Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Pokój AA
Pokaż japę. Zrobimy ankietę, jak wyjdzie, że nie jest źle, tomaszm wyśle do niej pismo z kancelarii, że ciebie szkaluje, zasądzimy jej alimenty. Opłacimy z tego serwer, może jakąś miłą Panią też się Tobie za to narai.
lys på slutten av lys
- Triceratops
Stary jezeli myslisz, ze zwiazki w tym wieku opieraja sie jedynie na sprawach wizualnych to mocno pobladziles.mocny2_3 pisze: ↑28-05-2025, 14:02odmawiałem bo przecież nie mogłem ujawnić swojej mordy.To wszystko jest tak pojebane i zawiłe że bardziej sie nie da kurwabackslifer pisze: ↑27-05-2025, 23:01Inna sprawa, ze kurwele, 2 lata pisac i dzwonic i nawet sie nie zdzwonic na jakiejs wideokonferencji?
Na starosc, kiedy uroda przeminie pozostana tylko rozmowy.
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Spierdalaj. To nie jest smieszne.Wiecie co jest najgorsze? seks, filmiki, dziewczyna boi sie że ja coś wyniose, ja podsyłałem swoje, ona swoje, ale ja nigdy niczego nie wyniosłem,. nigdy.Nie prosiłem jej o nic, jej synowi wysyłałem zajebiste książki a on do niej ''czemu wy tylko gadacie przez telefon, nie możecie sie spotkać jak ludzie?'' Kolega, przyszły psycholog powiedział mi że jest szansa że sie normalnie zejdziemy ale ja potrzebuje terapiii koniecznie
Ostatnio zmieniony 28-05-2025, 14:10 przez mocny2_3, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- weteran forumowych bitew
Z tego wynika tylko jedno;
Jest poszukiwany listem gończym. Dlatego się nie chce pokazywać.
Jest poszukiwany listem gończym. Dlatego się nie chce pokazywać.
-
- rasowy masterfulowicz
jedyny mądry komentarz, dzięki.Plus oczywiście Nasum, ale to jak zawsze.Triceratops pisze: ↑28-05-2025, 14:08Stary jezeli myslisz, ze zwiazki w tym wieku opieraja sie jedynie na sprawach wizualnych to mocno pobladziles.mocny2_3 pisze: ↑28-05-2025, 14:02odmawiałem bo przecież nie mogłem ujawnić swojej mordy.To wszystko jest tak pojebane i zawiłe że bardziej sie nie da kurwabackslifer pisze: ↑27-05-2025, 23:01Inna sprawa, ze kurwele, 2 lata pisac i dzwonic i nawet sie nie zdzwonic na jakiejs wideokonferencji?
Na starosc, kiedy uroda przeminie pozostana tylko rozmowy.
Ide na terapie, nigdy wcześniej nie miałem ttakich problemów, nie miałem problemów z prawem, po śmierci taty miałem mega problem z pewnością siebie a morda obca na tinderze to był eksperymnet który poleciał za daleko bo trafiłem na kogoś z innej planety, z tygodnia na tydzień coraz ciężej było sie przyznać
- Ascetic
Człowiek z sercem na dłoni, bo jak laska kieruje się tylko mordą, to ja tam, jako dorosły osobnik płci męskiej, z jakimiś tam doświadczeniami damsko-męskimi, chciałem doradzić, aby się poważnie zastanowił - a ten "spierdalaj". Jeszcze dochodzą problemy z agresją. Wracając do sedna, no chyba, że laska ma 17 lat, to jakby inaczej, jak dorosła kobieta, jeszcze z bagażem doświadczeń, dzieciakiem, to coś tutaj jest nieteges. Planowałem zasugerować, że może coś jeszcze jej przesłać, co ją może ... ale, jeżu co to by było ... Konkludując, jakaś dziecinada, bo jak powyżej, ryje się sypią, choroby wjeżdżają, a tutaj, że morda nieteges. U dorosłych ludzi. Swoją drogą z mordą też da się coś zrobić, ale to na inne tematy, mniej mocne i nerwowe.
A i te story się nie zgadzają. Raz jakieś historie, później inne. Jak to po internetach.
A i te story się nie zgadzają. Raz jakieś historie, później inne. Jak to po internetach.
