III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
No proszę! Zatem zdaniem Panów Rosjanie to tak szlachetny naród, że nawet w obliczu kryzysu wojennego nie wykorzystaliby ekonomicznie naiwnych Polaków, mimo że mogliby to zrobić bezkarnie. Niesamowite!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Widzę że jakieś nowe sci fi się tu pisze. Ostatnio n apikabu czytałem podobna fantazje, w której Ukraińcy po wygranej wojnie będą żądali reparacji, nie dostaną, Europa ich nie poprze więc pójdą na Berlin.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- mistrz forumowej ceremonii
kurde, tutaj to nawet nie chcę wchodzić w jakąś dyskusję, bo widze że jak zwykle każdy najmądrzejszy.
powiem tylko tyle, że nie ma nas tam i zasadniczo chuja wiemy, ale jak widzę tę propagandę, że ukry zaraz zniszczą rosjan, a jak my (Polska w sensie) im pomożemy to już na bank, to śmiać mi się chce
oczywiście wojna to gówno najgorsze, oby się to możliwe szybko skończyło i bardzo mi żal cywili. to chyba jasne
powiem tylko tyle, że nie ma nas tam i zasadniczo chuja wiemy, ale jak widzę tę propagandę, że ukry zaraz zniszczą rosjan, a jak my (Polska w sensie) im pomożemy to już na bank, to śmiać mi się chce
oczywiście wojna to gówno najgorsze, oby się to możliwe szybko skończyło i bardzo mi żal cywili. to chyba jasne
-
- rasowy masterfulowicz
Z dedykacją dla mojego forumowego ulubieńca, by sobie poczytał do poduszki. Tak ze dwa-trzy miesiące temu temat był grane na forume.
https://globalnagra.pl/kolaps-rosji/
Jesteśmy tam, nawet nie tylko sprzętowo, ale tez ludzko. Nie będe pisał o szczegółach, bo temat dość śliski, ale są w publicznie dostępnych miejscach informacje, które spowodowałyby, że wlazłbyś pod stół odszczekać swoje głupoty.
https://globalnagra.pl/kolaps-rosji/
Skoro jak sam przyznajesz chuja wiesz, to po co się odzywasz błaznując?
Jesteśmy tam, nawet nie tylko sprzętowo, ale tez ludzko. Nie będe pisał o szczegółach, bo temat dość śliski, ale są w publicznie dostępnych miejscach informacje, które spowodowałyby, że wlazłbyś pod stół odszczekać swoje głupoty.
-
spoko. pierwszy i ostatni raz coś tu napisałem
-
nie, ale bywam rzadko więc wybacz
Smutny Girkin opowiada o kulisach klęski, bez nadziei na lepsze jutro. Monolog piwniczny 08.09.2022:
Dobrze gada towarzysz Girkin, będzie koncertowy wpierdol.
Dobrze gada towarzysz Girkin, będzie koncertowy wpierdol.
- Sybir
Andromeda na propsie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Obejrzałem dokładniej filmik z Ogórkinem. Pięknie tam jedzie na Kreml i cały kacapski system.
- Sybir
A mimo to bezpieka go nie zawija. Elektryka prąd nie tyka.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Pewnie jeszcze jest im potrzebny, bo pali się grunt pod nogami. Gdyby tak jechał na swoich mocodawców w momencie kiedy byłoby spokojniej na froncie, to mogłoby się okazać, że przypadkowo najechałby na minę podczas przejażdżki po mieście.
Zaczynam powoli być fanem Ogórkina, cytuje nawet skurwiel Strugackich! Po raz pierwszy słyszę kacapa z poczuciem humoru. Ładnie jedzie od 42:20. Widać, że się chuj nikogo nie boi.
Andromeda odwala kawał świetnej roboty.
Andromeda odwala kawał świetnej roboty.
- Medard
ciekawostka, start irańskie drony kamikadze shahed 136, które są obecnie na stanie RUS:
Iran potrafi w technologię, mimo różnych sankcji:
https://geekweek.interia.pl/militaria/n ... Id,6293346
Z kolei Scott Crino, który jest założycielem i dyrektorem generalnym firmy doradztwa strategicznego Red Six Solutions LLC, twierdzi, że irańskie drony Shahed-136 mogą zapewnić Rosji "potężną przeciwwagę" względem m.in. amerykańskich wyrzutni rakiet HIMARS, które są obecnie na wyposażeniu ukraińskiej armii. - Obecność Shahed-136 w wojnie w Ukrainie niewątpliwie zmienia plany operacyjne Kijowa. Sama wielkość ukraińskiego pola bitwy utrudnia obronę przed Shahed-136 - powiedział Crino.
Czytaj więcej na https://geekweek.interia.pl/militaria/n ... ign=chrome
Iran potrafi w technologię, mimo różnych sankcji:
https://geekweek.interia.pl/militaria/n ... Id,6293346
Z kolei Scott Crino, który jest założycielem i dyrektorem generalnym firmy doradztwa strategicznego Red Six Solutions LLC, twierdzi, że irańskie drony Shahed-136 mogą zapewnić Rosji "potężną przeciwwagę" względem m.in. amerykańskich wyrzutni rakiet HIMARS, które są obecnie na wyposażeniu ukraińskiej armii. - Obecność Shahed-136 w wojnie w Ukrainie niewątpliwie zmienia plany operacyjne Kijowa. Sama wielkość ukraińskiego pola bitwy utrudnia obronę przed Shahed-136 - powiedział Crino.
Czytaj więcej na https://geekweek.interia.pl/militaria/n ... ign=chrome
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Wiktorze Imantowiczu, po raz kolejny ostrzegam pana w kwestii ekstremizmu myślowego....
Ja pierdolę....
-
Zwłaszcza jak sam Wiktor kaja się i mówi, ale ja z szacunkiem.... słucham tego i zastanawiam się, co też kryje im się pod deklem. Czy oni wierzą w to co mówią? W ten cały russkij mir? Czy nie wiedzą, że te pseudo panstwa istnieją tylko dzięki kaprysowi władcy kremla? Te kajanie się, te ironiczne groźby... wszystko jakby żywcem wyjęte z ruskiej kroniki lat 50-tych, albo i wcześniej, trzydziestych....
Chciałbym aby te pseudo republiki ludowe zostały rozjechane przez czołgi. A jak nie, to niech je odpuszczą, niech będzie tam terror, bieda, nędza, głód i wszy. Niech wszystko tam klęknie i upadnie. Takie preludium dla ich mocodawców.
Myślę, że to idealista, który jest fanem ruskiego miru, ale nie takiego, jaki skroił puting z bandą klakierów.Nasum pisze: ↑18-09-2022, 16:52
Zwłaszcza jak sam Wiktor kaja się i mówi, ale ja z szacunkiem.... słucham tego i zastanawiam się, co też kryje im się pod deklem. Czy oni wierzą w to co mówią? W ten cały russkij mir? Czy nie wiedzą, że te pseudo panstwa istnieją tylko dzięki kaprysowi władcy kremla? Te kajanie się, te ironiczne groźby... wszystko jakby żywcem wyjęte z ruskiej kroniki lat 50-tych, albo i wcześniej, trzydziestych....
Chciałbym aby te pseudo republiki ludowe zostały rozjechane przez czołgi. A jak nie, to niech je odpuszczą, niech będzie tam terror, bieda, nędza, głód i wszy. Niech wszystko tam klęknie i upadnie. Takie preludium dla ich mocodawców.