III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

Re: III Wojna Światowa

15-11-2022, 14:26

olgims pisze:
15-11-2022, 14:20
SATYROS pisze:
15-11-2022, 14:12
Tak mi ostatnio wpadł w oko filmik jak to się ubierają dzielni chłopcy z pułku Azow. Wiadomo, mają na sobie wyposażenie za kilkadziesiąt tysięcy złotych, oczywiście pewnie z naszych datków. No i Ok. Ale moją uwagę zwróciło co oni noszą za emblematy na tych wypasionych mundurach.
Nie są to naszywki z myszką Miki, ani godła ulubionych klubów piłkarskich..
Nawet nie jest to herb Legnicy...

Obrazek

Pewnie słabo widać na tym screenie, ale każdy może dokopać się do tego filmu.
Dla niecierpliwych...

Obrazek

Co bardziej bystrzy kojarzą pewnie działalnoś tych oddziałów z dawnych czasów. Może nie aż tak dawnych, gdyż naoczni świadkowie jeszcze żyją...

Ale w sumie co tam.... pokochaliśmy Niemców po II WŚ, to i pokochamy, w imię przyjaźni, ukraińskich SS-manów.
a kacapy to rozumiem nasi przyjaciele i wyzwoliciele ;) o kurwa jak ja lubię te drugo wojenna narracje :D
Kacapy, przyjaciele???? Ha ha ha
To naród nieudolnych pijaków brudasów i prymitywów. Nie potrafią i nie potrafili załatwić kwestii ukraińskiej, a Władymir nie ma jaj żeby zakończyć temat kilkoma pięknymi rozbłyskami...
A szkoda...
PureHate
weteran forumowych bitew

15-11-2022, 14:27

olgims pisze:
15-11-2022, 14:08
Mariusz Wędliniarz pisze:
15-11-2022, 13:58
olgims pisze:
15-11-2022, 11:09
kacapskie kurwy na internetach dostaja kociokwiku i histerii od momentu wyzwolenia chersonia :) narracje się mieszają, mutują i wracamy do szachów 8d niezwyciężonego czerwonoarmisty :D wczoraj trafiłem na kanał na YouTube jakiejś pizdy proruskiej onucy o imieniu Ania, która robi wywiady z innymi ruskimi onucami i wylizuje im rowa do czysta. Taka polka, patriotka jak pacjent i mariusz - konfidiusze od tego zdrajcy i ruskiej kurwy dmowskiego (niech mu czarne chuje na grobie wyrosną ). Będa wszystkie kurwy antypolskie kiedyś cienkim głosem śpiewać, już się nie mogę doczekać.
Tylko jak przed wojną było to Rosja ok. Wspaniała scena, wielkie stepy, black metal i stan umysłu. Pamiętam jak żeście pisali. Nagle wojna, konflikt blisko granicy i każdy dupe w kupe, zabrał zabawki, schował się w domu i zamknął na trzy spusty. I liczy na Joe Bidena żeby armaty wysyłał i broń wszelaką. I żeby miche pełną mieć żarła w domu. Tyle obchodzi.
sram na rosje z góry na dół, nigdy nie słyszałem minuty ruskiego metalu bo nie wspieram gówna. Rosja = gówno Mariuszku zrozum to :)
Dokładnie,jebać kacapów.Od tych zjebów jeszcze nic dobrego nie wyszło.
Ostatnio zmieniony 15-11-2022, 14:29 przez PureHate, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

15-11-2022, 14:29

Sybir pisze:
A już się bałem, że ten wątek nigdy więcej nie wypłynie, bo kacapy tak grzały temat od początku wojny, że uznałem temat za wyeksploatowany. W sumie to w taki Azow najłatwiej jest bić (z wiadomych względów), choć strukturalnie to już nie to samo, co w 2014/15r. Zresztą, było to już dyskutowane w tym wątku, wysuwane były też przykłady naonazistów w oddziałach rosyjskich.
Panu doktorowi to się chyba rzeczywistości pomyliły.
Radzę się wyspać po dyżuże :D
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

15-11-2022, 14:31

Generalnie to jebać kacapów i jebać banderowców.
Proste i logiczne.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

15-11-2022, 14:33

SATYROS pisze:
15-11-2022, 14:12
Tak mi ostatnio wpadł w oko filmik jak to się ubierają dzielni chłopcy z pułku Azow. Wiadomo, mają na sobie wyposażenie za kilkadziesiąt tysięcy złotych, oczywiście pewnie z naszych datków. No i Ok. Ale moją uwagę zwróciło co oni noszą za emblematy na tych wypasionych mundurach.
Nie są to naszywki z myszką Miki, ani godła ulubionych klubów piłkarskich..
Nawet nie jest to herb Legnicy...

