Hokus pokus - znikło ! czyli potyczki z Pocztą Polską

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

Re: Hokus pokus - znikło ! czyli potyczki z Pocztą Polską

27-05-2026, 11:50

Trzymam kciuki! 🙂
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
Dragazes
weteran forumowych bitew

Re: Hokus pokus - znikło ! czyli potyczki z Pocztą Polską

01-06-2026, 19:46

Dobra, udało się. Odszczekuję, Poczta jest ok :) Trafiłem na życzliwych i pomocnych ludzi.
Co robić w takiej sytuacji? Dwie rzeczy na raz: telefon do WER Warszawa Zwroty oraz biegiem na Pocztę. Wspólnymi siłami można zablokować zwrot tak aby nie opuściła przesyłka granic kraju no i można załatwić ponowne doręczenie z poprawionym adresem.

A w czym był problem? No cóż, tutaj trochę życzliwości zabrakło. Przesyłkę zamówiłem do pracy, powiedzmy lokal usługowy w bloku, wpisałem numer budynku, ale zamiast numeru lokalu (którego nie ma na domofonie) była jego nazwa. Doręczyciel zobaczył tylko, że brak jest numeru i stwierdził, że nie będzie zastanawiał się gdzie to nieść...

Jakby ktoś na przyszłość potrzebował, tel służbowy do mega gościa w Warszawie, który pracuje na zwrotach: Siedem Dwa Pięć 230 671 (na wszelki wypadek słowa i cyfry, żeby jakiś bot nie ściągnął) oraz mail do niego: k-z[kropka]listy[at]poczta-polska[kropka]pl
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
ODPOWIEDZ