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
ma 39lat jest 2x inteligentniejsza ode mnie i pracuje na kurewsko ważnym stanowisku w obajtkowej firmie.Jest najlpeszym człowiekiem jakiego spotkałem w życiu, jest totalnie inteligentna, z absurdalnie wysokim puczuciem humoru i calą resztą.Możesz po mnie jechać ale od niejj spierdalajAscetic pisze: ↑28-05-2025, 14:16Człowiek z sercem na dłoni, bo jak laska kieruje się tylko mordą, to ja tam, jako dorosły osobnik płci męskiej, z jakimiś tam doświadczeniami damsko-męskimi, chciałem doradzić, aby się poważnie zastanowił - a ten "spierdalaj". Jeszcze dochodzą problemy z agresją. Wracając do sedna, no chyba, że laska ma 17 lat, to jakby inaczej, jak dorosła kobieta, jeszcze z bagażem doświadczeń, dzieciakiem, to coś tutaj jest nieteges. Planowałem zasugerować, że może coś jeszcze jej przesłać, co ją może ... ale, jeżu co to by było ... Konkludując, jakaś dziecinada, bo jak powyżej, ryje się sypią, choroby wjeżdżają, a tutaj, że morda nieteges. U dorosłych ludzi. Swoją drogą z mordą też da się coś zrobić, ale to na inne tematy, mniej mocne i nerwowe.
-
Ohooo Zorro
-
- rasowy masterfulowicz
Jest w orlenie ale jest po totalnie poza pisdowem.
Często narzeka jaki tam beton a na stanowiskach kierowniczych pracują same dziadki pisowskie
Często narzeka jaki tam beton a na stanowiskach kierowniczych pracują same dziadki pisowskie
Ostatnio zmieniony 28-05-2025, 14:25 przez mocny2_3, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
Odechciało chyba mnie się. Zresztą co tu gadać. Jak ma takie a nie inne kryteria dopasowania, to albo pracujesz nad facjatą, albo się liczysz, że dobrze się gada i tyle. Jak to w relacjach, w byznesie też, każdy musi mieć względnie zbieżny interes. Siłowo to se można jednym słowem. Do tego dochodzi, że z charakteru, o ile te wspisy są prawdziwe, to ona rozdaje karty, a pewne obiekcje mogą mieć charakter wymówek. Życie.mocny2_3 pisze: ↑28-05-2025, 14:20ma 39lat jest 2x inteligentniejsza ode mnie i pracuje na kurewsko ważnym stanowisku w obajtkowej firmie.Jest najlpeszym człowiekiem jakiego spotkałem w życiu, jest totalnie inteligentna, z absurdalnie wysokim puczuciem humoru i calą resztą.Możesz po mnie jechać ale od niejj spierdalajAscetic pisze: ↑28-05-2025, 14:16Człowiek z sercem na dłoni, bo jak laska kieruje się tylko mordą, to ja tam, jako dorosły osobnik płci męskiej, z jakimiś tam doświadczeniami damsko-męskimi, chciałem doradzić, aby się poważnie zastanowił - a ten "spierdalaj". Jeszcze dochodzą problemy z agresją. Wracając do sedna, no chyba, że laska ma 17 lat, to jakby inaczej, jak dorosła kobieta, jeszcze z bagażem doświadczeń, dzieciakiem, to coś tutaj jest nieteges. Planowałem zasugerować, że może coś jeszcze jej przesłać, co ją może ... ale, jeżu co to by było ... Konkludując, jakaś dziecinada, bo jak powyżej, ryje się sypią, choroby wjeżdżają, a tutaj, że morda nieteges. U dorosłych ludzi. Swoją drogą z mordą też da się coś zrobić, ale to na inne tematy, mniej mocne i nerwowe.
lys på slutten av lys
- Ascetic
Myślisz, że chodzi o szantaż emocjonalny ws. dobrego odznaczenia na karcie do głosowania? Kurde, wiadomo, kobity de facto rządzą światem, z tylnego siedzenia, ale ku..., żeby aż tak!
Ostatnio zmieniony 28-05-2025, 14:26 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
wybacz ale jestem zbyt głupi by ogarnąć twoją pisanine, jestem normnalnym typem który wybrałby sie z Tobą na piwo a ty ubierasz to wszystko w jakieś frazesyAscetic pisze: ↑28-05-2025, 14:25Odechciało chyba mnie się. Zresztą co tu gadać. Jak ma takie a nie inne kryteria dopasowania, to albo pracujesz nad facjatą, albo się liczysz, że dobrze się gada i tyle. Jak to w relacjach, w byznesie też, każdy musi mieć względnie zbieżny interes. Siłowo to se można jednym słowem. Do tego dochodzi, że z charakteru, o ile te wspisy są prawdziwe, to ona rozdaje karty, a pewne obiekcje mogą mieć charakter wymówek. Życie.mocny2_3 pisze: ↑28-05-2025, 14:20ma 39lat jest 2x inteligentniejsza ode mnie i pracuje na kurewsko ważnym stanowisku w obajtkowej firmie.Jest najlpeszym człowiekiem jakiego spotkałem w życiu, jest totalnie inteligentna, z absurdalnie wysokim puczuciem humoru i calą resztą.Możesz po mnie jechać ale od niejj spierdalajAscetic pisze: ↑28-05-2025, 14:16Człowiek z sercem na dłoni, bo jak laska kieruje się tylko mordą, to ja tam, jako dorosły osobnik płci męskiej, z jakimiś tam doświadczeniami damsko-męskimi, chciałem doradzić, aby się poważnie zastanowił - a ten "spierdalaj". Jeszcze dochodzą problemy z agresją. Wracając do sedna, no chyba, że laska ma 17 lat, to jakby inaczej, jak dorosła kobieta, jeszcze z bagażem doświadczeń, dzieciakiem, to coś tutaj jest nieteges. Planowałem zasugerować, że może coś jeszcze jej przesłać, co ją może ... ale, jeżu co to by było ... Konkludując, jakaś dziecinada, bo jak powyżej, ryje się sypią, choroby wjeżdżają, a tutaj, że morda nieteges. U dorosłych ludzi. Swoją drogą z mordą też da się coś zrobić, ale to na inne tematy, mniej mocne i nerwowe.
