może być też szkopskie Darkness Shall Rise albo fińskie Svart Records bo nawet mają taniej niż w Napalm
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Napisałem reklamację, przysłali kuriera po porysowaną płytę, dzisiaj przyszła podmianka, tym razem porysowana z obydwu stron plus rozjebana okładka. Pudełko całe, więc musiała taką być zapakowana. Widły i piec. Płyta do kosza, firma na czarną listę, jebać januszów byznesu. A Sceptic ukradnę z sieci.Kilgore pisze: ↑02-06-2020, 21:23Ten cały Szataniec od Sceptica, nie dość że winyl przerysowany w poprzek jak gwoździem to jeszcze tak brzmi że myślałem że mi się sprzęt spierdzielił, Centryczny też jak koło od Ukrainy. Ja prdl. Ciekawe czy to tylko ten egzemplarz czy ogólnie padaka. Praktycznie gitar nie ma jakieś takie to płaskie takie, brzęczące. Albo mnie pamięć zawodzi albo z kasety grało o niebo lepiej.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
-
Widać, doskonale rozumieją na czym polega wymiana reklamowanego produktu na nowy, pozbawiony wad
smieszkuję, ale sam bym się wkurwił niemozliwie.

- Gall
Godz Ov War i Mythrone Promotion pysznie.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Żułek
fan jak zwykle super
troche się grzebali ale się udało 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- nicram
Wyjaśniła się sprawa z Godz ov War i skończyło się szczęśliwie. SP Records - super. W ciągu 24 h płyty u mnie.
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
SP Records ? Lemingi kupują Kazika ? xD
- Triceratops
Kazika? Tego kazika co wlasnie czytam z nim wywiad w gazecie? O - tego co gada tak? :
O Patriot Act mowi to samo co ja, hehe plaskoziemca jebany antyszczepionkowiec zeboid hehe Xd[kazik]- Przyszedl odpowiedni czas. Zdarzyly sie dwie tendencje. Jedna to rozprzestrzenianie sie, moim zdaniem, niegroznego wirusa, ktory ma tylko te ceche, ze sie latwo roznosi. Tej cechy nie mialy trzy poprzeddnie epidemie w ostatnich 15 latach. A byly duzo grozniejsze niz koronawirus.
Druga tendencja to dojscie do pewnego poziomu rozwoju instrumentow inwigilacji, ktore chciano przetestowac. Wiadomo, ze to dziala. Jestesmy i tak caly czas pod obserwacja systemu. (...) Przetestowano, na ile ludzie dobrowolnie poddadza sie inwigilacji. To byl bardzo dobry moment. Okazalo sie, ze ludzie sie tak potwornie boja o swoje bezpieczensttwo, ze wystarczy nawet drobne haslo i sa gotowi oddac swoja wolnosc za poczucie bezpieczenstwa. Jeszcze w starym swiecie, czyli tym, ktory sie skonczyl na przelomie lutego i marca 2020 roku, wydawalo nam sie, ze kontrolujemy wszystko
[red]- Sytuacja sie zmienila
[kazik]- Jakis w sumie niegrozny wirus powpoduje panike stadna. Ja nie twierdze, ze rzady panstw sie umowily w tym celu i taka akcje zrobily swiadomie. Ona po prostu wynikla z szeregu wawrunkow, ktore pojawily sie w danej sytuacji. To tak jak z Patriot Act, tylko, ze w mniejszej skali, Amerykanie po zamachach na wieze w ciagu jednego dnia dali sobie odebrac ogromne polacie swojej wolnosci
woodpecker from space
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Morbid Chapel Records bezbłędnie. Błyskawica, chyba mają chody na poczcie, niewiele powyżej doby od zamówienia paczka u mnie, brawo!
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
-
- postuje jak opętany!
ASRAR db z minusem. Płatność za wysyłkę DHL a przyszło pocztą = 20 dni czekania.
Pagan bdb.
Pagan bdb.
Wydaje mi się, że czasem DHL ma umowę z pocztą, która przejmuje przesyłkę. Może tak było w tym wypadku? Choć 20 dni to z deka przydługo...
- maciek z klanu
Miałem kilka razy że przesyłkę z DHL dostarczał mi kurier z pocztexu
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- postuje jak opętany!
Musiałbym sprawdzić pieczątki na opakowaniu ale poszło dalej do pr0metheusa. Ważne , że doszło po niezbyt pochlebnej opinii Bartasa, strach był.maciek z klanu pisze: ↑25-06-2020, 19:50Miałem kilka razy że przesyłkę z DHL dostarczał mi kurier z pocztexu
- Ascetic
re-fu-se-rec.
polak potrafi. nie wiem, czy nie najbardziej zasłużony label dla sceny se. na świecie a nie na lokalny podwórku. r. siedzi na scenie od pewnie 20 jak nie dłużej lat. niezmiennie wierny młodzieńczym ideałom.
dodatkowo mądry i skromny facet. spotkanie to sama przyjemność. > rozmowa o tym co i jak i dlaczego. też o tym jak korona przekosiła scenę hcp. tak na gorzko rozmowa. w tle ***** *** i podejście do kultury i kto jest w niej mocy a kto niekonicznie.
a sama muzyka? to co miało być z niemców przywiezione = jest. ceny ekscelentne. idealny zestaw niezbyt młodego a-p na kolejne tygodnie.
polak potrafi. nie wiem, czy nie najbardziej zasłużony label dla sceny se. na świecie a nie na lokalny podwórku. r. siedzi na scenie od pewnie 20 jak nie dłużej lat. niezmiennie wierny młodzieńczym ideałom.
dodatkowo mądry i skromny facet. spotkanie to sama przyjemność. > rozmowa o tym co i jak i dlaczego. też o tym jak korona przekosiła scenę hcp. tak na gorzko rozmowa. w tle ***** *** i podejście do kultury i kto jest w niej mocy a kto niekonicznie.
a sama muzyka? to co miało być z niemców przywiezione = jest. ceny ekscelentne. idealny zestaw niezbyt młodego a-p na kolejne tygodnie.
lys på slutten av lys
- Kilgore
Niemiaszków z EMP pogięło z cenami, za pojedyncze lp reedycje wołają po 160-200zyli. Szkoda bo mieli fajne ceny i asortyment.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- nicram
Oni raczej zawsze ceny nowych artykułów mieli powiedziałbym w standardzie niemieckim.
Zerknąłem jednak i faktycznie niektóre ceny jakby z innej galaktyki. Ja tam dość często kupowałem, ale tylko z wyprzedaży lub promocjach.

