Co teraz czytacie? v.2

Czytasz coś więcej niż etykiety Domestosa w kiblu?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

Re: Co teraz czytacie? v.2

21-11-2019, 16:28

Dobra, znalazłem Konopnicką, ale nie mogę poczytać postów, które Żułek smaruje na fejsie, trzeba być chyba znajomym, albo w jakiejś sekcie wielbicieli, bo reszta zablokowani.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

21-11-2019, 16:34

tajne przez poufne :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Medard

21-11-2019, 16:39

Żułek pisze:tajne przez poufne :P
Wklejaj śmiało tutaj :)
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Ascetic

21-11-2019, 17:02

Żułek pisze:
ten jaki inspektor Gadżet ;)
no skoro napisałem w tym temacie dając okładke rozumie się samo przez się że kupiłem i czytam ;)
różowych skarpetek nie kupie, ostatni kupiłem sobie w kolorowe kropeczki ;) styknie :P
żaden gadżet. wystarczy wejść i zobaczyć, że pod każdym jego postem jest Twój komentarz. żeby tylko jeden. żadne odkrycie.
zapomniałem dodać, że to niezdrowe zainteresowanie dostrzegłem też w tym, że na koncertach stoisz z nim w kółeczku. fakt, że inni też są. ale Ciebie to ze 3 razy widziałem. o ile Ty to Ty. ale raczej Ty bo miałeś gustowne granatowe wdzianko. jakbyś dopiero co z kierowania tramwajem wpadł na koncert.

z drugiej mańki. nie wiem po kiego grzyba podbijasz tutaj. poradził sobie chłopak. ma wiernych fanów. pokaźną zupełnie grupę dodam. pewnie jakaś część stąd też kupiła. tym samym już nie potrzebuje Twojego lizusostwa. radzi sobie doskonale bez tego.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

21-11-2019, 17:03

Medard pisze:
Żułek pisze:tajne przez poufne :P
Wklejaj śmiało tutaj :)
nic ciekawego tam nie pisze. nawet nie ma nic o filmach BO. nudy.
Poro
Awatar użytkownika
Żułek

21-11-2019, 17:54

Ascetic pisze: zapomniałem dodać, że to niezdrowe zainteresowanie dostrzegłem też w tym, że na koncertach stoisz z nim w kółeczku. fakt, że inni też są. ale Ciebie to ze 3 razy widziałem. o ile Ty to Ty. ale raczej Ty bo miałeś gustowne granatowe wdzianko. jakbyś dopiero co z kierowania tramwajem wpadł na koncert.
w jakim kółeczku ? nigdy typa na oczy nie widziałem
swoją drogą skoro tak ci Maria przeszkadza to po co go czytasz ? bo chyba nie dla moich komentarzy
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

Awatar użytkownika
Ascetic

21-11-2019, 18:02

Żułek pisze:
Ascetic pisze: zapomniałem dodać, że to niezdrowe zainteresowanie dostrzegłem też w tym, że na koncertach stoisz z nim w kółeczku. fakt, że inni też są. ale Ciebie to ze 3 razy widziałem. o ile Ty to Ty. ale raczej Ty bo miałeś gustowne granatowe wdzianko. jakbyś dopiero co z kierowania tramwajem wpadł na koncert.
w jakim kółeczku ? nigdy typa na oczy nie widziałem
swoją drogą skoro tak ci Maria przeszkadza to po co go czytasz ? bo chyba nie dla moich komentarzy

kto powiedział, że czytam? omiatam wzrokiem, bo zasadniczo nie ma co tam czytać. gość na początku czyta internety metalowe a później z opóźnieniem podaje ten przetrawiony/ polepiony kontent tym co to łykają i piszą w stylu: "o, nawet nie wiedziałem, że taka płyta wyszła" "dziekówa, co ja bym bez ciebie zrobił " i podobne.

czy mi przeszkadza? mam jasno wyrobione zdanie na jego temat, które jest kilku osobom znane. zasadniczo taki sam jak każdy czy tutaj czy na jakimś peju. se pisze. to niech se pisze.

