Najlepiej się kurwa z traktorów śmiać i z chłopów. W piździe macie tych dwóch chłopów. Wieś sobie musi jak zwykle radzić sama. Śmialiście się ze mnie, że obwarowania budujemy z Grześkiem. A my wiemy co robimy i będziemy bezpieczni bo ty i wy z miasta byście nam ostatnią kromkę chleba odebrali z pod ust. Sram na was.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Re: III Wojna Światowa
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- rasowy masterfulowicz
Marioosh, pojownie zapytuję, jakie jest wasze oświadczenie po naradzie z babkom i tasym?!Mariusz Wędliniarz pisze: ↑16-11-2022, 16:31Najlepiej się kurwa z traktorów śmiać i z chłopów. W piździe macie tych dwóch chłopów. Wieś sobie musi jak zwykle radzić sama. Śmialiście się ze mnie, że obwarowania budujemy z Grześkiem. A my wiemy co robimy i będziemy bezpieczni bo ty i wy z miasta byście nam ostatnią kromkę chleba odebrali z pod ust. Sram na was.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ostatnim razem to samo mowiles w temacie inflacji, a jak rozpisalem odpowiedz z wlasnymi wnioskami to juz nic nie odpowiedziales. Zaczynam podejrzewać ze mowisz tak bo samemu Ci sie nie chce myslec i przychodzisz na gotowe;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- weteran forumowych bitew
he he masz mnie leniwy skurczybyk ze mnieŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑16-11-2022, 17:45Ostatnim razem to samo mowiles w temacie inflacji, a jak rozpisalem odpowiedz z wlasnymi wnioskami to juz nic nie odpowiedziales. Zaczynam podejrzewać ze mowisz tak bo samemu Ci sie nie chce myslec i przychodzisz na gotowe;)
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jak z Tasym. Jego już nie ma, dawno padł. Z Grześkiem właśnie siedzimy. Druga butelka idzie. Kanapki z konsekwą i ogórkiem. Zawsze Polska wieś po dupie dostaje.vicotnick pisze: ↑16-11-2022, 16:35Marioosh, pojownie zapytuję, jakie jest wasze oświadczenie po naradzie z babkom i tasym?!Mariusz Wędliniarz pisze: ↑16-11-2022, 16:31Najlepiej się kurwa z traktorów śmiać i z chłopów. W piździe macie tych dwóch chłopów. Wieś sobie musi jak zwykle radzić sama. Śmialiście się ze mnie, że obwarowania budujemy z Grześkiem. A my wiemy co robimy i będziemy bezpieczni bo ty i wy z miasta byście nam ostatnią kromkę chleba odebrali z pod ust. Sram na was.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- rasowy masterfulowicz
Będzie to oświadczenie czy nie ? Świat chce poznać wasze stanowisko w tey sprawie.
-
- postuje jak opętany!
Tasy padł, pewnie Kajtek go zjadł albo na odwrót. I teraz śpi na stojąco w kuchni.
-

Jakże aktualne.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
^^^^ O takich padalcach jak powyżej to nawet już w sejmie mówią. Po imieniu, per ruska onuca xD
Jakże aktualne.
Jakże aktualne.
lys på slutten av lys
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Co bardziej zasmuciło Pacjenta, śmierć dwójki Polaków na których spadła rakieta, czy zabicie Darii Dugin?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Daria dobra dziewczyna była - zawsze dzień dobry mówiła.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Oczywiście, że to pierwsze i teraz rodzi się pytanie: co motywuje sotnię, że tak łatwo przychodzi jej przejść do porządku dziennego nad śmiercią Polaków, a jednocześnie tak agresywnie reaguje na ukraińskie zgony?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Serio nie widzisz różnicy, między niemalże dywanowymi atakami rakietowymi Rosjan na cele cywilne Ukrainy. Ukrainy, która stała się celem nieprowokowanej napaści, ze strony Rosji. Tu mamy do czynienia z przypadkowym spadnięciem rakiet ukraińskiego systemu plot. Na marginesie jakby Rosja nie atakowała terenów w pobliżu granicy Polski, to nic takiego by się nie stało. No, ale spoko, nie d dziś wiadomo, że bezrefleksyjnie powielasz rosyjską propagandę. W końcu najważniejsze, że w Rosji nie ma Parad |Równości co nie?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Serio nie widzisz różnicy, między niemalże dywanowymi atakami rakietowymi Rosjan na cele cywilne Ukrainy. Ukrainy, która stała się celem nieprowokowanej napaści, ze strony Rosji. Tu mamy do czynienia z przypadkowym spadnięciem rakiet ukraińskiego systemu plot. Na marginesie jakby Rosja nie atakowała terenów w pobliżu granicy Polski, to nic takiego by się nie stało. No, ale spoko, nie od dziś wiadomo, że bezrefleksyjnie powielasz rosyjską propagandę. W końcu najważniejsze, że w Rosji nie ma Parad Równości co nie?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ozob
"Niemalże dywanowymi". XD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Hatefire
Jak określisz, zmasowane ataki na infrastrukturę cywilną? Zapewne twój idol Bartosiak ma na inny termin, z wymyślonym słowem obowiązkowo

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Serio to widzę problem w ukrainofilii, która zamyka rozum do tego stopnia, że gdy jakaś rakieta spada przypadkowo za granicę (sic!) i jest wykorzystywana przez stronę ukraińską do prowokacji ("to nie my to Ruscy") to wszyscy zapominają, że do tej pory twierdzili, iż ruskie rakiety nie mają marginesu błędu i zabijają wszystkich celowo.Hatefire pisze: ↑17-11-2022, 08:15Serio nie widzisz różnicy, między niemalże dywanowymi atakami rakietowymi Rosjan na cele cywilne Ukrainy. Ukrainy, która stała się celem nieprowokowanej napaści, ze strony Rosji. Tu mamy do czynienia z przypadkowym spadnięciem rakiet ukraińskiego systemu plot. Na marginesie jakby Rosja nie atakowała terenów w pobliżu granicy Polski, to nic takiego by się nie stało. No, ale spoko, nie od dziś wiadomo, że bezrefleksyjnie powielasz rosyjską propagandę. W końcu najważniejsze, że w Rosji nie ma Parad Równości co nie?
Co do mnie to chyba nigdy nie pochwaliłem tu za nic Rosji, zawsze odcinałem się od Azji pisanej cyrylicą, ale i tak mam etykietkę, bo nie wyrażam proukraińskiego entuzjazmu.
- ozob
Na pewno nie mianem dywanowych, bo metoda, broń i przede wszystkim skala jest zupełnie inna. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Hatefire

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Skala tak. Niemniej są to świadome ataki na infrastrukturę i ludność cywilną, na duża skalę. I na tym bym skończył dyskusję.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy