Kącik Kulinarny v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: Kącik Kulinarny v.2
Ja za bigos zabieram się w poniedziałek 

- Rattlehead
- zahartowany metalizator
-
- weteran forumowych bitew
Też wczoraj zacząłem gotować bigos, na poniedziałek będzie gotowy.
- Sgt. Barnes
Najlepiej smakuje po odgrzaniu. Mark my words.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Rattlehead
Lecę do H&M
support music, not rumors
- Rattlehead
Należy go tak ze 2-3 dni odgrzewać po 2 godzinki i potem jest kurwa MAJONEZ!
support music, not rumors
- Sgt. Barnes
Dokładnie. Wtedy nabiera wartości wręcz metafizycznych
-
- weteran forumowych bitew
Dobrze prawicie!!!! Tak właśnie jest z tym bigosem.
- Sgt. Barnes
Bo Bee Gees is stayin' alive 
- 987654321k
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
Chodził za mną tatar, aż wychodził 

- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
a to trzecie po prawej słonina jakaś? nie znam, ale smaka jess
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
- w mackach Zła
- SODOMOUSE
^ kiedyś wyspróbuje i takje opcję.
NYCHTS
- Sgt. Barnes
Ja w ogóle zarzuciłem łogóry na rzecz grzybków marynowanych w tatarze. Smakowe!
-
Rozkochałem się w Kochni Ojca tadeusza Rydzyka. Ma najlepszą knajpę wo okolicy-gęsina, kaczka, królik, kurwa mać co niedzielę zabieram familie na najlepszy serwowany obiad w okolicy. I jeszcze lokalizacja knajpy nad jeziorem-piekny widok z okna. Szczam ciepłym moczem na to że pośrodku restuaracji jest dupny krzyż, nawet wino grzane mają najlepsze. Nikt nie ma takiej kuchni w okolicy jak wesoły Tadeusz. bajka. Kuchnia z kosmosu. Reszta może wypierdalać.
Zawsze idziemy na specar z młdoym i rozjebało mnie ,bo tam jest taka dupna sala katechetyczna jak ksiadż wszedł na ręcznym samochodem:D
Tak to odjebali ,że klękajcie narody, kasy włożone, odrestaurowali nawet cały jebany hotel po którym wcześniej biegały szczury.
Rydzol se tam zbudował apartament z widokiem na jeziorko. Kasy co włożył w okolice to są kwoty straszne. Naet trasę spacerową zrobił wokół jeziorka. Taką na 15 km. Ja jestem tym zachwycony. Piękne miejsce z genialną kuchnią i resturacją.
Klimat się wylewa. Odbywa się też masa imprez młodzieży katolickiej. A i jeżdża na roerach po całym świecie. Co jak co ale Rydzolowi spektrum nie można odmówić. Lepiej te pieniądze zaisnwestował jak 99% tych debili co mu z parlamentu tą kasę dają.
Lepszej gęsiny kurwa nie zjesz. Daje sobie głowę uciać. A pieknięj zagospodarowanych terenów z świecą szukać na Śląsku. Byłęm z młodym teraz w Niedzielę na spacerze wokół jeziorka, po obiadku -bajka.
Z ciekawostek te ośrodki buduje mój bdbd Kolega , prawa ręka Rydzola na ślasku który ma potężna firmę dweloperską i jest z Lublińca.
aż im przebaczyłem ten apartamentowiec z czarną elewacją co postawili.
Apartamenty kupili w zakopanym, w Trójmieście potężna deweloperka, na Śląsku proszę przyjechać - oprowadzę. O ktoś powie ze Rydzol to herbatnik.
Jeszcze wokół siebie zbudował armie ludzi. Oddanych.
Pewnie nie wiecie ale Rydzol buduję swoje imperium w połączeniu z firmą informatyczna z którego oprogramowania może korzystacie.
Oprogramowanie antywirusowe. Na pewno znacie. Połączyli siły z 2-3 lata temu. Wszystkie inwestycje robią wspólnie. W porządku ludzie.
Na tle tych czasem niedojebanych krezusow finansowych ciężko mi wskazać bardziej przyzwoitych ludzi. Naprawdę.