Obrazek

Pewnie słabo widać na tym screenie, ale każdy może dokopać się do tego filmu.
Dla niecierpliwych...

Obrazek

Co bardziej bystrzy kojarzą pewnie działalnoś tych oddziałów z dawnych czasów. Może nie aż tak dawnych, gdyż naoczni świadkowie jeszcze żyją...

Ale w sumie co tam.... pokochaliśmy Niemców po II WŚ, to i pokochamy, w imię przyjaźni, ukraińskich SS-manów.
Dlatego płacimy i jeszcze długo będziemy płacić za ukrainofilię połączoną z rusofobią. Tymczasem wystarczyło zachować zdrowy dystans do Azji spod znaku cyrylicy, z którą mamy nieprzyjemność graniczyć, i wyciągnąć z tej wojny korzyści, a nie do niej dopłacać i degradować się do roli taniej dziwki jakichś bizantyjsko-turańskich plemion.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

15-11-2022, 15:07

SATYROS pisze:
Proste i logiczne.
Dobra. Znamy się, podejdę do tematu, powiedzmy "na spokojnie".

Zrobiłeś M. wrzutę. Nie wiem po co, ale już jest. OK. Piszesz, to co powyżej. Powiedzmy, że też OK. Gdzieś tam jeszcze wyżej wyrażasz niezadowolenie, że jednak kacapy nie wygrywają tej wojny. Pomijając aspekt czysto etyczny, to kto wojnę wywołał, jak sobie to wyobrażasz. Kacapy mieliby wymordować Ukraińców a Polacy mieliby zakładać, że orki nie pójdą z agresją dalej? Tak?
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
trup

15-11-2022, 15:14

Ja bym się raczej tym zjawiskiem martwił na naszym podwórku a nie jakąś ruską propagandą na temat, jak to nazwał SATYROS "rozwiązaniem kwestii ukraińskiej"... (brzmi jak "ostateczne rozwiązanie kwestii żydowskiej)

https://wiadomosci.wp.pl/bakiewicz-na-l ... 314188992a
Odciąć tlen Konfederacji

Wróćmy do Solidarnej Polski. Dziś, zwłaszcza w kontekście dyskusji o relacjach Polski z Komisją Europejską i sporu w rządzie na tym tle, formacja ministra sprawiedliwości pozycjonuje się jeszcze bardziej na prawo od PiS i stara się pozyskać środowisko tzw. narodowców.

Dlatego - zdając sobie sprawę z fatalnych relacji środowiska Roberta Bąkiewicza z Konfederacją - politycy Solidarnej Polski walczą o zyskanie sympatii tego pierwszego. - Bąkiewicz to wielki patriota, a organizowane przez niego marsze to wielkie patriotyczne przedsięwzięcia - powtarzają ludzie Zbigniewa Ziobry.

- Sojuszem z Bąkiewiczem zabieramy konfederatom tlen - mówi WP jeden z polityków Solidarnej Polski. Jak dodaje, Bąkiewicz i jego ruch mógłby w wyborach "uszczknąć" Konfederacji nawet dwa punkty procentowe.(...)
Obrazek
Obrazek
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

15-11-2022, 15:22

trup pisze:
15-11-2022, 15:14
Obrazek
Obrazek

Poprawiłem :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup

15-11-2022, 15:25

tak, czy SIUSIAK...
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

15-11-2022, 15:32

SATYROS pisze:
Sybir pisze:
A już się bałem, że ten wątek nigdy więcej nie wypłynie, bo kacapy tak grzały temat od początku wojny, że uznałem temat za wyeksploatowany. W sumie to w taki Azow najłatwiej jest bić (z wiadomych względów), choć strukturalnie to już nie to samo, co w 2014/15r. Zresztą, było to już dyskutowane w tym wątku, wysuwane były też przykłady naonazistów w oddziałach rosyjskich.
Radzę zajrzeć do słownika ortograficznego. Tuszę, iż odpowiedziałem na zadanym poziomie. ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

15-11-2022, 15:34

Sybir pisze:
15-11-2022, 15:32
SATYROS pisze:
Sybir pisze:
Radzę zajrzeć do słownika ortograficznego. Tuszę, iż odpowiedziałem na zadanym poziomie. ;)
W nerwach pisałem :D
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

15-11-2022, 15:44

Ascetic pisze:
15-11-2022, 15:07
SATYROS pisze:
Proste i logiczne.
Dobra. Znamy się, podejdę do tematu, powiedzmy "na spokojnie".

Zrobiłeś M. wrzutę. Nie wiem po co, ale już jest. OK. Piszesz, to co powyżej. Powiedzmy, że też OK. Gdzieś tam jeszcze wyżej wyrażasz niezadowolenie, że jednak kacapy nie wygrywają tej wojny. Pomijając aspekt czysto etyczny, to kto wojnę wywołał, jak sobie to wyobrażasz. Kacapy mieliby wymordować Ukraińców a Polacy mieliby zakładać, że orki nie pójdą z agresją dalej? Tak?
Nie jest chyba tajemnicą, że nienawidzę Ukraińców. Wiesz, sprawy rodzinne. Kiedyś o tym pisałem....
A czy Ukraina ma być dla nas buforem przed ruskimi? Nie sądzę. Nie mam pojęcia dlaczego tak naprawdę ruscy wywołali wojnę. Teorii jest wiele.
A co do aspektu etycznego.....
Wiesz co bym dzisiaj powiedział zabijanym ukraińcom.... KARMA WRACA.
Po prostu im się to należy
Awatar użytkownika
Ascetic

15-11-2022, 15:51

Można powiedzieć, że nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Ukraina według Ciebie nie będzie spełniać roli bufora. To wynotowałem. Masz jakąkolwiek gwarancję, w kontekście kacapskiej, antypolskiej retoryki, że na tym by się skończyło? Ja jednak obstawiam, że niepopełnienie błędów ii ww, ma teraz miejsce. Nie ma anszlusu, nie ma zajęcie śląska cieszyńskiego. Przynajmniej taką lekcję zachód wyciągnął z rajdu malarzyny. Stąd takie a nie inne zasilenie Ukraińców.

Kwestię, czy im się należy o tyle pominę bo zasadniczo wali mnie ta nacja*. Tak samo jak każda inna. Zakładam, że spełniają rolę Polski, jak było w kampanii wrześniowej w 39', przy czym my dostaliśmy w pizdę po nastu dniach, a oni cisną i blokują kacapów. Z sukcesem.

W kontekście tego powyżej nawet bardziej zrozumiałaby postawa, niech się wyrzynają. Jedni z drugimi. Dla mnie każdy kto jednak ma myślenie, no, kurwa szkoda, że ruskie dostają w pizdę, no szkoda, że Ukraińcy jednak dają radę, mają jednak ciągoty prorosyjskie. A ja onuc jednak bardziej nienawidzę niż Ukraińców (każdy kto zna historię, wie też, skąd się wzięła ta mięta pomiędzy nazistami i Ukraińcami. Każdy wie, że właściwie byliśmy o krok od podobnego mezaliansu. Każdy też wie, że dla myśli narodowowyzwoleńczej kraje nie z takimi diabłami się wiązały).

* Choć jak się zestawi to co jedni i drudzy na tej wojnie wyprawiają, czuję, że znacznie mi bliżej, jak już musiałbym wybierać do Ukraińców. Ci drudzy to dla mnie zwykła dzicz.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

15-11-2022, 16:09

Ascetic pisze:
Można powiedzieć, że nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Ukraina według Ciebie nie będzie spełniać rolę bufora. To wynotowałem. Masz jakąkolwiek gwarancję, w kontekście kacapskiej, antypolskiej retoryki, że na tym się skończyłoby? Ja jednak obstawiam, że niepopełnienie błędów ii ww, ma teraz miejsce. Nie ma anszlusu, nie ma zajęcie śląska cieszyńskiego. Przynajmniej taką lekcję zachód wyciągnął z rajdu malarzyny.

Kwestię, czy im się należy o tyle pominę bo zasadniczo wali mnie ta nacja. Tak samo jak każda inna. Zakładam, że spełniają rolę Polski, jak było w kampanii wrześniowej w 39', przy czym my dostaliśmy w pizdę po nastu dniach, a oni cisną i blokują kacapów. Z sukcesem.

W kontekście tego powyżej nawet bardziej zrozumiałaby postawa, niech się wyrzynają. Jedni z drugimi.
W dzisiejszym świecie nikt nie ma żadnej gwarancji. Ruscy, po tym jak się zbłaźnili militarnie, srają ze strachu że Chińczyk może ich wziąć od tylca. A czy my mamy gwarancję, że za chwilę nie zostaniemy poligonem na którym Amerykanie będą załatwiać swoje porachunki z ruskimi?
Polska jest w tak chujowym położeniu, że wszystko może się wydarzyć...
Moim zdaniem wojna Rosja-Ukraina to całkiem oddzielna sprawa. I my raczej nie mamy z tym nic wspólnego.
A, że retoryka buforu jest bardzo wygodna dla Ukraińców, to już inna sprawa.
Awatar użytkownika
Ascetic

15-11-2022, 16:19

SATYROS pisze:
15-11-2022, 16:09
Ascetic pisze:
Można powiedzieć, że nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Ukraina według Ciebie nie będzie spełniać rolę bufora. To wynotowałem. Masz jakąkolwiek gwarancję, w kontekście kacapskiej, antypolskiej retoryki, że na tym się skończyłoby? Ja jednak obstawiam, że niepopełnienie błędów ii ww, ma teraz miejsce. Nie ma anszlusu, nie ma zajęcie śląska cieszyńskiego. Przynajmniej taką lekcję zachód wyciągnął z rajdu malarzyny.

Kwestię, czy im się należy o tyle pominę bo zasadniczo wali mnie ta nacja. Tak samo jak każda inna. Zakładam, że spełniają rolę Polski, jak było w kampanii wrześniowej w 39', przy czym my dostaliśmy w pizdę po nastu dniach, a oni cisną i blokują kacapów. Z sukcesem.

W kontekście tego powyżej nawet bardziej zrozumiałaby postawa, niech się wyrzynają. Jedni z drugimi.
W dzisiejszym świecie nikt nie ma żadnej gwarancji. Ruscy, po tym jak się zbłaźnili militarnie, srają ze strachu że Chińczyk może ich wziąć od tylca. A czy my mamy gwarancję, że za chwilę nie zostaniemy poligonem na którym Amerykanie będą załatwiać swoje porachunki z ruskimi?
Polska jest w tak chujowym położeniu, że wszystko może się wydarzyć...
Moim zdaniem wojna Rosja-Ukraina to całkiem oddzielna sprawa. I my raczej nie mamy z tym nic wspólnego.
A, że retoryka buforu jest bardzo wygodna dla Ukraińców, to już inna sprawa.
Nawet jeżeli Polska, czy Ukraina jest narzędziem w rękach kogokolwiek, nie mogę pojąć takiego sposobu myślenia, że jak dwóch się bije, trzeci dostaje w pizdę. Ja jednak pójdę za przysłowiem i stety, albo niestety, jestem w stanie przyjąć nawet taką optykę, że jedynymi z wygranych będziemy właśnie My-Polacy. Największymi przegranymi Ukraińcy, bo dojdzie do zgniłego kompromisu, prędzej czy później (raczej teraz bliżej na moje kaprawe oko). U Ruskich to się wyklepie. Wiadomix, duży może więcej. Resumując kibicowanie ruskim a w przeciwwadze, wyciąganie brudków Ukraińcom jest dla mnie niezrozumiałe. Pół biedy jak są to emocje. Gorzej jak jest to polityka.
lys på slutten av lys
zorro555
rozkręca się

15-11-2022, 18:08

SATYROS pisze:
To bardzo niebezpieczne takie stwierdzenia, bo można by zapytać co zrobili Twoi przodkowie, że spotkał ich taki los.
Awatar użytkownika
trup

15-11-2022, 18:30

Kurwie ruskie syny napierdalają na maksa....
A żeby im to państwo ruskie sczezło w biedzie i się nigdy nie odrodziło....

negocjacje kurwa... zrównać to ruskie plemię z ziemią.
PureHate
weteran forumowych bitew

15-11-2022, 18:37

trup pisze:
15-11-2022, 18:30
Kurwie ruskie syny napierdalają na maksa....
A żeby im to państwo ruskie sczezło w biedzie i się nigdy nie odrodziło....

negocjacje kurwa... zrównać to ruskie plemię z ziemią.
Dokładnie,a taka kurwa jak ławrow melduje się jeszcze na G20 i pierdoli te kacapskie farmazony. Z tymi kurwami nie powinno się wcale dyskutować.Jebać ich.
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

15-11-2022, 19:31

zorro555 pisze:
15-11-2022, 18:08
SATYROS pisze:
To bardzo niebezpieczne takie stwierdzenia, bo można by zapytać co zrobili Twoi przodkowie, że spotkał ich taki los.
Dzieci raczej jeszcze nic.....
Awatar użytkownika
Ascetic

15-11-2022, 19:40

Franciszek Dolasa zapuścił się do Hrubieszowa?

TO już TERAZ??
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