SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SARS-CoV-2
Zamykają Barcelonę, na razie częściowo, jak ktoś planuje Katalonię na wakacje, to nie wiem, czy szybko wróci. Chociaż mają dwa lotniska, więc będą czynne jakiś czas.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Drone
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
https://zestadionu.pl/adam-malysz-20072 ... DFz0s0ATxY
Straszne!
"(...) na kilka dni Adam Małysz stracił węch i smak, a także czuł się osłabiony podczas wykonywania lekkich prac domowych."
"Byłem na kwarantannie w domu, niestety z żoną, bo ona również nie mogła wychodzić. Co ciekawe, ona nie została zakażona koronawirusem, trzy testy wypadły ujemnie. Choć muszę przyznać, że na początku ona miała większe objawy, niż ja. Myślę, że to psychika płatała jej figle, bo dużo o tym czytała. Dopiero gdy okazało się, że na pewno nie ma koronawirusa, te objawy u niej ustąpiły."
Straszne!
"(...) na kilka dni Adam Małysz stracił węch i smak, a także czuł się osłabiony podczas wykonywania lekkich prac domowych."
"Byłem na kwarantannie w domu, niestety z żoną, bo ona również nie mogła wychodzić. Co ciekawe, ona nie została zakażona koronawirusem, trzy testy wypadły ujemnie. Choć muszę przyznać, że na początku ona miała większe objawy, niż ja. Myślę, że to psychika płatała jej figle, bo dużo o tym czytała. Dopiero gdy okazało się, że na pewno nie ma koronawirusa, te objawy u niej ustąpiły."
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Szkoda, młody chłop jeszcze, taki skoczek a najwyraźniej nie wskoczył na babę przez co najmniej dwa tygodnie.
Kerosene keeps me warm.
-
Kolego, przecież wskoczył. Mówił o lekkich pracach domowych.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Niech Adam mniej telewizji ogląda, od razu objawy ustąpią.Pacjent pisze: ↑20-07-2020, 17:14https://zestadionu.pl/adam-malysz-20072 ... DFz0s0ATxY
Straszne!
- TheDude
^ Wolałbym kwarantannę bez żony. Z taką kasą jak u Małysza to można sobie zrobić sanatorium pod klepsydrą/karafką/fajką wodną/jacuzzi czy co jeszcze przyjdzie do głowy 

- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
kupił niedawno kompa za 10 tys, wiec oszczędzanie na jedzeniu miało głebszy sensHatefire pisze: ↑14-07-2020, 08:28O kurwa, żeby taką leniwą, lewacką mendę jak ja było stać żyć wystawniej i jeść wykwintniej niż tego wojownika turbokapitalizmu. No ale od mamy przynajmniej się wyprowadził. Może jakby zajął się czymś pożyteczniejszym niż nagrywanie filmików na youtube stać by go było na coś więcej niż ryż z Biedry.

- Triceratops
Kurwa ja się nie nadaję do tego eksperymentu. Obawiam się, że gdybym podsumował same napoje od piątku to wyszłoby, że nie jem do 15 sierpnia. Czyli wyjdzie, że pod koniec wakacji, pierwszy posiłek będę mógł swobodnie planować na koniec drugiego kwartału 2021....Ja pierdole, a przecież i tak się staram. Chyba.yossarian84 pisze: ↑21-07-2020, 21:33kupił niedawno kompa za 10 tys, wiec oszczędzanie na jedzeniu miało głebszy sensHatefire pisze: ↑14-07-2020, 08:28O kurwa, żeby taką leniwą, lewacką mendę jak ja było stać żyć wystawniej i jeść wykwintniej niż tego wojownika turbokapitalizmu. No ale od mamy przynajmniej się wyprowadził. Może jakby zajął się czymś pożyteczniejszym niż nagrywanie filmików na youtube stać by go było na coś więcej niż ryż z Biedry.![]()
- Hatefire
Eeee,j ale z tego filmiku wynika fakt zgoła zaskakujący. Kelthuz poszedł do pracy, bo laska mu robi kanapki na tą okoliczność.535 pisze: ↑21-07-2020, 22:02Kurwa ja się nie nadaję do tego eksperymentu. Obawiam się, że gdybym podsumował same napoje od piątku to wyszłoby, że nie jem do 15 sierpnia. Czyli wyjdzie, że pod koniec wakacji, pierwszy posiłek będę mógł swobodnie planować na koniec drugiego kwartału 2021....Ja pierdole, a przecież i tak się staram. Chyba.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Barszcz też by bardzo sycący, bo miał dużo ziemniaków

