Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
A w temacie Epic Games Store - razem z kuponem rabatowym kupiłem Disco Elysium za 43 zł.
Zobaczymy, czy te porównania do Tormenta nie są przesadzone.
Zobaczymy, czy te porównania do Tormenta nie są przesadzone.
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
cyberpunk usuniete z PS Store 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Cóż, miała być gra o świecie rządzonym przez pazerne korporacje to jest. Jebanie biedaków na kasę zaimplementowano akurat perfekcyjnie
. Ciekaw jestem tylko czy będą w stanie to jeszcze poskładać do kupy w kolejnych patchach i ewentualnie przywrócić obiecywaną zawartość która ostatecznie nie pojawiła się w grze przy okazji DLC czy gra umrze śmiercią naturalną w ciągu roku jak typowy średniak.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ Fanboys (czy jakoś tak) będą bronić tej produkcji i pierdolić swoje kocopoły. Moim zdaniem CD Projekt wyruchał ludzi w dupę bez wazeliny, skroili kasę i chuj. W moich oczach już są spaleni. Balon promocyjny napompowali do oporu, naobiecywali w chuj i wydali kapcia. Czasem przeglądam strony o grach i widzę, że tzw. gracze to banda ułomnych zjebów bez realnego podejścia do świata i rzeczywistości. To jest rozrywka, zabawa jak filmy, muza czy cokolwiek, a oni robią z tego sens życia. Podobnie jak fani kapel, które grają chujową muzę a i tak ktoś ich broni. Padaczka w chuj 

- Żułek
ponoć w styczniu i w lutym mają być patche ale chyba nie zupełnie oto chodziło tym co kupili gre 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- hcpig
Gra jest tym czym się spodziewałem, nowomodny szuter akcji z elementami RPG i jest na razie takie ok 7/10 ale wkurza mnie debilizm recenzentów, napierw gra na fali to się spuszczają i boją dać niżej niż 9/10 żeby się nie skompromitować, potem jak wajchowy przestawił wajchę i hajp się wykoleił to teraz jebią, płaczą o bugach, z lubością wklejają artykuły typu 'Portal z dupy z siedzibą w Koziel Wólce wylał wiadro gówna na Sajberpanka i potępił CDPR'. Rzygam.Nerwowy pisze: ↑18-12-2020, 14:00Cóż, miała być gra o świecie rządzonym przez pazerne korporacje to jest. Jebanie biedaków na kasę zaimplementowano akurat perfekcyjnie. Ciekaw jestem tylko czy będą w stanie to jeszcze poskładać do kupy w kolejnych patchach i ewentualnie przywrócić obiecywaną zawartość która ostatecznie nie pojawiła się w grze przy okazji DLC czy gra umrze śmiercią naturalną w ciągu roku jak typowy średniak.
Tak jak gry po 2000 roku może i są słabsze niż klasyki ale da się wyłowić coś ciekawego a nawet wybitnego (New Vegas, Bloodlines) tak prasa growa to już dno.
Takie CDA w wersji sprzed ponad 20-lat, chociaż nie dorównywało gigantom jak Secret Service czy Top Secret i tak zjada na śniadami całą tę bandę gimbów piszących na portalach.
A, na Epiku jest dzisiaj remaster pierwszego Abe'a i to jest genialna gra!
Yare Yare Daze
- TheDude
^ Abe to kult w chuj, Coś pięknego. Hello 

- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Z gog.com już nie da się już normalnie instalek pobierać? Ostatnio by ściągnąć grę musiałem ich odpowiednik steama zainstalować. Dziwne, zawsze reklamowali się jako drm-free itd.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Nerwowy
Bloodlines to akurat doskonały przykład, bo też wyszedł w niedokończonym stanie od strony technicznej, ale przynajmniej dostarczył masę tego co Cyberpunk jedynie obiecywałhcpig pisze: ↑18-12-2020, 17:12Gra jest tym czym się spodziewałem, nowomodny szuter akcji z elementami RPG i jest na razie takie ok 7/10 ale wkurza mnie debilizm recenzentów, napierw gra na fali to się spuszczają i boją dać niżej niż 9/10 żeby się nie skompromitować, potem jak wajchowy przestawił wajchę i hajp się wykoleił to teraz jebią, płaczą o bugach, z lubością wklejają artykuły typu 'Portal z dupy z siedzibą w Koziel Wólce wylał wiadro gówna na Sajberpanka i potępił CDPR'. Rzygam.Nerwowy pisze: ↑18-12-2020, 14:00Cóż, miała być gra o świecie rządzonym przez pazerne korporacje to jest. Jebanie biedaków na kasę zaimplementowano akurat perfekcyjnie. Ciekaw jestem tylko czy będą w stanie to jeszcze poskładać do kupy w kolejnych patchach i ewentualnie przywrócić obiecywaną zawartość która ostatecznie nie pojawiła się w grze przy okazji DLC czy gra umrze śmiercią naturalną w ciągu roku jak typowy średniak.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- hcpig
Oczywiście. New Vegas również.
Ciekawe czy kiedyś jeszcze wyjdą takie gry.
Yare Yare Daze
- Only_True_Believers
https://lowcygier.pl/darmowe/oddworld-n ... mes-store/
Na Epic Games Store pojawiła się kolejna darmowa gra PC. Tytuł można odebrać bezpłatnie jedynie przez 24 godziny!
Oddworld: New ‚n’ Tasty – za darmo
Do końca roku codziennie nowa gierka.
Na Epic Games Store pojawiła się kolejna darmowa gra PC. Tytuł można odebrać bezpłatnie jedynie przez 24 godziny!
Oddworld: New ‚n’ Tasty – za darmo
Do końca roku codziennie nowa gierka.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Żułek
dobre

szczegóły https://www.ppe.pl/news/152828/cd-proje ... 89MASlOIZg„Pozew zbiorowy/ zawiadomienie o możliwości popełnieniu przestępstwa
Szanowni Państwo,
nazywam się Mikołaj Orzechowski, jestem warszawskim adwokatem i jednocześnie inwestorem CDPR. W związku z ostatnimi wydarzeniami - a w szczególności zawieszeniem sprzedaży produktu CYBERPUNK 2077, aktualnie analizujemy wraz z zespołem kancelarii przesłanki do wytoczenia pozwu zbiorowego wraz ze złożeniem zawiadomienia o możliwości popełnieniu przestępstwa z ar.t 286 kk. - wprowadzenie w błąd celem uzyskania korzyści majątkowej. Osoby zainteresowane uczestnictwem w powyższym, zapraszam do kontaktu na mail mikolaj.orzechowski@4bizzz.com. Kontakt jest absolutnie bezpłatny, mój wpis ma na celu zweryfikowanie, czy podejmować się powyższych czynności samemu, czy jest więcej osób w sytuacji podobnej do mnie.”
- maciek z klanu
Redzi upadli wg mnie, tak jak przepowiadalem kilka lat temu. Wiedźmin był doskonały. Cp2077 to crap niegrywalny na konsolach starej generacji. Jak można było takie gówno wypuścić. Ciekawi mnie kto wymusił na nich te premierę. Absurd jakiego nie było od wielu lat.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Parael
- rozkręca się
Też mnie to ciekawi dlaczego to wyszło w takim stanie. I jak to musiało wyglądać wiosną gdy miała być pierwotna premiera. Powinni się odciąć od starych konsol ale z wiadomych względów tego nie zrobią bo te 100 mln samych ps4 to łakomy kąsek. CD Projekt to spółka giełdowa więc może akcjonariusze już się niecierpliwili i chcieli dostać swoje pieniądze sprzedając akcję gdy ich wartość jest najwyższa. Sprzedali gdy hype sięgnął Zenitu i wartość CDP na giełdzie poleciała na ryj. Nauka z tego taka jak zwykle w takich sytuacjach tj nie robić pre orderów. Ją sam mam ps4 ale nie ma mowy żeby na nie kupił cuyberpunka. Kupie za kilka miesięcy na PC i ogram przez GeForce Now bo kompa do tej gry zdatnego nie mam. A tymczasem zostają starsze i stare gry. Niedawno kupilem za 30 zł Horizon Zero Down i gra się bardzo fajnie a wczoraj na Gogu w promocji wziąłem stareńki Close Combat 2 A Bridge too Far. Po co mi cuyberpunk teraz. Pozdro.
Nekrosadystyczny Turbosperminator
- hcpig
Ale ból dupy jest o porty na konsole, na PC gra jest ok, żaden hit ale solidne 7/10, I nie trzeba mieć potwora żeby grać z detalami pomieszanymi med z high bez spadku płynności. Tak jak megahype to była gruba przesada (po trailerach z 2018 przecież widać było że szału nie ma) tak teraz to masowe jebanie jest niedorzeczne.maciek z klanu pisze: ↑19-12-2020, 08:25Redzi upadli wg mnie, tak jak przepowiadalem kilka lat temu.
A Wiedźminy też nie były jakieś zajebiste, setting jest dziełem Sapka a reszta to tylko rzemiosło, jak pierwszy raz zagrałem w W1 to mnie wręcz odrzuciło i przekonałem się później.
Yare Yare Daze
- bullet
- zaczyna szaleć
Po chyba 23 latach odświeżyłem sobie Heretica, nadal daje radę. Jakoś mam sentyment do FPP z lat 90-tych.
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- maciek z klanu
Liczba bugów, hujowate opcje dialogowe, strzelanie w przeciwników 500 nabojów to jest ok? Do tego puste ulice, sterowanie samochodami hujowe, system rozwoju postaci który niewiele zmienia, idiotycznie nieczytelna mapa, koszmarnie wyglądający ekwipunek i system wszczepów który miał być rewolucyjny a jest wydmuszka? Nie wspomnę o tych idiotycznych minigierkach hakowania, powtarzalnych misji pobocznych rodem z need for speeda?... To jest 7/10?hcpig pisze: ↑19-12-2020, 14:49Ale ból dupy jest o porty na konsole, na PC gra jest ok, żaden hit ale solidne 7/10, I nie trzeba mieć potwora żeby grać z detalami pomieszanymi med z high bez spadku płynności. Tak jak megahype to była gruba przesada (po trailerach z 2018 przecież widać było że szału nie ma) tak teraz to masowe jebanie jest niedorzeczne.maciek z klanu pisze: ↑19-12-2020, 08:25Redzi upadli wg mnie, tak jak przepowiadalem kilka lat temu.
A Wiedźminy też nie były jakieś zajebiste, setting jest dziełem Sapka a reszta to tylko rzemiosło, jak pierwszy raz zagrałem w W1 to mnie wręcz odrzuciło i przekonałem się później.
Wiedźmin 3 był wybitny. Mało bugów, rewolucyjna grafika, świetna muzyka. Jedyny minus w wiedźminie to kulawą walka, ale poza tym ta gra miała efekt wow. A tutaj? Co jest takiego zajebistego oprócz muzyki, niektórych scenerii i historia (na szczęście ta jest dobra, bo gdyby to było średnie to to gra 4/10)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Antton213
- w mackach Zła

