ŻUŻELEK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: ŻUŻELEK
tym bardziej ze na pewno przytna kasiore zawodnikom za punkt.
bez walki o cokolwiek , bez dopingu to odjada te cztery kolka na spokojnie bez wiekszej rywalizacji. do dupy z takimi zawodami.
bardzo jestem ciekawy jak z tego wybrna bo dobrych rozwiazan nie ma.
z dobrych wiadomosci cala czolowka zawodnikow zagranicznych deklaruje przenosiny do pl na czas sezonu i jazde tylko w naszej lidze.
poza tym taki kolejarz opole zebral przyzwoita pake i mial aspiracje awansowac po 11 latach wyzej. a tu cyk-brak awansu. powoli z nich robi sie taki gorgoroth zuzla - cale zycie w drugiej lidze;)
bez walki o cokolwiek , bez dopingu to odjada te cztery kolka na spokojnie bez wiekszej rywalizacji. do dupy z takimi zawodami.
bardzo jestem ciekawy jak z tego wybrna bo dobrych rozwiazan nie ma.
z dobrych wiadomosci cala czolowka zawodnikow zagranicznych deklaruje przenosiny do pl na czas sezonu i jazde tylko w naszej lidze.
poza tym taki kolejarz opole zebral przyzwoita pake i mial aspiracje awansowac po 11 latach wyzej. a tu cyk-brak awansu. powoli z nich robi sie taki gorgoroth zuzla - cale zycie w drugiej lidze;)
niech to miejsce niebawem zniknie
- devastator77
Falubaz się dogadał z wszystkimi żużlowcami i jest pełen skład,niedługo mają ruszyć treningi,a w czerwcu liga.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- pr0metheus
^no dogadal sie, ale szczerze jakos ich nie widze w walce o medale z ta ekipa.
unia leszno za to nie dogadala sie z emilem i piotrkiem pawlickim. mysle ze sie jednak dotra, wyjscia za bardzo nie maja.
ekstralipa startuje 12 czerwca, 1 liga miesiac pozniej. planowo bez kibicow, ale kto wie , kto wie...
dzis ,14 maja 2020- 100 lecie Polonii Bydgoszcz. piekna historia, ostatnio lata nedzy, ale ten czarny gryf wlasnie powstaje z popiolow i juz niedlugo ugryzie w dupe niejednego niedowiarka. niniejszym wznosze kielich z kosci

unia leszno za to nie dogadala sie z emilem i piotrkiem pawlickim. mysle ze sie jednak dotra, wyjscia za bardzo nie maja.
ekstralipa startuje 12 czerwca, 1 liga miesiac pozniej. planowo bez kibicow, ale kto wie , kto wie...
dzis ,14 maja 2020- 100 lecie Polonii Bydgoszcz. piekna historia, ostatnio lata nedzy, ale ten czarny gryf wlasnie powstaje z popiolow i juz niedlugo ugryzie w dupe niejednego niedowiarka. niniejszym wznosze kielich z kosci

- devastator77
Ja uważam,że Falubaz ma szanse na medal,może nie złoty,ale brąz jest w zasięgu,wszystko będzie zależało od juniorów,zresztą to będzie dziwny sezon,zobaczymy jak pojadą.
Polonii życzę powrotu do ekstraligi.
Polonii życzę powrotu do ekstraligi.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- pr0metheus
Premierro zgodził się wpuścić kibiców na stadiony w liczbie 1/4 pojemności obiektu. Dobre i to. Ciekawe jak motor rozwiąże problem karnetowiczow , bo podejrzewam ze jest ich więcej niż 25% miejsc.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
7,5 tys. czyli mniej więcej 75% pojemności obiektu.pr0metheus pisze: ↑30-05-2020, 10:26Premierro zgodził się wpuścić kibiców na stadiony w liczbie 1/4 pojemności obiektu. Dobre i to. Ciekawe jak motor rozwiąże problem karnetowiczow , bo podejrzewam ze jest ich więcej niż 25% miejsc.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- pr0metheus
Grubo ponad limit, nawet jeżeli część przeniosła karnet na nast sezon , to chyba jakies losowanie wejdzie w grę. Najmniejszy obiekt W e- lidze ma gkm , ale chyba tam tyle karnetów nie sprzedali.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Ptaki cwierkaja że Hampel w ROW
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- pr0metheus
to juz dawno cwierkaja, ale teraz chyba cos jest na rzeczy. biorac pod uwage ze emil i pawlicki wrocili,a unia ma problemy z kasa to bardzo prawdopodobne ze hampel szuka nowego miejsca.
- maciek z klanu
No no, mam na myśli że prawie pewniak. No nie jest to ktoś kim bym się jaral :/
- pr0metheus
jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:)
z dwoma kadrowiczami sila row-u na pewno wzrasta. to bedzie bardzo ciekawy sezon
z dwoma kadrowiczami sila row-u na pewno wzrasta. to bedzie bardzo ciekawy sezon
-
- w mackach Zła
Na trybunach pewnie się w tym roku nie obejrzy zawodów 
Po porozumieniu Unii z Emilem i Piterem zapowiada się kolejny sezon dominacji leszczynian.
Bardziej pasjonująco powinno być w SGP gdzie o tytuł powalczą zapewne Zmarzlik, Emil, Madsen ale nie zapominalbym o Woffindenie i Doyle'u. Mniejsza ilość zawodów spowoduje większy ścisk między rywalami do tytułu.
Po porozumieniu Unii z Emilem i Piterem zapowiada się kolejny sezon dominacji leszczynian.
Bardziej pasjonująco powinno być w SGP gdzie o tytuł powalczą zapewne Zmarzlik, Emil, Madsen ale nie zapominalbym o Woffindenie i Doyle'u. Mniejsza ilość zawodów spowoduje większy ścisk między rywalami do tytułu.
- pr0metheus
nie sadze zeby ta dominacja byla taka jak przed rokiem. widac tam spore napiecia, beda tarcia i predzej czy pozniej ten kolektyw sie rozpadnie. np. wlokniarz moze im pomieszac szyki. wielka niewiadoma co ze sparta bedzie.
jezeli wogole sie odbedzie. wg kontraktu powinno byc min.6 rund. na razie daleka droga zeby to wszystko poskladac w jakas logiczna calosc.
edit
kurwa jak juz brakuje tych meczykow. juz bym nawet poszedl popatrzec na sama kosmetyke toru;)
-
- w mackach Zła
Włókniarz na papierze to prawie dream team, bo trójka gwiazd z GP a i Rysiu Holta zawsze po powrocie do Czewy nagle łapał drugą, trzecią , czwarta młodość... jednak za dużo dziur chyba w tym składzie. Lindgren zawsze jest chimeryczny, jeden z najmniej pewnych liderów w elidze, koszmarnie startuje.. O ile ich zwycięstwo nad Unia w czewie mnie nie zdziwi tak wyrównan walke z mistrzami w skali sezonu uznałbym za sensację.
Ale na srebro mają największe szanse.
Ale na srebro mają największe szanse.
- pr0metheus
Ćwierkali ćwierkali i się zesrali.
Mrozek poskąpił grosza i Hampel w Motorze.
- maciek z klanu
- pr0metheus
- maciek z klanu
-
- w mackach Zła
Nie sądzę, aby Adrianek gwarantował więcej oczek od Hampela. Raczysz żartować kolego.
- maciek z klanu
Zależy. Wg mnie z nim jest ten problem, że on zawsze jest traktowany jako ten któryś tam w drużynie. A tutaj obok Woryny i może Batchelora i Milika będzie główna gwiazda. Jego waleczność i charakter to jest coś co mi się podoba. Nie odpuszcza i to jest to. A Hampel? Dobry sprzęt, grzeczny chłopiec. Ja lubię rozbójników.
I nie oszukujmy się, ROW ma najsłabszy skład z całej ekstraligi. Atut własnego toru tu nie pomoże. Hampel to nie ten format do uratowania ROWu. Tutaj Milik musiałby wejść na swoje maksymalne obroty i Batchelor. Do tego Lambert. Juniorzy są chyba najsłabsi w całej lidze. I nawet nie chce myśleć co będzie w przypadku jakiejś kontuzji. O Woryne jestem spokojny, bo wg mnie to największy talent razem z Drabikiem. Do tego Dudek i Zmarzlik (bleh). Choć ci dwaj już oszlifowani. No nic ja trzymam kciuki za ROW!
I nie oszukujmy się, ROW ma najsłabszy skład z całej ekstraligi. Atut własnego toru tu nie pomoże. Hampel to nie ten format do uratowania ROWu. Tutaj Milik musiałby wejść na swoje maksymalne obroty i Batchelor. Do tego Lambert. Juniorzy są chyba najsłabsi w całej lidze. I nawet nie chce myśleć co będzie w przypadku jakiejś kontuzji. O Woryne jestem spokojny, bo wg mnie to największy talent razem z Drabikiem. Do tego Dudek i Zmarzlik (bleh). Choć ci dwaj już oszlifowani. No nic ja trzymam kciuki za ROW!