ja wrócę do tego co wcześniej. każdy kto jakoś tam śledzi to i owo to wie, że wydał. po kiego grzyba akcja "macie?" "kupiliście"? masz jakiś jego kompleks? jesteś jednym z kilku co chwilę podnosi jego temat. a jakimś dziwnym trafem, jak na brutallandzie kilku niegłupich chłopaków napisze coś sensownego o muzyce metalowej to z tym tutaj nie przylatujesz. zapytam jeszcze raz. jaki to Ty masz problem?
Poro
Awatar użytkownika
Żułek

21-11-2019, 18:39

ja nie mam problemu, czytam sobie, chyba o tym jest ten temat ? a może jednak nie ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Ascetic

21-11-2019, 18:42

Żułek pisze:ja nie mam problemu, czytam sobie, chyba o tym jest ten temat ? a może jednak nie ?
Obrazek
tak. o tym. cześć.
Poro
Awatar użytkownika
Żułek

21-11-2019, 18:49

Obrazek

Awatar użytkownika
Triceratops

21-11-2019, 19:09

Skaut pisze:
TheDude pisze:Publikowanie swoim urojeń z neta w postaci książki... Kurwa mać, niezła megalomania.
Jeśli lud się domagał igrzysk to nie widzę w tym nic złego. Wyprzedził Nergala.
I Trociniaka. I owszem, jezeli go prosili ludzie to czemu mialby nie napisac. Pioro ma w miare sprawne, kwieciste zdania wielo-wielokrotnie zlozone buduje bez problemu, ortografow raczej nie popelnia.

Troche brakuje mi tych czasow Marii, Trociniaka i tej calej ekipy, mozna sie bylo troche posprzeczac ale nikt nikomu nie jechal po rodzinie do trzech pokolen wstecz. Przynajmniej smiesznie i wesolo bylo. No niestety postanowili spijac fejm na fejsiku i nie dzielic sie z nikim.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
maciek z klanu

21-11-2019, 20:55

Jebać ich
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Skaut

21-11-2019, 23:47

Triceratops pisze:
Skaut pisze:
TheDude pisze:Publikowanie swoim urojeń z neta w postaci książki... Kurwa mać, niezła megalomania.
Jeśli lud się domagał igrzysk to nie widzę w tym nic złego. Wyprzedził Nergala.
I Trociniaka. I owszem, jezeli go prosili ludzie to czemu mialby nie napisac. Pioro ma w miare sprawne, kwieciste zdania wielo-wielokrotnie zlozone buduje bez problemu, ortografow raczej nie popelnia.

Troche brakuje mi tych czasow Marii, Trociniaka i tej calej ekipy, mozna sie bylo troche posprzeczac ale nikt nikomu nie jechal po rodzinie do trzech pokolen wstecz.
Ano, teraz to tylko umawianie się na pm na wpierdol od wilczych herbatników.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Triceratops

22-11-2019, 07:26

I lamenty starych bab, bazarowych przekupek itp
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Hatefire

22-11-2019, 08:17

Obrazek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

22-11-2019, 09:31

Przy okazji zajrzalem co tam na trockego stronce, jakies kurwa memiki czestwe, to teraz jakas stronlka z humorem dla gimbow??
woodpecker from space
Bless this tongue
weteran forumowych bitew

22-11-2019, 10:26

Ano, czasami przetykana jakims rownie czerstwym bunczucznym tekstem o muzie jego bdb kolegow. Nic ciekawego ;)
Awatar użytkownika
Triceratops

22-11-2019, 11:06

No masz racje, nisko upadl, przewinalem ze 3 ekrany i rzeczywiscie czerstwe memy i nic o muzyce. Marian konopnicki na jego tle wyglada duzo lepiej, pisze ciekawie i z pasja, a ze podnieca sie prawie wszystkim to inna sprawa ;). No ale Trocki zaczal jazde na pozyczonym paliwie i przepowiadalem, ze tak sie stanie. Ale fejm to fejm, nikt sie nie chce dzielic.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

22-11-2019, 13:40

Obrazek
Zaczynam
support music, not rumors
Awatar użytkownika
Hatefire

22-11-2019, 14:25

Rattlehead pisze:Obrazek
Zaczynam
Lou Duva leżący na glebie z jakimś zawałem i wokół zamieszki rozlewające się po Madison Square Garden. To był widok :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