Zadałem proste pytanie, nie przypuszczałem że tak prędko dojdziemy do wymyślonych chorób. Podobno nie lubisz jak ktoś argumentuje ad personam, gdzieś mi się obiło, to prawda?Triceratops pisze: ↑21-05-2020, 20:21Pokazuje na ksiezyc mowiac "oto ksiezyc" a karkas juz knuje "o skurwysyn, klamie jebany, to nie ksiezyc, to fake ksiezyc na pewno".
No coz, podobno jest jakas choroba typu nerwica natrectw, chporobliwa nieufnosc czy cos..
Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Behemoth v.2
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Triceratops
Nie napisalem nic ad personam, z tego co widze, napisalem jedynie, ze istnieje cos takiego jak chorobliwa nieufnosc.
Jezeli kazdego podejrzewasz, ze jest klamca to trudno cos innego wymyslec zeby mialo sens.
Jezeli kazdego podejrzewasz, ze jest klamca to trudno cos innego wymyslec zeby mialo sens.
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Aha ok wydawało mi się że coś czytałem że karkas knuje i wydawało mi się że to o chorobach to o nim ale jak nie tylko tak ogólnie to luzik
If you do everything right, there will be no struggle.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Niech kol. Bloodcult przejdzie się do kilku parafii i zapyta koniecznie, ile podatku od nieruchomości płacą za wszystkie budynki i ziemie, które mają pod swoją pieczą. Myślę, że to będzie pouczająca lekcja matematyki, ekonomii, prawa i jednocześnie etyki.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
A żebyś wiedział że zapytam 

- Triceratops
Ze tez ci sie nie nudzi takie rozwklekanie, napisalem o wskazywaniu, ty, ze co jak to pisze klamca.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑21-05-2020, 20:59Aha ok wydawało mi się że coś czytałem że karkas knuje i wydawało mi się że to o chorobach to o nim ale jak nie tylko tak ogólnie to luzik
No dobra, pasuje w takim razie. Wszyscy klamia i nie jest to objaw zadnej paranoi.
woodpecker from space
Kilka lekcji mu się może przydać. Ja bym mu nie dał pięciu złotych potrzymać, a ten się jeszcze chwali, że umie liczyć.Drone pisze: ↑21-05-2020, 21:08Niech kol. Bloodcult przejdzie się do kilku parafii i zapyta koniecznie, ile podatku od nieruchomości płacą za wszystkie budynki i ziemie, które mają pod swoją pieczą. Myślę, że to będzie pouczająca lekcja matematyki, ekonomii, prawa i jednocześnie etyki.
- dzik
- zahartowany metalizator
Magnapolonia i nczasTriceratops pisze: ↑21-05-2020, 18:39Niedawno byla beka z kogos, bo cytowal wiadomosci z Pudelka. Nie pamietam tylko kto z kogo te beke toczyl. Co nastepne w kolejce jako zrodlo, Vogule czy Bialy Kozaczek?

dobry kościół to kościół spalony
- hcpig
LOL sorry kolego ale pała z pomorskiego marketingu, trailery a gdzie TEASER?
Yare Yare Daze
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Macie trailer.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- nicram
-
Żalosne
- hcpig
To jest przedstawione tak jak gdyby Nergal był wielką szychą, jakimś naczelnikiem satanistycznego kościoła a'la La Vey i wielkim ideologiem, za którym poszły miliony. No ale czego spodziewać się po zespole, który sprzedawał merch z popiersiem swego lidera.
Yare Yare Daze
- Triceratops
Wiekszym megalomanem jest chyba tylko tow.Bolek, ktorzy za zycia chce miec swoje pomniki i aeroporty. Co ta Doda narobila.
woodpecker from space
- hcpig
- Triceratops
Tez racja. Ale to Doda wpuscila tego barana na salony. Trocki mu tylko podpompowal ego, i sobie przy okazji.
woodpecker from space
- uglak
Na trailery jeszcze będzie czas - to teaser. Nie nadążasz za pomorską bestią marketingu

Tak po oglądnięciu: Darski sam sobie przed wystąpieniami publicznymi wsadza kij w dupę czy ma od tego ludzi?
Guilty of being right
- Triceratops
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
No jak kto? Chłopaki z masterfula czymają rękę na pulsie. Obejrzą ci, których piecze dupa po każdym pierdnięciu Nergala i muszą to skomentować jak stare baby pod blokiem. Na koniec stwierdzą, że nic ich to nie obchodzi.
- Darekthrone
- w mackach Zła
Nikt, kto ma chociaż trochę rozumu i godności, że o dobrym guście nie wspomnę.