SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
oczywiście, ze to pewin marketing - na tej zasadzie, że nie dając dupy budujesz swój wizerunek. a nowa płyta to właśnie środkowy palec dla tych wszystkich, którzy uważają, że Darkthrone czegoś NIE MOŻE zrobić. to jasny komunikat. MOŻEMY WSZYSTKO. i mi się to podoba. nie ma tu ani taniego koniunkturalizmu i o to chodzi.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez passenger[/i]
Ten zespól realizuje po prostu swoja wizje artystyczna, jakiekolwiek stwierdzenie iż są komercyjnymi dupkami, którzy dali sie wyruchac w imie mamony, robiąc coś wbrew sobie jest dla mnie niepowazne.. [/quote]
spójrz na to z innej perspektywy
cała ich wizja to jedno wielkie danie dupy
Ten zespól realizuje po prostu swoja wizje artystyczna, jakiekolwiek stwierdzenie iż są komercyjnymi dupkami, którzy dali sie wyruchac w imie mamony, robiąc coś wbrew sobie jest dla mnie niepowazne.. [/quote]
spójrz na to z innej perspektywy
cała ich wizja to jedno wielkie danie dupy
- Impious
- zaczyna szaleć
zarzutu pod względem facetów z Dimmu nie rozumiem, bynajmniej nie wyglądają jak geje,[/quote]
Dla mnie wyglądają! Są śmieszni a zarazem żałośni! Chuja warta kapela i tyle... Nigdy nie udało mi sie przesłuchać żadnej ich płyty w całości bo kurwa głupio mi było tego słuchać.
zarzutu pod względem facetów z Dimmu nie rozumiem, bynajmniej nie wyglądają jak geje,[/quote]
Dla mnie wyglądają! Są śmieszni a zarazem żałośni! Chuja warta kapela i tyle... Nigdy nie udało mi sie przesłuchać żadnej ich płyty w całości bo kurwa głupio mi było tego słuchać.
- akall
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
oczywiście, ze to pewin marketing - na tej zasadzie, że nie dając dupy budujesz swój wizerunek. a nowa płyta to właśnie środkowy palec dla tych wszystkich, którzy uważają, że Darkthrone czegoś NIE MOŻE zrobić. to jasny komunikat. MOŻEMY WSZYSTKO. i mi się to podoba. nie ma tu ani taniego koniunkturalizmu i o to chodzi. [/quote]
troche sie zgadzam. ale i tak wole dowolną płyte z podanego przez ciebie "najmniej istotnego" okresu ich dyskografii od tej nowej
oczywiście, ze to pewin marketing - na tej zasadzie, że nie dając dupy budujesz swój wizerunek. a nowa płyta to właśnie środkowy palec dla tych wszystkich, którzy uważają, że Darkthrone czegoś NIE MOŻE zrobić. to jasny komunikat. MOŻEMY WSZYSTKO. i mi się to podoba. nie ma tu ani taniego koniunkturalizmu i o to chodzi. [/quote]
troche sie zgadzam. ale i tak wole dowolną płyte z podanego przez ciebie "najmniej istotnego" okresu ich dyskografii od tej nowej
Still o'er the curved, white trellis of your sides
The sateless, wandering serpent curls and glides
The sateless, wandering serpent curls and glides
- longinus696
- zahartowany metalizator
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez - IX -[/i]
Bo bm to rebelia. A rebelia to bm.[/quote]
ja myslalem, ze BM to las i trolle.
co do wypowiedzi longinusa: "Death Cult Armageddon" jest naprawde niezla, szkoda tylko ze szybko sie nudzi. znow pokutuje tu ten brak pewnej atmosfery. znaczy owszem, ten album ma klimat, ale jednak troche go za malo, zeby dalo sie sluchac miesiacami. kurwa, az sobie chyba odswieze
Bo bm to rebelia. A rebelia to bm.[/quote]
ja myslalem, ze BM to las i trolle.
co do wypowiedzi longinusa: "Death Cult Armageddon" jest naprawde niezla, szkoda tylko ze szybko sie nudzi. znow pokutuje tu ten brak pewnej atmosfery. znaczy owszem, ten album ma klimat, ale jednak troche go za malo, zeby dalo sie sluchac miesiacami. kurwa, az sobie chyba odswieze
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
-
Pi
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
[quote][i]Wysłane przez Impious[/i]
Nigdy nie udało mi sie przesłuchać żadnej ich płyty w całości bo kurwa głupio mi było tego słuchać. [/quote]
Bo polegasz na obiegowych opiniach dotyczących tego zespołu.
Tak naprawdę to dobra kapela, a trzy ostatnie płyty robią dobre wrażenie. [/quote]
Dwie ostatnie nawet bardzo dobre.
Nigdy nie udało mi sie przesłuchać żadnej ich płyty w całości bo kurwa głupio mi było tego słuchać. [/quote]
Bo polegasz na obiegowych opiniach dotyczących tego zespołu.
Tak naprawdę to dobra kapela, a trzy ostatnie płyty robią dobre wrażenie. [/quote]
Dwie ostatnie nawet bardzo dobre.
- Ulfr
- zaczyna szaleć
Eee tam, ja zawsze abstrahowalem od obiegowych opinii, a Dimmu to i tak zawsze byl dla mnie zespol cholernie pusty - leci, bo leci, ale nic nie pozostawalo, co sprawialoby ze chcialoby sie do danego wydawnictwa wracac, i to pomimo niezlych umiejetnosci technicznych. Moim zdaniem ich glownym problemem byly zawsze aranzacje i wszechobecne silenie sie na monumentalnosc oslawionymi klawiszkami Casio - kicz jak cholera po prostu, a kontrakt i teledyski to mi zawsze zwisaly i powiewaly. Moze tylko "Stormblast" przykul kiedys tam bardziej moja uwage, ale tez go nigdy nie mialem za jakas rewelacje?
VIVA MEGALOMANIA
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
Twoja wystudiowana poza Jedynego Oświeconego O Co Chodzi W Black Metalu to też przykład złego myślenia, chociażby z tego powodu, że jakiekolwiek silenie się na jakąkolwiek próbę zdefiniowania bm na potrzeby "prawidłowego" myślenia jest skazana na porażkę. Jeśli nasłuchałeś się, bo Ci coś ktoś naopowiadał, albo co gorsza sam grałeś/grasz w jakiejś hordzie i to określa Twoje protekcjonalne stanowisko, to tym gorzej.
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
-
stary
Dla mnie wyglądają! Są śmieszni a zarazem żałośni! Chuja warta kapela i tyle... Nigdy nie udało mi sie przesłuchać żadnej ich płyty w całości bo kurwa głupio mi było tego słuchać. [/quote]
popieram w 100 % . to załosne wogole nazywac to BM.
Dla mnie wyglądają! Są śmieszni a zarazem żałośni! Chuja warta kapela i tyle... Nigdy nie udało mi sie przesłuchać żadnej ich płyty w całości bo kurwa głupio mi było tego słuchać. [/quote]
popieram w 100 % . to załosne wogole nazywac to BM.