Wyglądają na kiboli. Ciekawe jaki znaczek jest zamazany na szubienicy?
Tu widać
Hehe, przed chwilą tam bylem, Śmiesznie wyglądała grupa kiboli czy kogo tam szukająca sobie zajęcia pod kościołem bo wszyscy ich zlali.
Jak dla mnie mogą bronić tych kościołów. Tylko szczelnie, tak żeby nikt się nie przedostał.
Na górze gałęzie, a na dole listki
***** ***, LGBT i feministki.
Na dole ciotka, na dole wuj,
Konfa i PiS to jeden chuj.
mi zabrakło weny
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Można się śmiać z takich akcji ale niestety jak tak dalej pójdzie to wiele osób ucierpi a być może nawet straci życie ale będzie już za późno. Emocje są tak rozpalone, że głosy rozsądku już nie są przez żadną ze stron brane pod uwagę. Dodatkowo wszyscy już zapomnieli o Covid-19.
Można się śmiać z takich akcji ale niestety jak tak dalej pójdzie to wiele osób ucierpi a być może nawet straci życie ale będzie już za późno. Emocje są tak rozpalone, że głosy rozsądku już nie są przez żadną ze stron brane pod uwagę. Dodatkowo wszyscy już zapomnieli o Covid-19.
śmieje się dwóch panów których rajcuje przemoc. inni milczą.
Ostatnio zmieniony 27-10-2020, 21:40 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.