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Ja za to spokojnie wyrobilbym i moglbym jeszcze podniesc poprzeczke.535 pisze: ↑21-07-2020, 22:02Kurwa ja się nie nadaję do tego eksperymentu. Obawiam się, że gdybym podsumował same napoje od piątku to wyszłoby, że nie jem do 15 sierpnia. Czyli wyjdzie, że pod koniec wakacji, pierwszy posiłek będę mógł swobodnie planować na koniec drugiego kwartału 2021....Ja pierdole, a przecież i tak się staram. Chyba.yossarian84 pisze: ↑21-07-2020, 21:33kupił niedawno kompa za 10 tys, wiec oszczędzanie na jedzeniu miało głebszy sensHatefire pisze: ↑14-07-2020, 08:28
O kurwa, żeby taką leniwą, lewacką mendę jak ja było stać żyć wystawniej i jeść wykwintniej niż tego wojownika turbokapitalizmu. No ale od mamy przynajmniej się wyprowadził. Może jakby zajął się czymś pożyteczniejszym niż nagrywanie filmików na youtube stać by go było na coś więcej niż ryż z Biedry.![]()
woodpecker from space
Pewnie podżerałbyś z ogródka i od miejscowego chłopa. Wszystko bez paragonów.Triceratops pisze: ↑22-07-2020, 08:05Ja za to spokojnie wyrobilbym i moglbym jeszcze podniesc poprzeczke.535 pisze: ↑21-07-2020, 22:02Kurwa ja się nie nadaję do tego eksperymentu. Obawiam się, że gdybym podsumował same napoje od piątku to wyszłoby, że nie jem do 15 sierpnia. Czyli wyjdzie, że pod koniec wakacji, pierwszy posiłek będę mógł swobodnie planować na koniec drugiego kwartału 2021....Ja pierdole, a przecież i tak się staram. Chyba.yossarian84 pisze: ↑21-07-2020, 21:33
kupił niedawno kompa za 10 tys, wiec oszczędzanie na jedzeniu miało głebszy sens![]()
- Triceratops
Od chlopa biore tylko jajka, 50gr.sztuka, 200 szt/miesiac idzie spokojnie. Reszta z ogrodka, jezeli tak mozna nazwac pole. Plus przerwy jezeniu po kilka dni.
woodpecker from space
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Jajka od chłopa 50gr? zazdraszczam, u mnie całe ziko trza za taki frykas wybulić.
- Triceratops
Wiesz, u tej tepej ludzkiej biomasy wszystko mozna taniej kupic jak sie nia nie gardzi
Czasami bimberek mu dam w prezencie i jakos to leci.

woodpecker from space
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Kel od dawna pracuje, widywałem go czasem jak szedł z aktówką do roboty, gdy mu nosiłem awiza na polecone.Hatefire pisze: ↑21-07-2020, 22:38Eeee,j ale z tego filmiku wynika fakt zgoła zaskakujący. Kelthuz poszedł do pracy, bo laska mu robi kanapki na tą okoliczność.535 pisze: ↑21-07-2020, 22:02Kurwa ja się nie nadaję do tego eksperymentu. Obawiam się, że gdybym podsumował same napoje od piątku to wyszłoby, że nie jem do 15 sierpnia. Czyli wyjdzie, że pod koniec wakacji, pierwszy posiłek będę mógł swobodnie planować na koniec drugiego kwartału 2021....Ja pierdole, a przecież i tak się staram. Chyba.
Myche też widuję czasem na bazarze gdy kupuje warzywka.
Kielce to małe miasto

- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Tak, dobra cena. Ja płacę 80 gr.Jimmy Boyle pisze: ↑22-07-2020, 09:14Jajka od chłopa 50gr? zazdraszczam, u mnie całe ziko trza za taki frykas wybulić.
-