- Ascetic
Bywa i tak.mocny2_3 pisze: ↑28-05-2025, 14:26wybacz ale jestem zbyt głupi by ogarnąć twoją pisanine, jestem normnalnym typem który wybrałby sie z Tobą na piwo a ty ubierasz to wszystko w jakieś frazesyAscetic pisze: ↑28-05-2025, 14:25Odechciało chyba mnie się. Zresztą co tu gadać. Jak ma takie a nie inne kryteria dopasowania, to albo pracujesz nad facjatą, albo się liczysz, że dobrze się gada i tyle. Jak to w relacjach, w byznesie też, każdy musi mieć względnie zbieżny interes. Siłowo to se można jednym słowem. Do tego dochodzi, że z charakteru, o ile te wspisy są prawdziwe, to ona rozdaje karty, a pewne obiekcje mogą mieć charakter wymówek. Życie.mocny2_3 pisze: ↑28-05-2025, 14:20
ma 39lat jest 2x inteligentniejsza ode mnie i pracuje na kurewsko ważnym stanowisku w obajtkowej firmie.Jest najlpeszym człowiekiem jakiego spotkałem w życiu, jest totalnie inteligentna, z absurdalnie wysokim puczuciem humoru i calą resztą.Możesz po mnie jechać ale od niejj spierdalaj
lys på slutten av lys
-
o chuju złoty, lecę po popcorn
będzie ubaw po pachy!

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- rasowy masterfulowicz
Leć kurwo i sobie zajeb samobója
-
mam nadzieję, że na to spotkanie laska przyjdzie z kolegą, który ci porządnie najebie, rozum ci od tego nie wroci, ale przynajmniej zrozumiesz, że są jakieś konsekwencje twojego popierdolenstwa. w sumie mogłaby przyjść też z policją, bo nie wątpię, że to co odjebales na coś się kwalifikuje, ty nasz forumowy tulipanie 

Seein' me is def not repeated or done twice
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja po części rozumiem Kolegę motznego. Sam przez to co doświadczyłem jako dziecko w najbliższym otoczeniu chciałbym to z głowy wyczyścić. On się pewnie zmaga z własnymi demonami.
-
- rasowy masterfulowicz
dawaj kurwo 1 na 1, zobaczymy czyś taki twardziel jak w politycznmy temacie, pewnie obsrany świnia wrośnięta w fotel staregoolgims pisze: ↑28-05-2025, 14:43mam nadzieję, że na to spotkanie laska przyjdzie z kolegą, który ci porządnie najebie, rozum ci od tego nie wroci, ale przynajmniej zrozumiesz, że są jakieś konsekwencje twojego popierdolenstwa. w sumie mogłaby przyjść też z policją, bo nie wątpię, że to co odjebales na coś się kwalifikuje, ty nasz forumowy tulipanie![]()
-
Stary, jak cię brać na poważnie?
Przeczytaj swoje opowieści od spuchłych girów od picia, przez głosówki, przez wyrywanie lasek na zdjęcie Brada Pita na tinderze.... rynce opadają. Ale jeszcze jedno mnie zastanawia; napisałeś że przesyłaliście sobie sex przez tel. ? Kurwa jak??? Masturbacja to nie sex jakby co

-
- rasowy masterfulowicz
nie chce mi sie tego tłumaczyć.Padaja na siebie dwie zboczone świnie to wobec sytuacji kombinuja by sie pokazać, etc. Myśl sobie co chceszpiotraz pisze: ↑28-05-2025, 14:50Stary, jak cię brać na poważnie?
Przeczytaj swoje opowieści od spuchłych girów od picia, przez głosówki, przez wyrywanie lasek na zdjęcie Brada Pita na tinderze.... rynce opadają. Ale jeszcze jedno mnie zastanawia; napisałeś że przesyłaliście sobie sex przez tel. ? Kurwa jak??? Masturbacja to nie sex jakby co![]()