PARADISE LOST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
Re: PARADISE LOST
No właśnie, bo cena znów może podskoczyć.
- nicram
Wygląda na to, że jewel case lepiej się sprzedaje.
all the monsters will break your heart
- Hellion
- weteran forumowych bitew
Nie no, digisleeve nie kupię.
Poczekam aż znowu cena spadnie albo znajdę gdzie indziej 

-
- nicram
Mam taką nadzieję. Przecież taki kartonik wygląda totalnie jakby sobie lecieli w chu.a, jakby chcieli cię naciągnąć. Dla mnie jako konsumenta, sprawa jest oczywista. Albo kupuję pełnoprawny produkt albo niech producent się oddala.

all the monsters will break your heart
- Hellion
Porządny digipack z tacką mi nie przeszkadza, co innego digisleeve - strach wyciągnąć z tego CD. Nawet z półki z pomiędzy innych płyt ciężko wyciągnąć. Jak mam wybór to wiadomo, że nie wezmę takiego wydania.
-
Rozumiem, że każdy wydawca chce sprzedać swój produkt w jak największej ilości i czasem prześcigają się w podaniu takiego zwyczajnego cd w opakowaniu, które w zamyśle ma być czymś bardziej kolekcjonerskim, limitowaną edycją czy kto to tam wie, jaka idea temu przyświeca. Ale czasem robią to w tak beznadziejny sposób, tak odpychający, tak na odpierdol, minimalnym kosztem licząc sobie za taki badziew gruby trzos dukatów, że nic tylko załamywać ręce. Chociażby ecopack - cóż za przewrotna nazwa - w który był zapakowany ostatni Terrorizer.... żenada. Dopłaciłem i kupiłem sobie winyl.
- Hellion
No i to rozumiem. Jewel case dzisiaj za 63 zl

- Triceratops
Dejta ludzie spokoj, serio przeplacacie za jakis gowniany digi czy media srak zeby miec 2 nijakie bonusy?
woodpecker from space
- Hellion
No wlasnie nie przepłacamy, dyskusja toczyła się o prawilne wydanie w jewelu.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
… i panie Makintosz zostaw już pan tego pałkera, bo to najlepsze co Wam się przydażyło od Matta.
support music, not rumors
- Triceratops
- Rattlehead
No nie ma bata. Ten chłop ma czucie jak żaden wcześniejszy , nawet nie wiem kto to.
- Triceratops
- Rattlehead
No Panie kolego, no co Pan?! Przecie to Bostaph w Divine Intervention!
- Lukass
No to nawet zabawne, bo wszystko wskazuje na to, że płytę nagrał jeszcze Guido Zima Montanarini, który długo miejsca nie zagrzał, a wcześniej nagrał tylko reedycję Icon. Makarona pogonili, a wrócił Jeff Singer. Nie mam pojęcia, co stało za tą decyzją, ale może nie była wcale taka dobra. Swoją drogą, nie kojarzę żadnej innej kapeli, która ma tak stały skład w ogóle, a taką rotację na stanowisku bębniarza.Rattlehead pisze: ↑03-10-2025, 21:03No nie ma bata. Ten chłop ma czucie jak żaden wcześniejszy , nawet nie wiem kto to.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Akurat rotacja bębniarzy to stały element w historii rockowych kapel, nawet Chrząszcze wyrzucili pierwszego, bo Best nie trzymał rytmu, małe wyjaśnienie, co pożera pałkarzy:Lukass pisze: ↑03-10-2025, 23:14No to nawet zabawne, bo wszystko wskazuje na to, że płytę nagrał jeszcze Guido Zima Montanarini, który długo miejsca nie zagrzał, a wcześniej nagrał tylko reedycję Icon. Makarona pogonili, a wrócił Jeff Singer. Nie mam pojęcia, co stało za tą decyzją, ale może nie była wcale taka dobra. Swoją drogą, nie kojarzę żadnej innej kapeli, która ma tak stały skład w ogóle, a taką rotację na stanowisku bębniarza.Rattlehead pisze: ↑03-10-2025, 21:03No nie ma bata. Ten chłop ma czucie jak żaden wcześniejszy , nawet nie wiem kto to.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- rozkręca się
Greg w jakimś wywiadzie mówił, że Guido - który nagrał cały Ascension - był konfliktowy i dlatego się pożegnali.Lukass pisze: ↑03-10-2025, 23:14No to nawet zabawne, bo wszystko wskazuje na to, że płytę nagrał jeszcze Guido Zima Montanarini, który długo miejsca nie zagrzał, a wcześniej nagrał tylko reedycję Icon. Makarona pogonili, a wrócił Jeff Singer. Nie mam pojęcia, co stało za tą decyzją, ale może nie była wcale taka dobra. Swoją drogą, nie kojarzę żadnej innej kapeli, która ma tak stały skład w ogóle, a taką rotację na stanowisku bębniarza.Rattlehead pisze: ↑03-10-2025, 21:03No nie ma bata. Ten chłop ma czucie jak żaden wcześniejszy , nawet nie wiem kto to.
- ggfh
nie pamietam, ktora plyta neurosis wyszla w takim papierowym kartoniku (fires? silver in blood?). tak czy siak plyte dostalem ...... zgieta. nie wiem jakim cudem to zrobiono, ale kartonik byl pogiety, plyta z jednej strony takze. zadnego pekniecia ale plaszczyzny zupelnie nie trzymala. po wlozeniu do czynika nie byla odczytywana.Triceratops pisze: ↑30-09-2025, 12:10Dejta ludzie spokoj, serio przeplacacie za jakis gowniany digi czy media srak zeby miec 2 nijakie bonusy?