda . Powinni napierdalac jak dawniej
- Lvcyferiusz
- zaczyna szaleć
Rozumiem EP'kę z nowymi utworami, ale za odgrzewane kotlety podziękuję...
-
C//A
- w mackach Zła
- DST
- zahartowany metalizator
Będzie hulać na Wacken. Zażenowany jestem, to jest jak muzyka pop.
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
To jest dla "young adult". Nie jesteśmy targetem wiekowym Behemoth
Za starzy.
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
A najlepsze, że Dimmu robiło zajebiste covery takie jak 'Satan My Master' czy 'Burn in Hell' a tutaj ta kolaboracja z Behemoczem wydała taki stadionowy odpust.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
Ja tam sobie słucham tego nowego Behemotha i za drugim razem już mi lepiej wszedł. Wszedł mi lepiej niż ostatni pełniak, który był skokiem typowo pod publiczkę po kilku latach posuchy i czasami do tej płyty wracam. Z tą minipłytą mam podobnie jak z ostatnim darkthronem, że aż chce mi się słuchać. Ciekawe czy przetrwa próbę czasu? Darkthrone przetrwał i regularnie wracam. Generalnie tą płytę traktuję jako rozgrzewkę przed Terrestial Hospice, której jeszcze nie słyszałem nigdzie poza singlami i nie szukam piratów w necie tylko czekam na swój egzemplarz. Akurat tutaj pomimo optymistycznych recenzji jestem nastawiony bardziej na nie i coś czuję że Terrestial pójdzie na kompromis brzmieniowy i nie siądzie tak jak poprzedniczki i będzie jak to zwykle bywa... na płycie średnio, a na żywo kosa. no cóż... takie czasy, że aby się sprzedać musi być wygłaskane na maksa.
A teraz medyczne ziółko i to typowa indica tym razem i zobaczymy jak ten behe wchodzi w ULTRA HD 3D
Ciekawe, czy spełni moje najbardziej wymagające kryteria w tym stanie?
A teraz medyczne ziółko i to typowa indica tym razem i zobaczymy jak ten behe wchodzi w ULTRA HD 3D
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Jaka próbę czasu przetrwał Dartkthone? Od maja?
Zakon
Zakon