Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
piotraz
rasowy masterfulowicz

Re: Pokój AA

04-06-2026, 00:35

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
03-06-2026, 20:09
Hatefire pisze:
03-06-2026, 18:09
Obrazek
:lol:
:lol: :lol: :lol: strach się śmiać żeby groźby nie leciały
No właśnie dostałem :wtf: , ale czy to do mnie? Czy to rykoszet :hopium:
Tomaszm3
rozkręca się

04-06-2026, 06:11

Daj spokój. Pomyśl teraz jak ja bym się np wódki napił albo czegoś mocniejszego. Szczerze bałbym się że coś komuś zrobię. Po 3 piwach mam ochotę rozjebać komuś krzesło o plecy. Jak już tego browara pije w domowym zaciszu to nie w knajpie. Zresztą do knajpy mam zakaz wstepu.

Kompletny brak lęku. Coś tam się z rok temu przestawiło i jak zawsze unikałem siłowych konfrontacji tak teraz wręcz ich szukam czasami bo to tak działa

Dlatego też tak intensifikuje poziom sportowy na rozładowanie. To wyższy przymus.

To też nazwijmy to w cudzysłowie supermoce. Brak kompletny odczuwania zmęczenia, regeneracja organizmu gdzieś o te 200 procent szybsza ale głowa się tak nie regeneruje

Świetnie można to przełożyć na życie firmowe - wszystko się zgadza ale za głową nie nadążysz.

Do biooenenergoterauoety gdzie chodzę a to bardzo oblężeni ludzie Oni wysysają ze mnie energię. Gdzie wszystkich ładują energia tak u mnie jest na odwrót co stanowi ewenement.

No i pojawiła się gadka gdzie ja jej kompletnie nie rozpocząłem dlaczego wśród osób z klinicznym ADHD są najlepsi mysliwi. I tak sobie godzinę gadaliśmy. Gdzie ja w ogóle tematu nie zacząłem.

Natomiast jednocześnie przeklinam swoją nadpobudliwosc a z drugiej strony wiem że dzięki niej bym nie był na tym etapie rozwoju firm, że to te łone mnie tak buzują.
Ostatnio zmieniony 04-06-2026, 08:04 przez Tomaszm3, łącznie zmieniany 1 raz.
piotraz
rasowy masterfulowicz

04-06-2026, 08:02

Jak tak szukasz rozwiązań siłowych, to jest proste jak szczanie rozwiązanie.
Masz jaja, chcesz dać komuś w pysk, zrób to legalnie idz do klubu bokserskiego i zrób sobie sparing na którym dostaniesz tak w pizde ( bo pisałeś już wiele razy że bić się nie umiesz) że może zmotywuje cię to do:
Treningów w klubie i nauki 🥊 i rozładowywania złej energii...
Tomaszm3
rozkręca się

04-06-2026, 08:04

Dokładnie. I to jest bdb pomysł. Siłownia, jazda na rowerze, basen to tylko na moment dziala. Niby człowiek zmęczony ale przez 2 pierwsze godziny.

A wiesz ile Piotrek rzeczy wartościowych można się dowiedzieć na kanałach youtube? W wchuj. Oglądając inne historie innych ludzi. Ja dla ADHD wykonuje te ćwiczenia codziennie. Ktoś się możne śmiać ale ja je robię.

Wiadomo farmakologia to podstawa. Ciężko mi sobie bez lekarstw Elvans wyobrazić życie bo to bloker energii. Te wyladowywania są zdecydowanie rzadsze. Czasem odpierdala korba ale to już sporadycznie. Temperament wygaszaja. Rejestruje co się dzieje wokół. Stopniowe przywracanie normalności u osoby w postaci skrajnego ADHD który zamiast się leczyć to olał temat ciepłym moczem. Nie da się tego zabić niestety sportem
_uspokaja.
Ten mam w nadmiarze. Żeby telepotki wygasły. Super jeśli chodzi o kondycje fizyczna ale telepoty są z rana. Dlatego odpalam sztangę. Tu się zmęczę.
8 rano wchodzi Elvans i czasem_uspokaja.

Te mityczne zmęczenie którego tak pragnę wchodzi czasem.

Wytłumacz to ludziom z depresja którzy nie potrafią wstać z lozka. Jaki to inny biegun.

Wiesz jak wyglądają moje wizyty u psychiatry - czy da się to pobudzanie wyłączyć? Może zwiększymy dawkę Elvsns? I tak pierdole bez sensu swojemu psychiatrze.... Przekonujące Gocdo pewnych koncepcji.

Ty już Tomek zacząłeś nadużywać środków na ADHD i wylądowałeś w szpitalu ns płukaniu krwi. I nie przekonam Go.

Ale chociaż raz w życiu szczere rozmowy z psychiatra. Który jak mówi wie co robi. Choćbym Go błagał na kolanach nie ma szans - krótka piłka. Nie zwiększamy ilość pochodnej amfetaminy nie i chuj. Musisz się Tomek pomęczyć. A wiesz ze za tą różowa ampułkie lekarstw dałbym się pokroić. Wierzę Tomasz ale jedna dziennie i nie ma pieniędzy żebyś mnie przekonał do większej dawki.. A ja wkurwiony w gabinecie że chwycę grubego i rozjebie mu łeb o stolik.

Zresztą każda nasza dyskusja zaczyna się tak samo - jak się czujesz - WYJEBSICIE. Same sukcesy w życiu. No i świetnie Tomek ale nie przekonasz mnie do zwiększenia dawki leków bo zaraz do tego będzie zmierzać dyskusja. Hehe

Zresztą bez lekarstw gdzieś bym się rozkręcił i cug alkoholowy mógłby się uaktywnić. Ja nie mam zaufania do siebi. e Przy tabsach 4 ropak piwa i na nic więcej mnie nie stać. Które sączę przez 8 godzin na imprezie choćby firmowej.
ODPOWIEDZ