Kłopoty ze zdrowiem

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
535

Re: Kłopoty ze zdrowiem

26-10-2019, 22:31

wolff pisze:Ale chuj mnie to obchodzi, zrozum, mam wyjebane na te twoje pijackie wywody.
Bardzo wiarygodnie zabrzmiało. Dlatego sobie tak sobie rozmawiamy. Prawie dziesięć lat. Weź przestań. Nie bądź cipą. Na rocznicę, umówmy się na wodę . Potem może nawet pozwolę się przetyrać na macie. Szykuj formę. Dwa wory cementu nadwagi plus reszta prawidłowa to jednak trzeba się napiąć.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

26-10-2019, 22:42

Nie znamy się zupełnie więc sobie nie schlebiaj a jeśli jesteś nie tylko samotny ale też ciepły, poszukaj partnera na koncercie wtedy się ponapinasz. Nie wyobrażam sobie upaść tak nisko by wypić cokolwiek ze zdegenerowanym alkoholikiem.
Jednak miałem racje, takie internetowe łajzy kleją się mając nadzieję, że w końcu ktoś będzie chciał z takim porozmawiać.
Co za upadek i skurwienie a potem zdziwienie, że wszarami ludzie gardzą.
tfu
Jebać żuli.
535

26-10-2019, 22:46

wolff pisze:Nie znamy się zupełnie więc sobie nie schlebiaj a jeśli jesteś nie tylko samotny ale też ciepły, poszukaj partnera na koncercie wtedy się ponapinasz. Nie wyobrażam sobie by upaść tak nisko by wypić cokolwiek ze zdegenerowanym alkoholikiem.
Jednak miałem racje, takie internetowe łajzy kleją się mając nadzieję, że w końcu ktoś będzie chciał z takim porozmawiać.
Co za upadek i skurwienie a potem zdziwienie, że wszarami ludzie gardzą.
tfu
Nic nie zrozumiałeś, a przecież nie miałem złych intencji. Nie czujesz, że wystrzelałeś się z pocisków, a ja skaczę po twojej głowie? Być może fizycznie dominujesz, ale masz psychikę pinczera. Niestety.
Ostatnio zmieniony 27-10-2019, 00:28 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

26-10-2019, 22:48

hihihi nie zrozumiałem hihihihih wystrzelałem się hihihi ale przecież słoń też pije wodę iiiihihihihihihihi
a pińczer to pies i tez pije wodę ihihihihihihihi

hihihihihi
[youtube][/youtube]
Jebać żuli.
535

26-10-2019, 22:51

Dałeś się przeciągnąć śmieciowi menelowi. Teraz uciekasz w paroksyzm niemocy.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

26-10-2019, 22:57

Poskakałem śmieciowi po głowie, zakpiłem a teraz spokojnie mogę wypić mleko z odżywką i u dać się na spoczynek.
Wiem, że bardzo chcesz dłużej pogawędzić, to typowe dla samotnych osób, smutnych i przez to nadąsanych, szkoda mi jednak czasu na przepychanki z pijaczkiem. Muszę się zregenerować wszak jutro trening a potem wyskoczę spotkać się z ludźmi.
Trzymam jednak kciuki, na pewno w końcu znajdziesz kompana, choć na te kilka chwil które dla ciebie zapewne są długimi godzinami.
Jebać żuli.
535

26-10-2019, 23:12

wolff pisze:... szkoda mi jednak czasu na przepychanki z pijaczkiem. Muszę się zregenerować wszak jutro trening a potem wyskoczę spotkać się z ludźmi.
Stały punkt programu. Czytałem to z pięćdziesiąt razy. Piszesz z głowy, czy przeklejasz? Gdzie siedzisz jutro na Kazku? Wpadnę ze żoną. Pogadamy o najnowszej płycie Blood Incantation. Poprzeciągamy się na słońcu.
535

26-10-2019, 23:21

wolff pisze:hihihi nie zrozumiałem hihihihih wystrzelałem się hihihi ale przecież słoń też pije wodę iiiihihihihihihihi
a pińczer to pies i tez pije wodę ihihihihihihihi

hihihihihi
[youtube][/youtube]
Nie podkładaj się tak łatwo. Nie widziałem cię w RE ostatnio. Mógłbyś mi dać parę wskazówek, nakłaść po ryju , postawić browar lub zapiekankę. Bardzo lubię zapiekanki. Cokolwiek prócz tych słabych i niedorzecznych internetowych jęków.
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

