ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Darekthrone
w mackach Zła

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

17-02-2020, 19:38

ramonoth pisze:No głupie to dziewczę, czy jest jeszcze do uratowania?

" onclick="window.open(this.href);return false;
Chyba fake, nie wierzę, że aż tak jebnięte w dekiel to coś by było, aby dać sobie robić takie coś. Aczkolwiek...
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

17-02-2020, 20:24

Przecież tam jest napisane „mock skin” xD kurwa Polakowi dać hełmofon to będzie siedział w zachwycie, że czapka gada xD
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
immortal69
postuje jak opętany!

18-02-2020, 09:38

Oferma pisze:Polakowi dać hełmofon to będzie siedział w zachwycie, że czapka gada xD
:D
Obrazek
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

18-02-2020, 11:12

nie wiem czy gdzies już było w innym wątku
nasza władzunia zabiera się ostro za edukowanie swoich przyszłych wyborcuffff :)
Dariusz Piontkowski pozytywnie odniósł sie do planów utworzenia w Michałowie na Podlasiu pierwszej w Polsce klasy o profilu discopolowym. - Nie ma w tym nic złego, żeby młodzi ludzie, którzy chcą występować na estradzie, byli do tego profesjonalnie przygotowywani - podkreślił minister edukacji. Przyszłych muzyków w Michałowie szkolił będzie m.in. Marcin Miller z zespołu Boys.
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... =BoxOpImg5
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-02-2020, 12:23

Bez kitu, czuję się coraz bardziej jak główny bohater z "Idiokracji". Wczorajszy popis telewizyjny w postaci przedrzeźniania wpisu Kingi Rusin to było coś wyciągniętego prosto z filmu, jest tam dokładnie taka scena, gdzie bohater zostaje skazany, a telewizja opowiada o tym, przedrzeźniając jego głos: "Bla, bla, bla, you gotta believe meeee!" zniewieściałym głosem. Szkoła o profilu discopolowym to coś wyjętego prosto z tych klimatów, aż muszę zgłębić sprawę, czy to nie fejk jednak.

Edit: Wygląda na to, że nie...
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Ascetic

18-02-2020, 14:12

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Bez kitu, czuję się coraz bardziej jak główny bohater z "Idiokracji". Wczorajszy popis telewizyjny w postaci przedrzeźniania wpisu Kingi Rusin to było coś wyciągniętego prosto z filmu, jest tam dokładnie taka scena, gdzie bohater zostaje skazany, a telewizja opowiada o tym, przedrzeźniając jego głos: "Bla, bla, bla, you gotta believe meeee!" zniewieściałym głosem. Szkoła o profilu discopolowym to coś wyjętego prosto z tych klimatów, aż muszę zgłębić sprawę, czy to nie fejk jednak.

Edit: Wygląda na to, że nie...
takie czasy panie. zohydzić. obcharać. jak się da to jeszcze ciepłym/ rzadki gównem obrzucić. zawsze coś przylgnie.

ps. nie oglądaj tej szczujni bo Ci za bardzo wejdzie i zaczniesz nerwowo w każdej sytuacji przecierać oko środkowym palcem. tyle, że wówczas istniałoby ryzyko, że dostaniesz lepę co akurat pani niedoszłej rzeczniczce narciarza nie grozi...
Poro
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

18-02-2020, 14:51

A ja sie bardzo ciesze, im wiecej takich materialow tym lepiej. Kurwa Lichocka powinna byc zapraszana do kazdego programu, im wiecej tym lepiej. Ten lektor powinien na stale w tvp pracowac
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

18-02-2020, 15:15

Ascetic pisze:
takie czasy panie. zohydzić. obcharać. jak się da to jeszcze ciepłym/ rzadki gównem obrzucić. zawsze coś przylgnie.

ps. nie oglądaj tej szczujni bo Ci za bardzo wejdzie i zaczniesz nerwowo w każdej sytuacji przecierać oko środkowym palcem. tyle, że wówczas istniałoby ryzyko, że dostaniesz lepę co akurat pani niedoszłej rzeczniczce narciarza nie grozi...
Chyba bym się musiał ze stoma chujami na głowy pozamieniać by nabijać im oglądalność, nie włączyłem telewizora od wieków.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Ascetic

18-02-2020, 16:30

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Ascetic pisze:

Chyba bym się musiał ze stoma chujami na głowy pozamieniać by nabijać im oglądalność, nie włączyłem telewizora od wieków.

jedyne słuszne podejście. tyle można zrobić coby kutasiarze zdechli z głodu. stop. nie zdechną. właśnie dostali 2 mld....
Poro
Awatar użytkownika
trup

20-02-2020, 09:12

Ale tam, w tym TeVauPiu mówią prawdę! W końcu! Po tylu latach! Chała bogu!