dzisiejsza tajemnicza gra z epicgames zdobiona w odcienie zieleni, czyżby Alien: Isolation

- Only_True_Believers
O tutaj lista tego co będzie grane:
17 grudnia – Cities: Skylines
18 grudnia – Oddworld: New’n’Tasty
19 grudnia – The Long Dark
20 grudnia – Defense Grid
21 grudnia – Alien: Isolation
22 grudnia – Metro 2033
23 grudnia – Tropico 5
24 grudnia – Inside
25 grudnia – Darkest Dungeon
26 grudnia – My Time in Portia
27 grudnia – Night in the Woods
28 grudnia – Stranded Deep
29 grudnia – Solitairica
30 grudnia – Torchlight II
31 grudnia – Jurassic World Evolution
Wczoraj skończyłem cp2077 Zajął mi jakieś 40-50 h gdyby nie to że akurat złapałem sars2 to nigdy bym tego nie skończył.
Zajebista gra.
17 grudnia – Cities: Skylines
18 grudnia – Oddworld: New’n’Tasty
19 grudnia – The Long Dark
20 grudnia – Defense Grid
21 grudnia – Alien: Isolation
22 grudnia – Metro 2033
23 grudnia – Tropico 5
24 grudnia – Inside
25 grudnia – Darkest Dungeon
26 grudnia – My Time in Portia
27 grudnia – Night in the Woods
28 grudnia – Stranded Deep
29 grudnia – Solitairica
30 grudnia – Torchlight II
31 grudnia – Jurassic World Evolution
Wczoraj skończyłem cp2077 Zajął mi jakieś 40-50 h gdyby nie to że akurat złapałem sars2 to nigdy bym tego nie skończył.
Zajebista gra.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Antton213
- w mackach Zła
^epic leci, jak po sznurku. ktoś wrzucił listę do neta i zepsuł zabawę;)