Głupie i pojebane sny.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- rob
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
Szczecin dzieli się na dwie części - tę cywilizowaną, tam mieszkam - lewobrzeże i tę dziką, azjatycką ze stolicą na Seledynowej, gdzie słuchaja w knajpach mp3 Honoru i potem kablują na siebie, czasami próbuja przepłynąc Odrę na druga stronę, ale strzelamy do nich, bronimy czystej rasy ( Pogoń to wyjątek, to folksdojcze podpisali volkslistę ) [/quote]
troszke mnie zmartwiłes ,że tez jestes ze szczecina..to zupełnie jak krzysztof jarzyna ze szczecina..poza tym boje sie czy nie skroisz mnie z plakietek....tak apropos to byłe w szczecinie raz i faktycznie da sie zauwazyć drastyczną róznicę miedzy czescia w której ty mieszkasz-mam na mysli ta częsc inteligencką od tej gdzie mieszka anti-tej proletariackiej....poza tym w jego częsci bardziej jebie frostem
Szczecin dzieli się na dwie części - tę cywilizowaną, tam mieszkam - lewobrzeże i tę dziką, azjatycką ze stolicą na Seledynowej, gdzie słuchaja w knajpach mp3 Honoru i potem kablują na siebie, czasami próbuja przepłynąc Odrę na druga stronę, ale strzelamy do nich, bronimy czystej rasy ( Pogoń to wyjątek, to folksdojcze podpisali volkslistę ) [/quote]
troszke mnie zmartwiłes ,że tez jestes ze szczecina..to zupełnie jak krzysztof jarzyna ze szczecina..poza tym boje sie czy nie skroisz mnie z plakietek....tak apropos to byłe w szczecinie raz i faktycznie da sie zauwazyć drastyczną róznicę miedzy czescia w której ty mieszkasz-mam na mysli ta częsc inteligencką od tej gdzie mieszka anti-tej proletariackiej....poza tym w jego częsci bardziej jebie frostem
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
aras i robert to czciciele czarnej herbaty [/quote]
no to ładny huj , przy kolejnym wydawnictwie roberta liczę na saszetkę takiej herbaty dołączonej jako gratis [/quote]
pod warunkiem ,ze bedzie to tradycyjna polska herbatka z polskich plantacji herbaty
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
aras i robert to czciciele czarnej herbaty [/quote]
no to ładny huj , przy kolejnym wydawnictwie roberta liczę na saszetkę takiej herbaty dołączonej jako gratis [/quote]
pod warunkiem ,ze bedzie to tradycyjna polska herbatka z polskich plantacji herbaty
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
zbierana tylko polskimi rękami znana ze swojego charakterystycznego smaku i zapachu staropolska herbata wrocławska [/quote]
czy jednak charakterystyczny aromat wynika ze staropolskości herbaty wrocławskiej, czy też z faktu zbierania jej polskimi wyłacznie rękoma?
zbierana tylko polskimi rękami znana ze swojego charakterystycznego smaku i zapachu staropolska herbata wrocławska [/quote]
czy jednak charakterystyczny aromat wynika ze staropolskości herbaty wrocławskiej, czy też z faktu zbierania jej polskimi wyłacznie rękoma?
- Duban
- weteran forumowych bitew
jako rodowity wrocławianin jestem dumny z czarnej herbaty wrocławskiej. jakże miło było ja zbierać dziecinnymi pulchnymi paluszkami, zwijać i wrzucać do delikatnych torebek. to były czasy. i prawdziwy honor...
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Duban
- weteran forumowych bitew
- metanoll
- zaczyna szaleć
sory ze przerywam te interesujaca wymiane zdan, ale dobry sen mialem.
mianowicie Nasza Ojczyzna była w stanie konfliktu z wlk brytania. problem tkwił w Ostrołęce - tradycyjnym miejscu koronacji królowej brytyjskiej. jak się to skończyło nie pamiętam w każdym razie Ostrołęka leżała nad morzem. takie sobie political fiction
mianowicie Nasza Ojczyzna była w stanie konfliktu z wlk brytania. problem tkwił w Ostrołęce - tradycyjnym miejscu koronacji królowej brytyjskiej. jak się to skończyło nie pamiętam w każdym razie Ostrołęka leżała nad morzem. takie sobie political fiction
- kosteq
- zaczyna szaleć
jako, że niedawno temu dostałem się na staż do MOPS'u ostatnio śniły mi się jakieś dziwne artykuły z ustawy o dodatkach mieszkaniowych i kodeksu pracy... swego czasu, jak zaczynałem prace w tepsie, śniło mi się, że właśnie rozmawiam z abonentem
niezła schiza wtedy była, bo tak: z jednej strony kto to widział podawać informacje w pustym pokoju, a z drugiej strony abonent czekał i sie kurwa niecierpliwił 

Without the risk, there's no reward
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Block69
- zahartowany metalizator
Mi sie dziś śniło, że pojechałem na jakiś obóz za granice i wziąłem ze sobą tylko pustą reklamówke, żadnych ubrań, kasy itd a akurat byłem w pokoju z dwoma ciekawymi pannami i mieliśmy łączone łóżka a ja ani sie umyć nie mogłem ani sie przebrać no a jak tu brudnym iść spać z pannami obok siebie:D No i na tym sen sie skończył. Jeszcze potem mi sie śniło, że ktoś obsrał i zatkał kibel (standard).
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
(...) mi sie śniło, że [b]ktoś[/b] obsrał i zatkał kibel (standard). [/quote]
Standard, ale jeśli nie ktoś, tylko jeśli to ty. Pas startowy w kiblu w Inie dalej jest (mimo już chyba 3 miesięcy ciągłego spłukiwania itd.) i nie wygląda na to, żeby się ten stan rzeczy zmienił.
(...) mi sie śniło, że [b]ktoś[/b] obsrał i zatkał kibel (standard). [/quote]
Standard, ale jeśli nie ktoś, tylko jeśli to ty. Pas startowy w kiblu w Inie dalej jest (mimo już chyba 3 miesięcy ciągłego spłukiwania itd.) i nie wygląda na to, żeby się ten stan rzeczy zmienił.