CZARNE REWIRY - Wrocław 24-25 lipca 2026 r.

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dragazes
weteran forumowych bitew

CZARNE REWIRY - Wrocław 24-25 lipca 2026 r.

13-02-2026, 12:07

Nowy fest we Wrocławiu.

https://www.czarnerewiry.pl/pl/
Zaczynamy odsłanianie kart i od razu wjeżdżamy z ciężkim kalibrem!

W pierwszej kolejności z ogromną dumą i przyjemnością prezentujemy:

Christ Agony - legenda polskiego black metalu i absolutna klasyka gatunku powróci do Wrocławia po latach nieobecności,
Magoth - bezkompromisowy ekstremalny metal i potężna energia tego zespołu zawita po raz pierwszy do naszego kraju,
Terrordome - thrashowy rollercoaster inspirowany klasyką gatunku,
Okrutnik - surowe brzmienie i bezlitosny przekaz młodego pokolenia.
To dopiero początek, a już robi się piekielnie gorąco!

Szykujcie się na dużą dawkę metalowych emocji i energii pod sceną.

📍 Wrocław, 24-25.07.2026

📆 Wydarzenie: https://fb.me/e/aqXvbHZOX

🎟️ Bilety i kolejne ogłoszenia wkrótce!
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Awatar użytkownika
Dragazes
weteran forumowych bitew

Re: CZARNE REWIRY - Wrocław 24-25 lipca 2026 r.

24-02-2026, 13:37

:roll: +
Damnation
Elektrytuał
Synapsa
Atonement
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Hellrocker
w mackach Zła

24-02-2026, 15:39

Dragazes pisze:
24-02-2026, 13:37
:roll: +
Damnation
Elektrytuał
Synapsa
Atonement
Damnation bardzo chetnie, o ile bede w kraju. Reszty nie znam, nie musze, Damnation starczy w tym przypadku.
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

27-07-2026, 09:27

Byłem w oba dni. Brzmienie poza gwiazdami - katastrofa. Organizacyjnie - tak sobie. Może i wychodzili ze skóry, żeby było super, ale palarnia na wejściu do sali, która zasysałą cały smród to jest, kurwa, skandal. I te gigantyczne obsuwy, szczególnie w sobotę. Na Hate nie zostałem, bo widziałem ich kilka miesięcy wcześniej i nie jest to mój ulubiony typ napierdalania. Dość powiedzieć, że z tego, co aktualnie grają, znam tylko "Hex" :)

Widziałem za to:
- Lilla Veneda - poprawnie, płąsko brzmieniowo, taka trzecia liga z pomysłem na siebie. Tylko po chuj ten cover?
- Sznur - gówno obsrane i obszczane z fatalnym nagłośnieniem (bas i bębny w chuj z przodu, brak gitar). Taki nocny kochanek dla tych, którzy twierdzą, że nocny kochanek to gówno.
- Okrutnik - no fajnie się starali, ale głuchy realizator zabrał im pazura.
- Christ Agony - sentyment na pełnej, wreszcie poprawne brzmienie. Bawiłem się znakomicie.
- Synapsa - nie moje granie, głośno w chuj.
- Terrordome - casus Okrutnika. Tylko numery znam lepiej :)
- Magoth - głuchy chuj w akcji, ale na szczęście coś tam było słychać. Mi się podobało.
- Dragon - własny realizator poszlał i heble poszły do góry. No, napierdalało to po uszach niemiłosiernie. Dobór utworów taki sobie, choć hity poleciały, ale bis to już była jakaś popłuczyna popłuczyny. Najlepszy dowód na to, że głośniej wcale nie znaczy lepiej.
- Damnation - najlepszy obok Christ Agony występ. Bawiłem się świetnie. BTW, jakieś 2/3 głośnościa Dragona.

W sumie warto było dać te dwie stówy za sentymentalną podróż. Ale lepiej coś takiego zrobić w Łączniku, albo nawet Liverpoolu. Zaklęte Rewiry ssą ostatnio pałę po same kule.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
ODPOWIEDZ