manga lepszaŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑13-04-2025, 12:58Nie nowy, ale też nie stary... Na razie nie jestem zachwycony. Tak jakby postać w RPG wymaksowała efekty wizualne, ale nie dała prawie nic w fabułę.
![]()
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
Re: Nowe seriale
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:

Nowy sezon "Czarnego lustra", obejrzałem pierwszy odcinek i trochę żałuję bo strasznie dołujący. U kobiety wykryto guza mózgu, jedynym ratunkiem jest w miejsce usuniętego guza wszczepienie implantu. Operacja jest za darmo ale żeby funkcjonować trzeba opłacić abonament, na początku jest za 300 dolarów ale później wchodzą nowe wersje coraz droższe. Nie było jej stać więc na podstawowym abonamencie nieświadoma niczego mówiła teksty reklamowe albo w czasie snu wykorzystywali jej mózg jak komputer. Poprzedni sezon był dość lajtowy ten zaczyna się ciężko.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
zajebisty ten odcinek, w końcu jakiś sezon zbliża się poziomem do pierwszych dwóch. poprzednie były bardzo mierne.
rzułf
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Wszyscy swieci, od samego opisu ciesze sie, ze nie ogladam:D Mozg do kopania bitcoinowtommek pisze: ↑13-04-2025, 23:05Nowy sezon "Czarnego lustra", obejrzałem pierwszy odcinek i trochę żałuję bo strasznie dołujący. U kobiety wykryto guza mózgu, jedynym ratunkiem jest w miejsce usuniętego guza wszczepienie implantu. Operacja jest za darmo ale żeby funkcjonować trzeba opłacić abonament, na początku jest za 300 dolarów ale później wchodzą nowe wersje coraz droższe. Nie było jej stać więc na podstawowym abonamencie nieświadoma niczego mówiła teksty reklamowe albo w czasie snu wykorzystywali jej mózg jak komputer. Poprzedni sezon był dość lajtowy ten zaczyna się ciężko.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony "Kołem czasu". Ma fajny, taki trochę teatralny vibe, wszystko jest bardzo umowne, ale po prostu dobrze się ogląda. Wiadomo, że nie będzie to, żaden przełom, czy top seriali dekady, no, ale jest fajne. Tutaj uwaga, że nie czytałem tego cyklu i nie ruszają mnie uwagi, że w książkach było inaczej. Zobaczymy jak będzie dalej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Tak, dobrze mi się to ogląda - nowa seria chyba najlepsza jak dotąd. Nie, nie czytałem cyklu.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

cdn

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Rejwan
Obejrzane 3 odcinki wczorajtommek pisze: ↑13-04-2025, 23:05
Nowy sezon "Czarnego lustra", obejrzałem pierwszy odcinek i trochę żałuję bo strasznie dołujący. U kobiety wykryto guza mózgu, jedynym ratunkiem jest w miejsce usuniętego guza wszczepienie implantu. Operacja jest za darmo ale żeby funkcjonować trzeba opłacić abonament, na początku jest za 300 dolarów ale później wchodzą nowe wersje coraz droższe. Nie było jej stać więc na podstawowym abonamencie nieświadoma niczego mówiła teksty reklamowe albo w czasie snu wykorzystywali jej mózg jak komputer. Poprzedni sezon był dość lajtowy ten zaczyna się ciężko.

faktycznie zajebisty ten sezon, bardzo trzyma poziom, a opowiedziane scenariusze są bardzo realistyczne.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
3 sezon

no tutaj nieco gorzej, troche szkoda że koniec ale może to i lepiej
do Bacona sobie jeszcze wrócimy

nie no w sumie spoko
ma być 2 sezon więc kiedyś cdn 

no tutaj nieco gorzej, troche szkoda że koniec ale może to i lepiej

do Bacona sobie jeszcze wrócimy

nie no w sumie spoko

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

Uff, dwugodzinny epilog pięknie zamknął ten etap historii - świetny serial.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Attack on Titan okazal sie coraz gorszy, zakonczylismy na 11 odcinku.
Teraz Dopesick, ktore ogladal ktos z tutaj obecnych i stad sie dowiedzialem.
Teraz Dopesick, ktore ogladal ktos z tutaj obecnych i stad sie dowiedzialem.
- Sybir
Wytrzymałeś aż 11 odcinków AoT?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Myslalem, ze to cos fajnego, ale przez ostatnie 2-3 odcinki juz tak bardzo mi sie nie chcialo, ta akcja zwolnila do poziomu Dragon Balla, storytelling zalosny, nasterydowane na maksa emocje nie pasujace zupelnie do tego, co sie dzieje na ekranie. Nigdy wiecej.
- ggfh
- w mackach Zła
kolejnosc ogladania to 1883 > 1923 > yellowstone ?Sgt. Barnes pisze: ↑23-04-2025, 12:02
czy te seriale sa z soba niepowiazane?
- dzik
Ej, ale Dragon Balla to Ty szanuj ok?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑23-04-2025, 14:05Myslalem, ze to cos fajnego, ale przez ostatnie 2-3 odcinki juz tak bardzo mi sie nie chcialo, ta akcja zwolnila do poziomu Dragon Balla, storytelling zalosny, nasterydowane na maksa emocje nie pasujace zupelnie do tego, co sie dzieje na ekranie. Nigdy wiecej.

dobry kościół to kościół spalony
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Sgt. Barnes
Wszystkie są ściśle ze sobą powiązane, będzie jeszcze kolejny spin-off: "1944".ggfh pisze: ↑23-04-2025, 17:00kolejnosc ogladania to 1883 > 1923 > yellowstone ?Sgt. Barnes pisze: ↑23-04-2025, 12:02
czy te seriale sa z soba niepowiazane?
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Bolt

Oglądamy sobie z małżonką, został nam ostatni odcinek drugiego sezonu. No i ogólnie jako rzecz, którą się odpala raz w tygodniu na odcinek czy dwa, jest to całkiem fajne. Szkoda niestety, że mogłoby być znacznie fajniejsze - przede wszystkim rzecz traci na tym, że czas antenowy poszczególnych postaci jest mniej więcej wyrównany, a ich wątki zwyczajnie odstają od tych związanych z tytułowym obcym, które to obfitują w sporo sympatycznego czarnego humoru.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Panowie, poleccie mi od serca takiego naprawde super seriale, nie mam wskazowek jakiego rodzaju, byleby byly wciagajace. Ogladamy z zona zawsze do obiadu od lat. Chcialem dodac cos do listy na filmwebie jak sie obecny skonczy zeby miec gotowe. Jak beda trwal odcinki ok. 20 minut to dodatkowy plus ale nie musza.
- Hatefire
Do obiadu, to ja ostatnio oglądam Mentalistę. To trochę starsza rzecz. Jakieś 45-50 minut odcinek. Każdy odcinek, to odrębna całość, więc nie ma problemu, że zgubisz wątek. Taki kryminałek w starym stylu, ale bardzo przyjemny. Trochę procedurala, trochę klimatu Dr House, ze względu na postać bohatera, trochę Columbo, bo rozwiązanie zagadki, to głownie mind games. Nic wielkiego, ale przyjemne do oglądania.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-04-2025, 10:49Panowie, poleccie mi od serca takiego naprawde super seriale, nie mam wskazowek jakiego rodzaju, byleby byly wciagajace. Ogladamy z zona zawsze do obiadu od lat. Chcialem dodac cos do listy na filmwebie jak sie obecny skonczy zeby miec gotowe. Jak beda trwal odcinki ok. 20 minut to dodatkowy plus ale nie musza.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy