AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: AUTOPSY
no w sumie możesz strzelić kilka fotek, chetnie przyjrze się temu bliżej :)
bo wstepnie mam taki plan aby upolować se tego boxa a jako uzupełnienie dodatkowo składaka All Tomorrow's Funerals
bo wstepnie mam taki plan aby upolować se tego boxa a jako uzupełnienie dodatkowo składaka All Tomorrow's Funerals
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Ten box to jest mistrzostwo świata. Genialna rzecz.Żułek pisze:jakbym siebie słyszał gdyby chodziło o Megadeth ;)
chciałbym prosić o opinie innego lekarza ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- w mackach Zła
Sensu stricte to box nie jest, bardziej przypomina książkę w twardej oprawie dla dzieciów :) Jak powyżej Tomasz wspomniał - rzecz dedykowana raczej tylko dla wtajemniczonych fanów. Dosyć ciekawie opisana historia zgniłków, a muzyczna zawartość to miód na uszy tych, którzy potrafią zanucić dowolnie wybrany utwór z płyt długogrających wybudzeni ze snu w środku nocy.Żułek pisze:a można prosić o recke ? bo się właśnie zastanawiam ;)tomaszm pisze:Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem boxu after the cutting i prawdę powiedziawszy nie widziałem czegoś piękniej wydanego. Zaiste wspaniały prezent dla fanów wart swojej ceny. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to naprawdę warto:)
Żułek pisze:no w sumie możesz strzelić kilka fotek, chetnie przyjrze się temu bliżej :)

- Żułek
takie buty
dzięki za foteczki, faktycznie fajnie to wygląda
myslałem że książka jest osobno czyli trzeba będzie kombinować gdzie to postawić aby mieć łatwy dostęp
no dobra musze jeszcze pogadać z moim wewnętrznym sknerą ale myśle że się uda go przekonać :P
dzięki za foteczki, faktycznie fajnie to wygląda
myslałem że książka jest osobno czyli trzeba będzie kombinować gdzie to postawić aby mieć łatwy dostęp
no dobra musze jeszcze pogadać z moim wewnętrznym sknerą ale myśle że się uda go przekonać :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Tymczasem śpieszmy się bo tak szybko odchodzą...
https://autopsydeathmetal.bigcartel.com ... eeve-shirt" onclick="window.open(this.href);return false;
https://autopsydeathmetal.bigcartel.com ... ns-t-shirt" onclick="window.open(this.href);return false;
https://autopsydeathmetal.bigcartel.com ... ns-t-shirt" onclick="window.open(this.href);return false;
https://autopsydeathmetal.bigcartel.com ... eeve-shirt" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
- Dragazes
- w mackach Zła
No szykują przecież.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
^ Szykują? Skąd to info?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Dragazes
- w mackach Zła
Np info z wczoraj http://www.blabbermouth.net/news/chris- ... this-year/" onclick="window.open(this.href);return false;
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- postuje jak opętany!
Na niewiele nowych rzeczy czekam, ale na Autopsy zawsze. Oby jeszcze w tym roku.
heykvísl og ofn
- Sybir
Autopsy na bejsfaku pisze:What’s loud, sweaty, brutal and ugly and hasn’t happened for quite some time, but will happen this week? Autopsy rehearsal!
We weren’t fucking around when we teased about new album material being thrown into our cauldron of chaos. Will it be the end of humanity or just the beginning?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Nowe Autopsy jeszcze w tym roku? Byłoby ekstra ;-)
- Sybir
Gdyby chodziło o inny zespół, wątpiłbym w taką ewentualność - ale ile dni potrzebuje Autopsy na nagranie zestawu piosenek? Trzy? Cztery? To już Benscoterowi dłużej zejdzie się ze stworzeniem okładki albumu.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Bloodcult
Skull Grinder w jewelu: https://allegro.pl/oferta/autopsy-skull ... 8388711360" onclick="window.open(this.href);return false;
Autopsy (Official)
· 2 godz. ·
We are confirmed to play London at UK Deathfest this August. A horrifically splendid time is guaranteed for all!
· 2 godz. ·
We are confirmed to play London at UK Deathfest this August. A horrifically splendid time is guaranteed for all!
- Sybir
Końcówka sierpnia w Londynie, więc może na początku września zahaczą o duńską stolicę? Wiem, to życzeniowe myślenie.
Biorąc pod uwagę, że mocno, jak na nich, rozpędzili się z terminami, wszystko jest możliwe.
- Sybir
To by uratowało w moich oczach tegoroczną edycję, na której na razie próżno szukać ekscytujących logówek.