all the monsters will break your heart
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Immanis pisze: ↑25-06-2020, 22:48Musiałbym sprawdzić pieczątki na opakowaniu ale poszło dalej do pr0metheusa. Ważne , że doszło po niezbyt pochlebnej opinii Bartasa, strach był.maciek z klanu pisze: ↑25-06-2020, 19:50Miałem kilka razy że przesyłkę z DHL dostarczał mi kurier z pocztexu
Opakowanie poszło do śmieci , wiec nic nie powiem o pieczarkach
niech to miejsce niebawem zniknie
- von Leers
- zaczyna szaleć
Mają. Mi też się zdarzało, że zamawiałem dostawę z DHL a dostawałem przez PP. Kiedyś pytałem o to kumpla, który jeździł jako kurier w DHLu i sam mi potwierdził, że takie rzeczy mają miejsce głównie w grudniu, kiedy są takie ilości przesyłek, że kurierzy nie wyrabiają więc niektórzy przewoźnicy po prostu dzielą jakoś "ten tort". Pewnie są tam między nimi potem jakieś rozliczenia finansowe ale to już raczej nie nasza sprawa. Podobno największym skurwielem na rynku jest/był UPS, który woli "zajechać" swoich kurierów nawet jak mają pracować po 18 godzin ale "nie odpuści". Zaznaczam, że mówię o sytuacji sprzed jakichś 2 lat i opisywanej z punktu widzenia kuriera - może to teraz wygląda inaczej - nie wiem. Osobiście nie robi mi to różnicy czy paczkę dostarczy mi DHL, DPD, UPS, InPost czy Pocztex - ważne żeby dotarła

- maciek z klanu
Sklep u Sovy bdb. Wczoraj wysłane, dziś u mnie. InPost zadziałał jak należy.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo