POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
ale wiesz, że nie chodzi o prawo, tylko o demonstracje tego, że nie muszą ale pokażą że mają w dupie wprowadzane przez siebie zakazy. A obywatel niech spróbuje jechać na rowerze albo odbierać jedzenie z restauracji.... to naprawdę nie jest fajne....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Heh, też miałem takie pierwsze skojarzenie. ;)trup pisze:w sumie nie wiem co napisać.... chyba obejrzę sobie "Folwark Zwierzęcy". Tam też były zwierzęta równie i równiejsze.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- mistrz forumowej ceremonii
wystarczy popatrzeć co w sejmie robią. kaczyński z różnymi przydupasami nachylają się do siebie, szepczą na uszko, nie mają żadnych masek ani rękawiczek. kpina jakaś
-
Przecież JarKacz i ekipa doskonale wiedzą, że te wszystkie obostrzenia to tresura i golenie frajerów, którzy teraz sami sobie wbijają do głów sensowność noszenia masek i absurdalnych zakazów. Stąd pewnie wysnuto wniosek, że przeciętny obywatel jest tak tępy, że nie odczuje dyskomfortu oglądając takie zdjęcia z placu i z cmentarza.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Medard
Boris Johnson też bagatelizował, aż trafił do szpitala.Heretyk pisze:wystarczy popatrzeć co w sejmie robią. kaczyński z różnymi przydupasami nachylają się do siebie, szepczą na uszko, nie mają żadnych masek ani rękawiczek. kpina jakaś
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a wolałbyś, żeby udawali? myślę, że w dalszej perspektywie to b.dobrze. się odwróci karta i będzie wypomniane. Ty się lepiej martw kto po nich. w drugi szeregu stają nie lepsi a moim zdaniem gorsi. lewica to mały pikuś przy "wolnościowcach".trup pisze:ale wiesz, że nie chodzi o prawo, tylko o demonstracje tego, że nie muszą ale pokażą że mają w dupie wprowadzane przez siebie zakazy. A obywatel niech spróbuje jechać na rowerze albo odbierać jedzenie z restauracji.... to naprawdę nie jest fajne....
-
Widzę cytat z TVPiS.Wacław pisze:a wolałbyś, żeby udawali? myślę, że w dalszej perspektywie to b.dobrze. się odwróci karta i będzie wypomniane. Ty się lepiej martw kto po nich. w drugi szeregu stają nie lepsi a moim zdaniem gorsi. lewica to mały pikuś przy "wolnościowcach".trup pisze:ale wiesz, że nie chodzi o prawo, tylko o demonstracje tego, że nie muszą ale pokażą że mają w dupie wprowadzane przez siebie zakazy. A obywatel niech spróbuje jechać na rowerze albo odbierać jedzenie z restauracji.... to naprawdę nie jest fajne....
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
wiesz, ja już nie chcę wchodzić w żadne teorie spiskowe typu "tego wirusa tak naprawdę nie ma" bo naczytałem się o tym tyle, że mi zaraz głowę rozjebie, poza tym uważam, że nie wszystkie zakazy są absurdalne, ale tak na zdrowy rozum, wiele osób zachowuje się, delikatnie mówiąc, niekonsekwentnie i wieje tu (i nie tylko tu) jakąś hipokryzjąPacjent pisze:Przecież JarKacz i ekipa doskonale wiedzą, że te wszystkie obostrzenia to tresura i golenie frajerów, którzy teraz sami sobie wbijają do głów sensowność noszenia masek i absurdalnych zakazów. Stąd pewnie wysnuto wniosek, że przeciętny obywatel jest tak tępy, że nie odczuje dyskomfortu oglądając takie zdjęcia z placu i z cmentarza.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
rozczaruję Ciebie. tvpis jak każde inne mam wyłączone. rozumiem, że trudno w to uwierzyć, w szczególności jak się korzysta tylko z jednego źródła*, ale myślę samodzielnie.Pacjent pisze:Widzę cytat z TVPiS.Wacław pisze:a wolałbyś, żeby udawali? myślę, że w dalszej perspektywie to b.dobrze. się odwróci karta i będzie wypomniane. Ty się lepiej martw kto po nich. w drugi szeregu stają nie lepsi a moim zdaniem gorsi. lewica to mały pikuś przy "wolnościowcach".trup pisze:ale wiesz, że nie chodzi o prawo, tylko o demonstracje tego, że nie muszą ale pokażą że mają w dupie wprowadzane przez siebie zakazy. A obywatel niech spróbuje jechać na rowerze albo odbierać jedzenie z restauracji.... to naprawdę nie jest fajne....
* wiesz. rozumiesz. nczas i te sprawy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a mi się wydaje, że być może nie łapiesz tego, że ktoś może mieć kilka punktów widzenia na jedną sprawę, albo je zwyczajnie zmienić pod wpływem nowych faktów.Heretyk pisze:wiesz, ja już nie chcę wchodzić w żadne teorie spiskowe typu "tego wirusa tak naprawdę nie ma" bo naczytałem się o tym tyle, że mi zaraz głowę rozjebie, poza tym uważam, że nie wszystkie zakazy są absurdalne, ale tak na zdrowy rozum, wiele osób zachowuje się, delikatnie mówiąc, niekonsekwentnie i wieje tu (i nie tylko tu) jakąś hipokryzjąPacjent pisze:Przecież JarKacz i ekipa doskonale wiedzą, że te wszystkie obostrzenia to tresura i golenie frajerów, którzy teraz sami sobie wbijają do głów sensowność noszenia masek i absurdalnych zakazów. Stąd pewnie wysnuto wniosek, że przeciętny obywatel jest tak tępy, że nie odczuje dyskomfortu oglądając takie zdjęcia z placu i z cmentarza.
-
no chyba nie łapię, bo myślałem, że na jedną sprawę się ma jeden pogląd, lub ewentualnie nie ma się w ogóle zdania, ale żeby mieć kilka? ciekawe
a zmienić zawsze można, to oczywiste
a zmienić zawsze można, to oczywiste
-
Ostatnio celowo wrzucałeś TVN24 :) Promowanie Lewicy i dołowanie Konfy to stały motyw TVP, przynajmniej od kilku miesięcy.Wacław pisze: rozczaruję Ciebie. tvpis jak każde inne mam wyłączone. rozumiem, że trudno w to uwierzyć, w szczególności jak się korzysta tylko z jednego źródła*, ale myślę samodzielnie.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
zszokuje Ciebie.Pacjent pisze:Ostatnio celowo wrzucałeś TVN24 :) Promowanie Lewicy i dołowanie Konfy to stały motyw TVP, przynajmniej od kilku miesięcy.Wacław pisze: rozczaruję Ciebie. tvpis jak każde inne mam wyłączone. rozumiem, że trudno w to uwierzyć, w szczególności jak się korzysta tylko z jednego źródła*, ale myślę samodzielnie.
patrz.
"silos" a pod nim ....

nie. nie skończył mi się papier toaletowy.
a i tu:

uwierz. da się. trochę chęci i samozaparcia.
- Medard
Można przypomnieć, skoro to 10.04, taką dyskusję Wolniewicza, mocno przetargał tą całą redaktor :)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6gXmcBgmdtA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6gXmcBgmdtA[/youtube]
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/po ... entarz-pow" onclick="window.open(this.href);return false;ązkowski-jest-zamknięty-ale-nie-dla-jarosława-kaczyńskiego-odwiedził-grób-matki/ar-BB12t8NF?ocid=spartanntp
nic dziwnego, że ludzi chuj strzela i mają w dupie kwarantannę....
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
folwarku zwierzęcego ciąg dalszySgt. Barnes pisze:https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/po ... spartanntp
o ile składanie wieńców z okazji obchodów rocznicy świnie wytłumaczyły spełnianiem obowiązków wynikających z ich funkcji to ciekawe jak Jarek wytłumaczy prywatne wejście na cmentarz podczas gdy inni dostają za to kilkutysięczne mandaty ?
Nie bądź pan dzieckiem. Karakan wchodzi normalnie. Bez żadnego trybu. Wielki będzie upadek tego śmiecia.Stoigniew pisze:folwarku zwierzęcego ciąg dalszySgt. Barnes pisze:https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/po ... spartanntp
o ile składanie wieńców z okazji obchodów rocznicy świnie wytłumaczyły spełnianiem obowiązków wynikających z ich funkcji to ciekawe jak Jarek wytłumaczy prywatne wejście na cmentarz podczas gdy inni dostają za to kilkutysięczne mandaty ?
-
Wytłumaczy to tym, że przecież Powązki są od tygodnia zamknięte, ale 10 kwietnia brama była otwarta :)Stoigniew pisze:folwarku zwierzęcego ciąg dalszySgt. Barnes pisze:https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/po ... spartanntp
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nitras ramię w ramię z cejrowskim ;-)
świat się kończy
pacjent. orientuj się. nczas ląduje.
https://nczas.com/2020/04/11/cejrowski- ... wac-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
świat się kończy
pacjent. orientuj się. nczas ląduje.
https://nczas.com/2020/04/11/cejrowski- ... wac-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
535 pisze:. Wielki będzie upadek tego śmiecia.
Mam nadzieję, że będziemy tego świadkami.