Angielski średniak,nic szczególnego,jeżeli ktoś lubi szpiegowskie klimaty to może obejrzeć,inni mogą sobie darować.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Dokładnie. Discovery porzuciłem pod koniec pierwszego sezonu i nawet nie było mi szkoda tych kilku odcinków, które zostały do końca. Tutaj za to jest naprawdę bardzo dobrze, klimatycznie i sentymentalnie (ale bez jakiejkolwiek nachalności). Żałuję tylko, że odcinki są co tydzień (Netflix za bardzo mnie rozpieścił, heh).Plagueis pisze:
Po tych ostatnich gniotach z ST w nazwie, wreszcie Star Trek z prawdziwego zdarzenia, czekam na rozwój sytuacji.
czy ja wiem? jestem star trekowym nerdem od lat i czekalem na ten serial jak kania na deszcz. Jestem lekko zawiedziony. Kompletnie wysrali sie na flote, 24 wiek w ogole nie wyglada jak 24 wiek tylko w najlepszym wypadku koncowka 21, masa bledow zwiazanych z kanonem, kosmiczna ilosc 'silnych kobiet'. Ech i najwazniejsze - zero eksploracji, to w ogole nie wyglada jak star trek tylko jakis csi picard. I tak bede ogladal bo kocham ta serie, natomiast widac wyraznie, ze jest to pisane przezs tych samych idotow co discovery.Chal-Chenet pisze:Dokładnie. Discovery porzuciłem pod koniec pierwszego sezonu i nawet nie było mi szkoda tych kilku odcinków, które zostały do końca. Tutaj za to jest naprawdę bardzo dobrze, klimatycznie i sentymentalnie (ale bez jakiejkolwiek nachalności). Żałuję tylko, że odcinki są co tydzień (Netflix za bardzo mnie rozpieścił, heh).Plagueis pisze:
Po tych ostatnich gniotach z ST w nazwie, wreszcie Star Trek z prawdziwego zdarzenia, czekam na rozwój sytuacji.
Zerknij na tytuł serialu, a wszystko stanie się jasne. ;)Pan_Kimono pisze:to w ogole nie wyglada jak star trek tylko jakis csi picard
devastator77 pisze:
Fantastyczny serial!
Aż trudno uwierzyć,że ten serial przeszedł na tym forum niezauważony.Ja wprawdzie pisałem tu o nim po obejrzeniu na HBO pierwszego odcinka,że zapowiada się znakomicie,ale potem,przyznaję sie beez bicia jakoś o nim zapomniałem i nie obejrzałem kolejnych odcinków.Dopiero niedawno nagrałem sobie go (8 odcinków) i obejrzałem i powiadam wam bracia i siostry,że warto!
Gemstonowie to rodzina amerykańskich kaznodziei która trzepie ostro kasę z religijnych frajerów,więcej nie będę pisał,no może dodam jeszcze,że są nieźle popaprani,a to co wyrabia w tym serialu mój ulubieniec Danny McBride to czysta poezja komedii i choćby dla niego szukajcie,nagrywajcie i oglądajcie.
ehh chodzi o CSI, nie picardaPlagueis pisze:Zerknij na tytuł serialu, a wszystko stanie się jasne. ;)Pan_Kimono pisze:to w ogole nie wyglada jak star trek tylko jakis csi picard
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
bdb wiesci, pierwszy sezon bardzo mi sie podobalSybir pisze:Już za trzy tygodnie.
[youtube][/youtube]
Pan_Kimono pisze:bdb wiesci, pierwszy sezon bardzo mi sie podobalSybir pisze:Już za trzy tygodnie.
[youtube][/youtube]