PRAWDA TERAZ
https://twitter.com/i/status/1230381909676625920

PRAWDA KIEDYŚ
[youtube][/youtube]
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
535

20-02-2020, 09:58

Towarzysz Pietrzak Jan, jak zawsze w komisji, podobnie jak jego najlepszy kumpel z opozycji towarzysz Wolski Marcin. Na starość tym panom wszystko się pomieszało. Zapomnieli kto gdzie stał i kto komu polewał.
Awatar użytkownika
Ascetic

20-02-2020, 10:55

535 pisze:Towarzysz Pietrzak Jan, jak zawsze w komisji, podobnie jak jego najlepszy kumpel z opozycji towarzysz Wolski Marcin. Na starość tym panom wszystko się pomieszało. Zapomnieli kto gdzie stał i kto komu polewał.
heh, myślę, że właśnie nie. oni czują ten ożywczy <ich trupy> powiew smrodziku komuszego. te trzymanie za ryj. tą propagandę i szczujnię. tą równość w gębie a jazdę po portfelach społeczeństwa. taka sentymentalna podróż w przeszłość. może nawet po∂świadomie, ale czują tą melodię przeszłości. huje.
Poro
dcd
postuje jak opętany!

20-02-2020, 11:16

Ja to myślę, że oni nic nie czują...
Zwykłe koniunkturalne kurwy i tyle.
Zawsze tak było ze wszelkiej maści "artystami."
535

20-02-2020, 11:29

To jest w ogóle banda zdegenerowanych skurwysynów o moralności zarządcy burdelu niejakiej Brygidy. Nawet między sobą srają sobie po wycieraczkach. Przykładowo, według towarzysza Pietrzaka w wersji anno domini 2020, picie wódeczki w Arłamowie to zdrada narodu, tymczasem spożywanie tej samej wódeczki w towarzystwie towarzysza cenzora w dowolnie wybranej knajpie było walką i obalaniem systemu. Przy okazji osobnicy ci robią wodę z mózgów wszelkiej maści pacjentom i mamy to co mamy. Bogoojczyźniany burdel na kółkach. Ta retoryka zresztą się dobrze przyjęła. Obecna mopsprawica obala socjalizm, pobierając zasiłki. Szczają przy okazji po nogawkach swoim panom, ale nie przestają merdać ogonkami.
Awatar użytkownika
Ascetic

20-02-2020, 12:39

535 pisze:To jest w ogóle banda zdegenerowanych skurwysynów o moralności zarządcy burdelu niejakiej Brygidy. Nawet między sobą srają sobie po wycieraczkach. Przykładowo, według towarzysza Pietrzaka w wersji anno domini 2020, picie wódeczki w Arłamowie to zdrada narodu, tymczasem spożywanie tej samej wódeczki w towarzystwie towarzysza cenzora w dowolnie wybranej knajpie było walką i obalaniem systemu. Przy okazji osobnicy ci robią wodę z mózgów wszelkiej maści pacjentom i mamy to co mamy. Bogoojczyźniany burdel na kółkach. Ta retoryka zresztą się dobrze przyjęła. Obecna mopsprawica obala socjalizm, pobierając zasiłki. Szczają przy okazji po nogawkach swoim panom, ale nie przestają merdać ogonkami.
;-) a wiesz co jest w tym zabawne? najbardziej? że ludzie, to czują a i nierzadko wiedzą a dalej głosują na te parówy.

taki przykład. siedzę przy stole. w polsce. tak w środę. kontraktuje. gadki szmatki. a co? a jak? biznesiki takie malutkie. już załatwione, to może ciasteczko, kawusie? itd. itp. a że czas był. bo to ferie z takimi właśnie sprawami połączone to mówimy: owszem. i lecimy po tematach. koronowirusy. dzieci. media publiczne. i tak po obwąchaniu schodzimy na politykę. dupska obwąchane to obie strony wiedzą, że można leciec po bandzie. w ładnych okragłych słowach obie strony konstatują, że nas jebią po rogach. a na koniec interlokutor mówi, że właściwie to kurwy i złodzieje, ale przynajmniej jak obiecają to dają. rence opadajo do samej ziemi ....
Poro
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

21-02-2020, 08:53

https://fakty.interia.pl/polska/news-uj ... Id,4339368

Ja to myślałem, że ta szopka już się skończyła, a tu proszę - kolejne 2,7 mln zł. Ja pierdolę...
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
535

21-02-2020, 08:57

Plagueis pisze:https://fakty.interia.pl/polska/news-uj ... Id,4339368

Ja to myślałem, że ta szopka już się skończyła, a tu proszę - kolejne 2,7 mln zł. Ja pierdolę...
Przestań szczuć. Im te pieniądze się należą. Co byś chciał jeszcze? Wszystkim zabierać i inaczej dystrybuować? Jesteś socjalistą, czy komunistą?
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

21-02-2020, 09:02

:D
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

21-02-2020, 09:08

Plagueis pisze:https://fakty.interia.pl/polska/news-uj ... Id,4339368

Ja pierdolę, i to wszystko w tak oczywistej sytuacji, pod względem przyczyn wypadku. Co więcej typowej dla Ludowej Republiki Polandy. Wcześniej wytraciliśmy całe dowództwo lotnictwa w katastrofie w Mirosławcu. Premier Leszek Miller prawie stracił życie lecąc rządowym śmigłowcem. Samochodom przewożącym obecnego prezydenta pękają mocno przeterminowane opony. Te państewko od lat nie jest w stanie ogarnąć tematu bezpiecznego przewiezienia ważnej osoby z punktu A do punktu B. Kurwa najbardziej na północ wysunięty kraj Afryki.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

21-02-2020, 09:16

Przypomnam jeszcze o kolumnie pani czcigodnej premier Beaty, staranowanej przez pancerne sejczento w Oświęcimiu.
ODPOWIEDZ