Weź se tam kliknij i posłuchaj.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nie. Z czarnych skrzynek.
Tak. Wiem. Kopacz je wydobyła z błota i w prosektorium uśmiechając się je zmodyfikowała. Weź ty tam weź prysznic, zimny.
Dlatego, że nie każda. Tam gdzie mają plany, roszczenia i intencje, interes to tak. Mają wywiad, który nieprzerwanie działa od czasów Lenina. Nigdy nie zlikwidowali KGB. I to ich przewaga.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑25-06-2026, 15:47Dlaczeog nie kazda? Dlaczego ten argument o tym ze sa tak podstępni nie działa w innych przypadkach? Przecież mają siły specjalne itptrup pisze: ↑25-06-2026, 15:25Nie każdą zbrodnie w historii świata.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑25-06-2026, 14:55W ten sposob mozna im przypisac kazda zbrodnie w historii swiata, ktora wydarzyla sie dawno
Ale w Europie wschodniej mieli swój bardzo duży udział w wielu śmierciach.
Często zrzucając, jak Katyń, na Niemców to czemu nie na Ukraińców? Sytuacje same pchały im się w ręce.
Kto wydobył ?
Schröder - dalej aktywny już oficjalnie.
Wyrodne to dziecko jak na tyle lat oskarżeń o zabójstwo brata
Tutaj po wydobyciu, a jeszcze przed manipulacją:

łoooo.... on krzyczał, że zamach, ale nie mówił, kto się zamachnął. A nie czekaj... "Wina Tuska" czy jakoś tak...
No właśnie. Tusk. Zbijał piąteczki z Putinem po zamachu ?
A nie wiem jak z tymi piątkami było. Wiem, że kiedyś Mariusz Ogór z każdym piątki na koncertach zbijał. Nawet cholera ze mną... Ale Tusk prezentu nie dostał?

Dzisiaj jest Festyn Spiętych Pośladów. Jedni uzytkownicy rywalizuja ze sobą w tym kto rozłupie zwieraczem wiecej kokosów naraz, a inni nie nadążają z ładowaniem kolejnych orzechów do dup.