Bez wywyższania się. Jakiegoś zajebanego ego. Ten mój Kolega co zajmuje się inwestycjami Rydzola bardzo w porzadku facet. Totalne przeciwieństwo mojego starego który ma ego widoczne z księżyca.
Zawsze idziemy na specar z młdoym i rozjebało mnie ,bo tam jest taka dupna sala katechetyczna jak ksiadż wszedł na ręcznym samochodem:D
Tak to odjebali ,że klękajcie narody, kasy włożone, odrestaurowali nawet cały jebany hotel po którym wcześniej biegały szczury.
Rydzol se tam zbudował apartament z widokiem na jeziorko. Kasy co włożył w okolice to są kwoty straszne. Naet trasę spacerową zrobił wokół jeziorka. Taką na 15 km. Ja jestem tym zachwycony. Piękne miejsce z genialną kuchnią i resturacją.
Klimat się wylewa. Odbywa się też masa imprez młodzieży katolickiej. A i jeżdża na roerach po całym świecie. Co jak co ale Rydzolowi spektrum nie można odmówić. Lepiej te pieniądze zaisnwestował jak 99% tych debili co mu z parlamentu tą kasę dają.
Lepszej gęsiny kurwa nie zjesz. Daje sobie głowę uciać. A pieknięj zagospodarowanych terenów z świecą szukać na Śląsku. Byłęm z młodym teraz w Niedzielę na spacerze wokół jeziorka, po obiadku -bajka.
Z ciekawostek te ośrodki buduje mój bdbd Kolega , prawa ręka Rydzola na ślasku który ma potężna firmę dweloperską i jest z Lublińca.
aż im przebaczyłem ten apartamentowiec z czarną elewacją co postawili.
Apartamenty kupili w zakopanym, w Trójmieście potężna deweloperka, na Śląsku proszę przyjechać - oprowadzę. O ktoś powie ze Rydzol to herbatnik.
Jeszcze wokół siebie zbudował armie ludzi. Oddanych.
Pewnie nie wiecie ale Rydzol buduję swoje imperium w połączeniu z firmą informatyczna z którego oprogramowania może korzystacie.
Oprogramowanie antywirusowe. Na pewno znacie. Połączyli siły z 2-3 lata temu. Wszystkie inwestycje robią wspólnie. W porządku ludzie.
Na tle tych czasem niedojebanych krezusow finansowych ciężko mi wskazać bardziej przyzwoitych ludzi. Naprawdę.
Bez wywyższania się. Jakiegoś zajebanego ego. Ten mój Kolega co zajmuje się inwestycjami Rydzola bardzo w porzadku facet. Totalne przeciwieństwo mojego starego który ma ego widoczne z księżyca.
Ostatnio zmieniony 14-01-2025, 12:57 przez tomaszm, łącznie zmieniany 6 razy.
- Najprzewielebniejszy
Sos z kaczych żołądkówka z indykiem, czosnkiem, imbirem i warzywami. Sporo majeranku i suszonej czerwonej papryki. Coś ala flaki. Żołądki dusili się ok 2 godziny do pełnej miekkosci. Obok nieslusznie niedoceniana kasza gryczana.
Pycha!

Pycha!

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
W ramach odwiedzin domu w Truskolasach chce zrobić ognicho i w garncu dzika. Nic lepiej nie smakuje jak jedzenie prosto z płomienia.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wyglada niezle, ale jakos sie nie moge przelamac do zoladkow, choc flaki opierdole bez problemu. Taki sam problem mam z sercami i nerkami.Najprzewielebniejszy pisze: ↑14-01-2025, 12:45Sos z kaczych żołądkówka z indykiem, czosnkiem, imbirem i warzywami. Sporo majeranku i suszonej czerwonej papryki. Coś ala flaki. Żołądki dusili się ok 2 godziny do pełnej miekkosci. Obok nieslusznie niedoceniana kasza gryczana.
Pycha!
![]()
Tymczasem ukazaly sie Normy Zywieniowe 2024, 460 stron dosc ciekawego materialu za darmo. Brac i czytac
https://www.pzh.gov.pl/normy-zywienia-2024/
woodpecker from space