Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
W przyszłym tygodniu benzyna po 8 zł, ciekawe gdzie jest ściana tego szaleństwa.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Co za barbarzyństwo, niszczenie rzadkiej technologii (procki Cyrix), reliktów przeszłego świata tylko po to aby odzyskać jebane złoto.
Yare Yare Daze
- maciek z klanu
Pamiętajmy, że do końca lipca jest tarcza na paliwo, w sierpniu może być grubo
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Ale jest i druga strona medalu: nawet, jak będzie 10 złotych za litr benzyny, to i tak w Polsce będzie można za 10 złotych kupić więcej benzyny niż w wielu bogatszych krajach!
Kerosene keeps me warm.
- maciek z klanu
Dwa tygodnie temu byłem w Rumuni i tam ceny około 9zl. Na Słowacji 1,8EUR. Wegry około 5,60zl (tutaj również ciekawostka, że na wszystkich stacjach mają identyczna cenę).
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rasowy masterfulowicz
Nic tylko się pociąć szarym mydłem, rozważam przesiadkę na psi zaprzęg
Stay clean! 

-
- postuje jak opętany!
Masakryczne są te ceny, gdyby nie praca zdalna, która została po covidzie, człowiek by zbankrutował na te dojazdy. 

- Medard
U mnie przy pracy zdalnej znacznie wzrosły opłaty za prąd i wodę, bo kawki, herbatki i wodę w kiblu opłaca firma jakby nie liczyć,backslifer pisze: ↑23-05-2022, 17:42Masakryczne są te ceny, gdyby nie praca zdalna, która została po covidzie, człowiek by zbankrutował na te dojazdy.![]()
a na razie kwartalny bilet tramwajowy po tyle samo

Właściwie zrezygnowałem z dojazdu samochodem do roby, bo korki są jak przed kowidem, za to 2/ tydzień przejazd rowerem.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A weź, za każdym razem tankujemy za 100 zł w nadziei że nim to wyjeździmy to sceny się uspokoją, w wyniku czego z co drugiego przejazdu po mieście wrarcamy na rezerwiebackslifer pisze: ↑23-05-2022, 17:42Masakryczne są te ceny, gdyby nie praca zdalna, która została po covidzie, człowiek by zbankrutował na te dojazdy.![]()

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
12 km w jedną stronę skutecznie zniechęca do jeżdżenia rowerem do pracy, czy w ogóle do jeżdżenia do pracy... Praca zdalna to jednak zbawienie.Medard pisze: ↑23-05-2022, 18:57U mnie przy pracy zdalnej znacznie wzrosły opłaty za prąd i wodę, bo kawki, herbatki i wodę w kiblu opłaca firma jakby nie liczyć,
a na razie kwartalny bilet tramwajowy po tyle samo![]()
Właściwie zrezygnowałem z dojazdu samochodem do roby, bo korki są jak przed kowidem, za to 2/ tydzień przejazd rowerem.
- Medard
ja mam dyszkę km, ale prawie całość ścieżką rowerową, więc luz, mogę też częściowo zabrać się metrem, gdyby była koniecznosć, bo II linia ma dobrze dostosowane miejsca na rower w wagonachŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑23-05-2022, 19:0412 km w jedną stronę skutecznie zniechęca do jeżdżenia rowerem do pracy, czy w ogóle do jeżdżenia do pracy... Praca zdalna to jednak zbawienie.Medard pisze: ↑23-05-2022, 18:57U mnie przy pracy zdalnej znacznie wzrosły opłaty za prąd i wodę, bo kawki, herbatki i wodę w kiblu opłaca firma jakby nie liczyć,
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- postuje jak opętany!
Ja ostatnio mniej jeździłem samochodem jak mi się rezerwa zaświeciła w nadziei na to, że ceny spadną do jakichś 6.5-6.6, no ale musiałem pojechać w trasę i zalałem bak po 7.30 na litrze.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑23-05-2022, 19:02A weź, za każdym razem tankujemy za 100 zł w nadziei że nim to wyjeździmy to sceny się uspokoją, w wyniku czego z co drugiego przejazdu po mieście wrarcamy na rezerwiebackslifer pisze: ↑23-05-2022, 17:42Masakryczne są te ceny, gdyby nie praca zdalna, która została po covidzie, człowiek by zbankrutował na te dojazdy.![]()
śmiech przez łzy.

-
- rasowy masterfulowicz
12 km to jest maksymalnie pół godziny, dodatkowo dobrze spędzone z pożytkiem dla pikawy i głowy. Co tu jest zniechęcającego?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑23-05-2022, 19:0412 km w jedną stronę skutecznie zniechęca do jeżdżenia rowerem do pracy, czy w ogóle do jeżdżenia do pracy... Praca zdalna to jednak zbawienie.Medard pisze: ↑23-05-2022, 18:57U mnie przy pracy zdalnej znacznie wzrosły opłaty za prąd i wodę, bo kawki, herbatki i wodę w kiblu opłaca firma jakby nie liczyć,
Chyba, że infrastruktury kąpielowej brak, to wtedy fucktycznie średnio.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Google Mapsy pokazują jakoś 35-40 minut, pewnie można szybciej jak ktoś lubi potem śmierdzieć w pracy;) A jak doliczyć do tego jeszcze prysznice to minimum godzina wcześniej wyjazdu - czyli pobudka o 5.30 przykładowo - niestety aż tak mi nie zależy na tym.
-
też sie zastanawiam. tzn. mi to jest w sumie obojętne, bo robię średnio z 2 tys rocznie, ale ciekawe kiedy sie ludzie wkurwią i wywiozą tę pierdoloną mafię na taczkach. właściwie może nigdy, bo patrząc jakie to społeczeństwo jest otępiałe i bezmyślne, to aż strach się bać
-
- rasowy masterfulowicz
W żadnej zajebanej stonce nie ma the cure już kurwa fa!!1
Stay clean! 

-
Ale sie najebalem. Warszawa . Dla takiego wieśniaka jak ja za dużo. Cały weekend tu mamy sponsorowany przez tvn W poniedziałek o 9 kręcimy materiał . Wrzuce linkę. Mariusz Mazurek braciszek będzie się wypowiadał jak wytrzeźwieje. A najebalismy się z dziennikarzami. Ja jestem swirem ale nienawidzę dużych miast. Nie mój świat. Stany lękowe napierdalają mnie od 14.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Tomek nie pij tyle, bo szczęka ci pęka! Za tydzień BSF wtedy moszna, jak najbardziej! Jeszcze jak!
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
-
Dej spokój. Jestem skazany na malomiasteczkowe życie albo wieśniaka. Nie radzę sobie z emocjami. Po sądach rejonowych albo okręgowych to jestem urabura. W dużym mieście jestem zerem. Nie radzę sobie
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
-
- rasowy masterfulowicz
Marioosh nadal wydzwania po nocach?