26-10-2019, 23:33

[youtube][/youtube]
535

26-10-2019, 23:36

Te kapelusik. Dej coś konstruktywnego zamiast piszczeć z drzewa.
Awatar użytkownika
TheDude

26-10-2019, 23:41

^
Proszę bardzo:

https://www.poradnikzdrowie.pl/diety-i- ... -P2Ek.html

Obrazek

Miłego wieczoru i takie takie
535

26-10-2019, 23:47

Ty taki trochę poseł Śmiszek jesteś. Przecież walę z tego flakona w szczycie trójkąta cały czas. Dej jakąś legendę, czy choćby erratę do tego obrazka.
Awatar użytkownika
TheDude

26-10-2019, 23:51

^ W piramidzie nie ma nic o seksie. Wygląda na to, że nie jest zdrowy. W sumie zgodzę się, bo choroby weneryczne, HIV, płodzenie dzieci (zwłaszcza gdy się ich nie chce), zjebani teściowie i alimenty to nic przyjemnego ani zdrowego, Z drugiej strony dobre ruchnięcie z ładną i zdrowiutką panną zawsze poprawia humor.
535

26-10-2019, 23:56

I gdzie w piramidzie jest ksiądz dobrodziej? Przepraszam, to chyba nie ta parafia.

edit
a nie nie nie widzę go ten czarny, taki napięty, z ciężarkami.
Awatar użytkownika
TheDude

27-10-2019, 00:23

^ Ćwiczy mięśnie żeby mieć siłę na pielgrzymkie.
535

27-10-2019, 00:30

Na pielgrzymkę przygotowany jest ten z prawej. Pewnie Bloodcult z plecakiem mszalnego dla proboszcza.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

27-10-2019, 14:09

wolff pisze:Ale chuj mnie to obchodzi, zrozum, mam wyjebane na te twoje pijackie wywody. Jesteś aż tak zdesperowany, że pragniesz znaleźć znajomych w necie?
Niech zgadnę, czterdziestoletni fizol, bezdzietny, samotny z problemami alkoholowymi i brakiem pomysłu na zajęcie się czymś sensownym. Ach wy alkoholicy, tak łatwo was prześwietlić takie KO przez lekkie pierdnięcie.
Oczywiście możesz te swoje smutne bzdury , jak zawsze, przeobrazić w żart ukazując się jako zupełnie wyluzowany wszaruch, tylko jaki naiwniak to jeszcze kupi?
Upadek alkoholika, tylko "tanca lekkich goryli brakuje" hihihihi hihihi hi
No no z tym jego wyluzowaniem to nie przesadzaj, rzucilem gdzies ostatnio dla zartu wyswiechtanego betoniarza to wpadl w jakas pijacka furie, zwyzywal mnie od scierw i kanalii i oskarzyl ze mu jakas kobiete bije (czy ki chuj?) od czapy zupelnie, a na koniec powiedzial, ze pamieta rzeczy, ktore nigdy nie zaszly.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

27-10-2019, 19:21

Cóż mogę odpowiedzieć, spasiony alkoholik szukający znajomych w necie. Nie mogę ale też nie chcę mu pomóc, jebać grubasów :)
Jego zaś wyluzowanie zna chyba każdy, hłehłehłe.
Jebać żuli.
535

27-10-2019, 19:30

Zrobiło się poważnie. Bracia w sztandze zbudowali wspólny front. Dogadali się w sprawie rękawiczek. Naprawdę słodkie. Zdjęcia siusiaków też sobie pewnie przesyłacie. Razem przeciwko betoniarzowi. Razem przeciwko pederastom. Najciemniej pod latarnią. I jeszcze ten tępy lewar bredzi coś o jakiejś pomocy. Być może w kablu jest czterdzieści, ale intelekt pantofelka. Bywa.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

27-10-2019, 19:45

Ocho, gruby znowu będzie beczał, że jest osaczany, hahahahha
chyba chwilowo funfle go olali :)
Jebać żuli.
ODPOWIEDZ