III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: III Wojna Światowa
Możesz tu stawać na rzęsach, ale nie zmienisz tego, że Bartosiak trafił na przestrzeni lat począwszy od pierwszej książki z kilkoma kluczowymi dla obrazu świata tezami.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Zdaje się, że macie oddzielny temat do pisania o tych waszych idolach
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
/\ OTÓŻ TO!
---------------------------------
"tymczasem:

---------------------------------
"tymczasem:
Bachmut jest w pełni kontrolowany z powietrza przez Siły Zbrojne Ukrainy, okupanci wycofują się z północnych ulic – ogłosił ukraiński dowódca Denys Jarosławski.
Obrońcy Ukrainy faktycznie pracują nad przejęciem kontroli nad Klishchiivką i Berkhivką oraz ich strategicznymi wyżynami w pobliżu miasta. Po ich zdobyciu Bachmut może zostać wzięty w operacyjne okrążenie – dodał.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Nerwowy
Widzę, że strasznie was ten wpierdol pod Kijowem uwiera onucki

Chociaż przeciwieństwie do kryptosowietów pokroju Pacjenta przynajmniej macie na tyle honoru towarzyszu żeby nie udawać, że to wcale nie był główny cel tej "operacji" i to się akurat chwali.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Gdy najpierw rzucasz rzutką, a potem rysujesz kółko, celność wzrasta do 100%!booshee pisze: ↑30-06-2023, 07:15
- A tego nie rozumiem, a dlaczego "być może"?
- No... "być może"... bo on jeszcze nie wie.
- Dlaczego nie wie? No jak to nie wie?! Ty popatrz bracie! No? Młody człowiek... chłopak tak? Na warszawskim brzegu i dookoła pracują jego koledzy. Ty widzisz to?
- Tak, teraz tak !
- No widzisz! I on ją zaczyna widzieć powoli jakby, te trasę! On ją bracie widzi w swoich marzeniach! I ja by tu dawał od razu Gis!
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- SATYROS
- w mackach Zła
Widzę, że banderowskie onuce bardzo podenerwowane.
Żeby wam żyłka w dupie nie pękła, pro-ukraińskie sługusy.
Żeby wam żyłka w dupie nie pękła, pro-ukraińskie sługusy.
- Nerwowy
Dokładnie, czekamy w napięciu na kolejny, triumfalny marsz na Kijów. Boimy się i trzęsiemy się.
Jak coś to wołaj jak już się zacznie.
Jak coś to wołaj jak już się zacznie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Fanatyk
My nie zapomnimy wam Wołynia UPAdlińskie szmaty. Wojna banderowsko- bolszewicka to miód na moje oczy.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Fanatyk, kurna, jesteś podobno satanistą gloryfikującym mordy, wściekanie się na mordy przy jednoczesnym jaraniu się ludobójstwami nie ma żadnego sensu, zdecyduj się.
- Fanatyk
Jak zacznie się rzeź nie będzie mi ciebie żal.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑30-06-2023, 16:54Fanatyk, kurna, jesteś podobno satanistą gloryfikującym mordy, wściekanie się na mordy przy jednoczesnym jaraniu się ludobójstwami nie ma żadnego sensu, zdecyduj się.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie no mi ciebie też nie więc wszystko spoko (a nawet uważam że jak umrzesz to średnie IQ na świecie odrobinę się podniesie), rozumiem że w fantazjach widzisz już Ukraińców nadchodzących z widłami jutro, najdalej pojutrze, ale to chyba powinno być tak że nikogo ci nie będzie żal, nie? Tak to z deka bez sensu, nasraj do kredensu. Gubisz się w autokreacji.
- Fanatyk
W niczym sie nie gubię, przypinasz mi jakieś łatki bo coś ci sie wydaje.......zresztą chuj z tym co tobie sie wydajeŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑30-06-2023, 17:35Nie no mi ciebie też nie więc wszystko spoko (a nawet uważam że jak umrzesz to średnie IQ na świecie odrobinę się podniesie), rozumiem że w fantazjach widzisz już Ukraińców nadchodzących z widłami jutro, najdalej pojutrze, ale to chyba powinno być tak że nikogo ci nie będzie żal, nie? Tak to z deka bez sensu, nasraj do kredensu. Gubisz się w autokreacji.

Dla przeciętnego banderowca, jesteś niczym więcej, niż psie gówno ... i to Ty jesteś w ich ideologii do utylizacji.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No spoko, czyli jednak jesteś pro-life, takim nawet działaczem trochę na rzecz zbawienia Polski! Najs! Ta łatka satanisty to nie wiem skąd się wzięła, może z tego że mówiłeś o tym tak ze dwieście razy, ale czaję że mogło mi się uwidzić, pozdrowienia serdeczne!
- Fanatyk
Diabeł dał diabeł zabrał...spoko...czyli jednak jesteś bezwolną kukiełką w naszej ogromnej machinie kłamstwa i manipulacji.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑30-06-2023, 17:58No spoko, czyli jednak jesteś pro-life, takim nawet działaczem trochę na rzecz zbawienia Polski! Najs! Ta łatka satanisty to nie wiem skąd się wzięła, może z tego że mówiłeś o tym tak ze dwieście razy, ale czaję że mogło mi się uwidzić, pozdrowienia serdeczne!
Im głupszy, tym bardziej jesteś nam potrzebny. Niczego nie rozumiesz, bo jesteś naiwnym durniem. Jesteś nasz, bo jesteś głupi,
a będąc nasz, stajesz się jeszcze głupszy. To takie błędne koło, którego nie rozumiesz, bo przecież jesteś głupi.
PS. Obawiam się że jestem skazany na podsycanie ognia piekielnego hehe
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Obstawiam jednak to:

- Fanatyk
Ssij dziecko Rosemary

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jak mnie kontrolujecie to powiedz jakie piwo dzisiaj piłem!Fanatyk pisze: ↑30-06-2023, 19:28Diabeł dał diabeł zabrał...spoko...czyli jednak jesteś bezwolną kukiełką w naszej ogromnej machinie kłamstwa i manipulacji.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑30-06-2023, 17:58No spoko, czyli jednak jesteś pro-life, takim nawet działaczem trochę na rzecz zbawienia Polski! Najs! Ta łatka satanisty to nie wiem skąd się wzięła, może z tego że mówiłeś o tym tak ze dwieście razy, ale czaję że mogło mi się uwidzić, pozdrowienia serdeczne!
Im głupszy, tym bardziej jesteś nam potrzebny. Niczego nie rozumiesz, bo jesteś naiwnym durniem. Jesteś nasz, bo jesteś głupi,
a będąc nasz, stajesz się jeszcze głupszy. To takie błędne koło, którego nie rozumiesz, bo przecież jesteś głupi.
PS. Obawiam się że jestem skazany na podsycanie ognia piekielnego hehe
- Bohdan
...najtańsze :/
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Kurde, ty też jesteś satanistą kontrolującym świat?